Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » *** Girls Things *** [ Afgerond ] » O4 > Dinner with the boys.

*** Girls Things *** [ Afgerond ]

30 april 2014 - 15:57

1674

9

1177



O4 > Dinner with the boys.

Valerie James Jersy

'Zullen we vanavond naar een restaurant gaan?' Vraagt Jade. 'Ja, dat is wat ik nu net nodig had!' Roept Vanessa. 'Welk restaurant dan?' Vraag ik, Jade haalt haar schouders op. 'Nando's? Vragen we meteen of Niall mee gaat.' Zegt Jade pesterig tegen Vanessa. Ze geeft Jade een por. 'Is Zayn trouwens iets voor jou, Jade?' Vraag ik en Jade schudt haar hoofd. 'Hij is anders dan op tv, niet mijn type.' Ik en Vanessa kijken verbaasd naar Jade. 'Meen je dat?!' Roept Vanessa. Jade schrikt ervan en knikt. 'Maar euh, zal ik even kijken wat voor restaurant?' Vraag ik en de meiden knikken, ik pak Vanessa's laptop en ga op zoek naar een chique restaurant. 'Deze!' Roep ik en ik wijs naar het plaatje van een mooi restaurant. 'Ja, die is mooi en chique!' Roept Vanessa. 'Ik weet wel welk jurkje daar bij past.' Zegt Jade. 'Zal ik reserveren?' Vraag ik. 'Ja zeker!' Roepen Vanessa en Jade in koor. Ik reserveer en doe dan de laptop weer dicht. 'Je hebt echt geluk dat je dicht bij Niall woont.' Zegt Jade tegen Vanessa. 'Ja, hey. Zullen we vragen ofdat de jongens ook mee gaan? Het is super gezellig met hun!' Roept Vanessa, dat is inderdaad een goed idee maar ze zouden te weinig tijd hebben denk ik...

'Ja ze willen!' Roept Vanessa terwijl ze haar mobiel bijna op de grond laat vallen. 'Wow, serieus?' Vraagt Jade. 'Oh, my, god! We gaan op een soort date met de boys. Bijna ieder meisje droomt hiervan!' Roep ik. 'Ja, maar we kunnen beter eerst een perfect jurkje met pumps gaan zoeken.' Zegt Vanessa serieus. Ik en Jade knikken en we lopen naar Vanessa's enorme kledingkast.
'Wow...' Zeg ik als ik door de inloop kast van Vanessa loop, Vanessa grinnikt. Ze pakt een jurkje uit een rek en rent er mee naar de andere kant van de inloopkast en verstopt zich achter een gordijn dat ze sluit. Even later komt ze van achter het gordijn uit en rent terug naar ons. Ze heeft een cute jurkje aan die haar perfect staat! 'En?' Vraagt ze terwijl ze een rondje draait. 'Zo mooi...' Zeg ik dromerig. Vanessa giechelt, Jade is nog steeds druk opzoek naar een mooie jurk. 'Ik heb het!' Roept ze opeens. Ze rent naar het gordijn, sluit hem en trekt de jurk aan. Na een minuut opent ze het gordijn, en rent naar ons toe. Ze wiebelt haar wenkbrauwen en draait een rondje. 'Super mooi!' Roepen ik en Vanessa tegelijk. 'Nu jij nog..' Zegt Vanessa en ik knik. Ik loop langs de rekken met jurken, dan blijft mijn aandacht hangen op een super mooi jurkje! Ik gris hem van het rek en ren ermee naar het gordijn, ik doe hem dicht en trek mijn broek uit, daarna mijn trui en schoenen. Ook mijn sokken. Als alles uit is trek ik het jurkje aan. Ik kijk in de spiegel en trek eraan totdat het goed zit. Zelfverzekerd open ik het gordijn en ik loop naar mijn besties. Hun monden vallen open en ik giechel. 'Wooww...' Zegt Vanessa dromerig. 'Die is zo mooi... En hij staat ook zo mooi...' Zucht Jade. 'Dankje meiden en nu opzoek naar de schoenen!' Roep ik en we rennen naar het schoenen rek.

Vanessa Alex Jurth


Ik vind meteen de perfecte pumps die mooi bij mijn jurkje passen. Ik trek ze aan en loop een rondje. Ik zie dat Jade en Valerie hun pumps ook al hebben gevonden. Jade heeft ongeveer de zelfde als mij en Valerie heeft deze.

