Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond] » Thirty Four~Say yes to the ring (Surprise Update :D)

It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond]

23 april 2014 - 17:42

1238

13

509



Thirty Four~Say yes to the ring (Surprise Update :D)

Niall Horan

Nog twee weken en dan is het Ismay’s eenentwintigste verjaardag. Ik hoefde niet lang na te denken over haar cadeau. Ik wil haar ten huwelijk vragen. We kennen elkaar al anderhalf jaar, waarvan we bijna een jaar verkering hebben. En hoewel dat voor sommigen misschien kort lijkt, ben ik zeker van mijn zaak. Ismay en ik passen bij elkaar als twee puzzelstukjes. Zij vult mij aan en ik vul haar aan. Maar alles is makkelijker gezegd dan gedaan, want ik heb geen idee hoe ik het ga aanpakken. En daarom ben ik nu hier, bij Zayn. Niet heel erg op mijn gemak klop ik aan. ‘Moment!’ klinkt er ergens diep vanuit het huis. Een minuut later gaat de deur open en staat Perrie voor mijn neus, gekleed in een joggingbroek en een shirt van Zayn. Ik wiebel even mijn wenkbrauwen en lach dan. ‘Goeiemorgen to you to, Perrie.’ Ze rolt haar ogen en glimlacht dan. ‘Wat kom je doen?’ Ik friemel met mijn vingers. ‘Ik eh ik wilde eigenlijk Zayn even spreken.’ Ze stapt opzij en gebaart dat ik binnen mag komen, wat ik dan ook doe. ‘Wacht maar even in de woonkamer, ik sleur Zayn z’n bed wel uit.’ Ik lach en ga door mijn haar, waarna Perrie de trap op verdwijnt en ik doorloop naar de woonkamer. Met een zucht zak ik op de bank en laat mijn hoofd op de rugleuning rusten. Ik wrijf langzaam in mijn ogen en ga dan door mijn haar. ‘Ey Nialler, what’s up?’ Zayn springt over de bank en beland naast me, waarna hij me met een brede glimlach aankijkt. Zijn haar zit door de war en ik weet bijna zeker dat ik een zuigzoen onder zijn kaak spot, maar ik zeg niks. ‘Ik heb je hulp nodig, Zayn.’ Hij trekt zijn wenkbrauw op en ik zucht, waarna ik hem het hele verhaal uitleg.

Als ik klaar ben, heeft Zayn een brede grijns op zijn gezicht. ‘En toen dacht je, kom laten we naar Zayn gaan, want die heeft Perrie al gevraagd?’ Ik haal mijn schouders op en knik schaapachtig. Hij grinnikt en klopt me op mijn schouder. ‘Wacht even, dan kleed ik me aan en gaan we.’ Hij springt op en sprint de trap op. ‘Dat is echt heel schattig, Niall.’ Mijn aandacht verschuif ik naar Perrie, die met een mok thee in haar handen tegen de deurpost aanleunt. ‘Vind je?’ Ze knikt en gaat op de love seat zitten. ‘Ik wist al vanaf de eerste keer dat ik jullie twee zag, dat jullie voor elkaar bestemd waren. Je kijkt naar haar alsof ze je hele wereld is.’ Ik glimlach en staar naar mijn handen. ‘Dat is ze ook.’ Perrie giechelt en ik kijk op. Ze neemt een slok van haar thee en veegt dan een pluk haar uit haar gezicht. ‘Ik weet bijna zeker dat ze ja zal zeggen.’ Voordat ik kan vragen hoe ze dat weet, verschijnt Zayn weer. ‘Klaar om te gaan?’ Ik knik en sta op. ‘Ben je met de auto?’ vraagt hij terwijl hij zijn schoenen aantrekt. ‘Yup.’ Hij zucht opgelucht. ‘Mooi, dan hoef ik niet te rijden.’ Ik rol mijn ogen en sla hem op zijn hoofd. ‘Luilak.’ Hij haalt alleen maar zijn schouders op en grist zijn huissleutels van een haakje, waarna hij Perrie een kus op haar lippen geeft. ‘Tot vanavond.’ Ze knikt en we stappen de deur uit. ‘Oh, Perrie?’ Ze kijkt naar me op. ‘Hmhmm?’ Ik twijfel even en gooi het er dan toch maar uit. ‘Hoe weet je dat ze ja zal zeggen?’ Ze glimlacht. ‘Omdat ze op dezelfde manier naar jou kijkt als jij naar haar.’

