Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » het verhaal van de zusjes Lieke,Loes,Laura » laura komt weer naar huis

het verhaal van de zusjes Lieke,Loes,Laura

22 april 2014 - 17:10

362

0

207



laura komt weer naar huis

Dit is deel 5 van het verhaal van de drie zusjes Lieke,Loes en Laura. Dit verhaal gaaat veder op het vorige deel. Hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Na de zoen die Laura en Niels hadden gehad voelt Laura zich toch wel schuldig tegen over haar zus Lieke. Laura zegt tegen Niels: 'ik kan dit niet en het voelt ook niet goed, want weet je me zus Lieke vind je al super leuk'. Niels kijkt haar verbaasd aan.

Lieke zit thuis te huilen op haar kamer. Haar moeder had Niall gebeld dat ze met ze alle daarheen moesten komen om te kijken wat er met Lieke aan de hand was. Nadat Niall had opgehangen vertelde hij het tegen de rest van de jongens en ze gingen er meteen heen.

Na de zoen is Laura helemaal verliefd op Niels. Maar haar gevoel spreekt haar ook wel weer tegen. Wat moet ze nou doen?

Als one direction bij Lieke thuis is dan gaan ze naar haar kamer, want daar zit ze nog steeds te huilen. Harry vraagt wat er aan de hand is. Harry vind Lieke namelijk wel leuk. Lieke vertelde dat ze Niels had zien zoenen met haar zusje Laura. Ze verteld dan ook dat ze verliefd is op Niels en door wat er nu gebeurt is voelt ze zich veraden. Harry schrikt en zegt niets meer.

Een paar uur later krijgen ze te horen dat Laura naar huis mag. Ze zijn allemaal heel blij. Als Laura weer thuis is gaat ze gelijk naar de kamer van Lieke. Als ze de deur open doet ziet ze dat one direction er is en ze vraagt dan of ze even alleen met haar zus mag praten. De jongen gaan weg. Harry geeft Lieke nog een kus op de wang. Lieke kijkt hem verbaasd achter na, want ze had nooit gedacht dat Harry Styles van one direction haar ooit leuk zal vinden. Ze moet eigenlijk ook wel een beetje lachen. Als ze alleen zijn biedt Laura haar excusses aan Lieke aan. Lieke is nog wel een beetje boos maar zeft dan dat het goed is, want ze is nu ook wel een beetje verliefd op Harry. Ze zegt dat ze zich gewoon betoverd voelt door één klein kusje op de wang. Laura en Lieke gaan weer lachend de kamer uit en gaan dan beneden een kopje thee drinken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.