Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » 1O. Going back to home.

Everything Changes >Afgerond<

26 april 2014 - 19:23

988

6

509



1O. Going back to home.

Ik loop door de slurf van het vliegtuig. Als ik binnen ben neem ik plaats op een van de comfortabele vliegtuigstoelen. Ik heb besloten om naar huis te gaan en als het weekend is ga ik naar Zayn, in Bradford. Ik doe mijn oordopjes in en zet mijn favoriete muziek op. Pling, pling, pling, pling, pling, pling, pling! Doet mijn mobiel, ik kijk en allemaal whatsappjes van Zayn. Ik lees de berichtjes:
Hey, babe! Ben je al in het vliegtuig? Ik mis je zo, ik kan niet wachten om je weer te zien...
Wat cute zeg! We hebben pas een dagje verkering en hij maakt zich nu al zo'n zorgen. Ik antwoord:
Ik kan ook niet wachten, ik zit nu in het vliegtuig. Ik hou van je x Na een minuut krijg ik allemaal smileys terug. Ik kijk op Twitter, ik scroll wat maar dan zie ik opeens mijn naam staan... Ik klik op het tweetje, er staat een link bij waar ik op klik.
Linn Mahone is gespot in het park op een bankje. Ze huilde, even later Mahone zoenend met Harry Styles gezien. Hier volgen de foto's. *foto's*
Eerder was bekend gemaakt dat Niall Horan en Linn Mahone een relatie hadden, zal ze vreemd gaan of is het uit en heeft ze gevoelens voor Styles? Ik krijg iets nieuws binnen, Zayn Malik en Linn Mahone zijn net gespot hand in hand bij het vliegveld! Niet te geloven, Mahone heeft zowat heel One Direction gehad! Later meer.
'Shit!' Roep ik, iedereen kijkt me aan. Dit moet ik aan Zayn vertellen! Ik zoek naar Zayn in mijn contacten, al snel heb ik zijn nummer gevonden en klik er als een gek op. 'Hey babe, waarom bel je? Is er iets?!' Hoor ik hem half schreeuwen. 'Nee, ja, nou ze hebben mij en Niall gespot, ik en Harry toen we aan het zoenen waren ja dat leg ik later wel uit en ze hebben ons gespot!'
'Euhm, wie?'
'*zucht* De paparazzi!'
'Oh en dan?'
'Ze denken dat ik met jullie allemaal verkering heb! Ik word dadelijk omsingeld door fans die me een voor een willen vermoorden!'
'Ja, shit man! Zal ik naar je toe komen?'
'Kan dat dan?'
'Brainy Zaynie can do everything, babe!'
'Dankje schat, ik hou van je. Kus.'
'Ik hou meer van jou, kus.'
Ik hang op en zucht opgelucht. Niemand zal me meer mogen! Ofja, de fans zullen me niet meer mogen. Ik durf niet eens op Twitter te kijken, ik ben bang voor al die stomme opmerkingen.

Aangekomen in NY.
Ik zit bij Starbucks, te wachten op Zayn. Hij zegt dat hij vaak in New York is geweest en dat hij alles uit zijn hoofd kent. Ik speel met het rietje die steekt in mijn ijskoffie. Mijn muffin had ik als eerste op, ik ben verslaafd aan muffins maar ik heb te lui om ze te maken, dus dat mag Zayn doen. Iemand komt binnen, het is Zayn. Hijgend loopt hij naar me toe en gaat langs me zitten. 'Heb je gerend?' Vraag ik terwijl ik een kus op zijn wang plaats. Hij knikt en legt zijn arm om mijn schouders. 'Kom je bij mij slapen?' Vraag ik, Zayn haalt zij schouders op. 'Als het van je ouders enzo mag...' Ik knik en schuif mijn ijskoffie voor zijn neus. Hij kijkt me aan en ik knik. Hij drinkt de ijskoffie op, daarna gooit hij het in de prullenbak. Hand in hand lopen we naar mijn huis.

Als we voor ons huis staan, bel ik aan. 'Linn, schatje!' Roept mijn moeder, ze geeft me een kus en knuffelt me plat. 'Mam...' Fluister ik en meteen stopt ze met knuffelen. 'En jij bent dan Niall.' Zegt mijn moeder lief. Zayn schudt zijn hoofd. 'Ik ben Zayn mevrouw.' Mam kijkt me verbaasd aan. 'Ik had een vergissing gemaakt, eigenlijk hield en hou ik altijd van Zayn.' Zeg ik en mam knikt. Ze gebaart dat we binnen mogen komen. 'Linn en Niall!' Roept mijn vader die opstaat, zijn koffie laat vallen, vloekt en naar ons toe komt. 'Hey pap, nee dat is Niall niet dat is Zayn. Mijn vriendje.' Zeg ik streng en mijn vader fronst zijn wenkbrauwen. 'Het was een vergissing, pap.' Leg ik uit en hij knikt. 'Dag meneer.' Zegt Zayn. 'Linn, schatje school belde ons op...' Zegt mijn moeder, shit! 'Je hebt huisarrest, dame.' Zegt mijn vader streng, fuck! 'Maar mag Zayn hier blijven slapen?' Vraag ik met puppy-ogen. Mam en pap kijken elkaar aan, mam gebaart dat het mag. Ik geef ze een knuffel en ik loop naar de bank. 'Waar is Austin?' Vraag ik terwijl ik naar Zayn gebaar dat hij langs me moet gaan zitten. 'Op school.' Zegt mam. 'Huh? Maar hij was laatst niet op school.' Zeg ik. 'Oh, dat wist ik niet! Dat is dus ook huisarrest voor hem en de volgende keer als je huisarrest hebt komt er niemand meer oké.' Zegt pap en ik knik. Zayn komt langs me zitten en legt een arm om mijn schouder. Ik zet de tv aan en zet hem op het nieuws.
Linn Mahone heeft dus blijkbaar een relatie met Zayn Malik, later meer. Ik zucht en zet hem over. 'Dat krijg je als je beroemd bent.' Zegt Zayn. 'Al die roddels, wat een bullshit!' Roep ik. 'Hoort er allemaal bij, wen er maar aan babe.' Ik knik. De deur gaat open. 'Hey mam en pap.' Zegt Austin. 'Hoi huisarrest.' Zegt mam en ik lach, Zayn ook. 'Nee hé, shit!' Roept Austin. 'Wil je er nog een dag bij?' Vraagt mijn vader streng. Austin smijt zin tas tegen de kapstok en loopt door de huiskamer naar de keuken. 'Weer iemand anders?' Vraagt Austin boos. 'Shut up.' Zeg ik. 'Doe het zelf bitch.' Zegt hij. 'Linn en Austin!' Roept mijn moeder. Pap komt naar ons toelopen. 'We gaan zo naar een feestje van mijn werk. We zijn laat thuis. Dus niemand hier binnenlaten en als helemaal geen feestjes.' Zegt mijn vader ik knik. 'Oké.' Zegt Austin vanuit de keuken.


Reacties:

1 2

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 29 april 2014 - 12:14:
' Bonjour Huisarrest "

' Au revoir ouders '

' Bonjour Feestje "


^^ leuk !


Nadja
Nadja zei op 27 april 2014 - 15:35:
Hahahah ´Hallo Huisarrest´ Melding (:


x1Dx
x1Dx zei op 27 april 2014 - 11:02:
Melding!


katniss
katniss zei op 26 april 2014 - 22:13:
Leuk ! Melding!!!


Nynlufx
Nynlufx zei op 26 april 2014 - 21:25:
Melding!!