Ismay O’Brienn

Als ik wakker wordt, is de plek naast me leeg. Ik gaap en ga rechtop zitten. ‘Niall?’ roep ik. Ik wacht even, maar krijg geen antwoord. ‘Niall?’ probeer ik nog een keer. Weer krijg ik geen antwoord en ik zwaai mijn benen over de rand van het bed, waarna ik opsta. Een geeuw ontsnapt en ik rek me uit, waarna ik het shirt van Niall wat rechttrek en de slaapkamer verlaat. Terwijl ik door het kleine halletje naar de woonkamer loop, steek ik mijn hoofd even in de badkamer en de studeer/muziekkamer. Daar is hij niet en ik frons. ‘Niall oh Niall, waar zijt gij toch?’ Ik giechel om mijn redelijk cliché achtige zin en loop de woonkamer in. Ook die is leeg en ik loop door naar de keuken, waar ik een ontbijtje op de bar spot. Nieuwsgierig loop ik erheen en pak het briefje op dat ernaast ligt.

Lieve Ismay,
Als je dit leest ben ik waarschijnlijk al weg. Ik zal de hele dag weg zijn, dus vermaak je zelf maar lekker. Ik heb ter compensatie een lekker ontbijtje voor je gemaakt. Zonder het zelf op te eten =)


Ik lach om zijn smiley en schud dan mijn hoofd. ‘Soms ben je een beetje raar, Niall,’ fluister ik. Mijn ogen keren weer terug naar het briefje en ik lees verder.

Ik weet niet hoe lang ik weg zal zijn, maar waarschijnlijk ben ik voor het avondeten wel thuis.
Hou van je
x Nini


Mijn hart zwelt op met liefde voor hem en ik glimlach. ‘Hou ook van jou.’ Ik leg het briefje weer terug op de bar en ga op een kruk zitten, waarna ik aan het ontbijtje begin.

Niall Horan

Al ruim drie uur lopen Zayn en ik in de stad, maar ik heb nog steeds geen ring gevonden. Wel hebben we besloten hoe we het gaan doen. Ik vraag haar op het feestje dat we voor haar geven. Op de taart zal komen te staan Lieve Ismay waarna ik verder ga met wat ik haar wil zeggen en haar uiteindelijk ten huwelijk zal vragen. En dan maar afwachten. Ik zucht diep en duik met Zayn een juwelier in. ‘Waar zoek je dan eigenlijk naar?’ vraagt Zayn voor de derde keer deze dag. Ik haal mijn schouders op en ga door mijn haar. ‘Dat weet ik juist niet. Het moet een ring zijn waarvan ik meteen denk, die wil ik!’ Hij rolt zijn ogen en slaat zijn arm om mijn schouders. ‘Weet je, Nialler. Dat kan soms heel lang duren.’ Ik knik afwezig en laat mijn ogen langs de vele vitrines dwalen. Dan stop ik abrupt en stop met ademen. ‘Niall?’ Langzaam ruk ik me los uit Zayn’s omhelzing en loop richting de vitrine. Van dichterbij is de ring nog mooier en ik weet meteen dat die hem is. Als ik me omdraai naar Zayn, zie ik dat die me met een glimlach aankijkt. ‘Ring gevonden?’ Ik knik en Zayn gebaart naar een medewerkster. ‘Waar kan ik u mee helpen?’ vraagt ze beleefd. Ik schraap mijn keel en wijs dan naar de ring. ‘Ik zou graag die ring kopen.’ De vrouw knikt en opent de vitrine, waarna ze het kussentje met de ring erop, uit de vitrine pakt. Met zijn drieën lopen we naar de balie en zet ze de ring neer, waarna ze van onder de balie een mooi doosje haalt. ‘Weet u zeker dat het deze ring wordt?’ Ik kijk even naar Zayn, die zijn schouders ophaalt. ‘Het is jouw ring dude.’ Ik glimlach en draai me naar de vrouw. ‘Ja, dit is de ring.’

SURPRISE UPDATE =D
I bet y'all love me now lolol
Ik zal vrijdag weer updaten, aangezien ik zaterdag op vakantie ben.
Vrijdag zal tevens de laatste update zijn, want dan is het verhaal afgelopen (You may all cry now)
-x- Ivana


Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

Dominique zei op 27 april 2014 - 9:34:
Het is jouw ring dude. Haha erg typisch


x1Dx
x1Dx zei op 25 april 2014 - 20:02:
Leuk hoofdstuk!!!
Super jammer dat er nog maar één hoofdstuk komt.
Idd vervolg ofzo!!
-X-


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 24 april 2014 - 13:21:
Super hoofdstuk! Jammer dat er nog maar één hoofdstuk komt....


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 24 april 2014 - 9:59:
Yes i'll love you, like i always did !

OMFG NOG MAAR 1 POST DAT KAN NIET !! je MOET ECHT EEN VERVOLG OFZOW MAKEN WANT I LUF THIS STorY YOU KNOWW !!! OMFG IK TRIP HEM DOEI!!!


Nadja
Nadja zei op 23 april 2014 - 21:02:
Halelluja jaloezie ik wil ook op vakantie snikkkk hahaha maar super leuk chappie ivanieee xxx


M.E.L.D.I.N.G Kusjesss SuperTeaaam <3