'Klaar voor?' Zeg ik als we voor de deur staan om te vertrekken, de meiden knikken en ik open de deur. Ik laat Valerie en Jade voor en sluit dan de deur. Ik draai de deur snel op slot en loop dan achter de meiden aan. Voor ons is het geen probleem om op pumps te lopen of rennen of springen. Maar alleen weet ik zeker dat mijn voeten na het eten veel pijn doen. Als we buiten zijn wachten we tot dat de jongens ons komen ophalen. 'Ik ben benieuwd hoe de jongens eruit zien...' Zegt Valerie. 'Ik hoop niet in een crazy mofo shirt.' Zeg ik en de meiden grinniken. 'Of in een trainingsbroek.' Lacht Jade. Er komt een auto met starende jongens erin aanrijden. Louis opent de deur en stapt uit. 'Woow...' Hoor ik vanuit de auto. 'Dag dames.' Grinnikt Louis. 'Fuck man, hun zien er mooi uit...' Hoor ik Niall zeggen. 'Ik ben Louis maar jullie kende me vast al.' We knikken en Louis geeft me een hand. 'Dag Vanessa.' Ik grinnik en knik. 'Dag schone dame, wat is uw naam?' Zegt Louis als hij zijn hand uisteekt naar Valerie. 'I-ik ben Valerie... A-aangenaam.' Stottert ze. 'Niet zo verlegen.' Zegt Louis en hij kust haar hand. Hij gaat door naar Jade. 'Dag wat is uw naam?' Grinnikt hij. 'Ik ben Jade.' Zegt ze en ook Louis kust haar hand. 'Och, ben ik je vergeten Vanessa.' Hij loopt naar me toe en wil mijn hand kussen. 'Louis!' Hoor ik Niall vanuit de auto roepen, Louis grinnikt. 'Sorry, mag niet van je vriendje.' Ik schud lachend mijn hoofd en hij gebaart dat we mee moeten komen. 'Instappen maar!' Roept Louis en we stappen in. Ik zit langs de Niall die me bekijkt en dan grijnst. 'Je ziet er mooi uit.' Fluistert hij en ik giechel. 'Jij ook.' Fluister ik in zijn oor. Hij is netjes gekleed in pak, net zoals de andere jongens. Zijn haren staan net zoals gewoonlijk omhoog. Nu valt het me pas op dat het een limousine is. In het midden staat drinken. 'Zayn is verliefd op die vriendin van je.' Fluistert Niall in mijn oor. Ik weet meteen welke vriendin hij bedoelt: Jade. 'En zo te zien kan Harry het wel goed vinden met die andere vriendin van je.' Ik grinnik. 'Denk je dat ze iets krijgen?' Vraag ik zacht. 'Dat weet ik wel zeker.' Zegt hij. 'Zijn we er al?' Vraagt Louis. 'Gast, nee wat denk je zelf?' Vraagt Liam. Louis haalt zijn schouders op en hij wordt gemept door Zayn. 'Waar sloeg dat nu weer op?' Vraagt Louis beledigd. 'Op je wang.' Grinnikt Zayn. Iedereen lacht behalve Louis. 'Die was wel goed!' Lacht Harry. 'Tss..' Doet Louis. 'Awh, Boobeartje toch..' Zegt Liam en hij strijkt door zijn haar. 'Afblijven en noem me geen Boobeartje.' Zegt Louis. Dan beginnen alle jongens Boobeartje te roepen. Ik lach en de meiden ook.

'Zijn we er nu dan?' Vraagt Louis, de chauffeur knikt. 'Yes!' Roepen de jongens in koor. 'Eindelijk zijn we van dat gezeur af van Niall...' Zucht Liam, Niall zat namelijk de hele tijd te zeggen: 'ik heb zo'n honger...'. We stappen uit en ik voel de kiezelsteentjes onder mijn pumps. Als iedereen is uitgestapt lopen we naar het restaurant. 'Jullie hebben een goed restaurant uitgekozen.' Zegt Harry, Niall heeft inmiddels een arm om mijn middel geslagen. 'Weten we.' Grinnik ik, Valerie heeft al de hele tijd niets gezegd. Alleen tegen Liam. Ik ga Valerie voortaan Viam noemen, schattig. 'Je ziet er echt mooi uit.' Slijmt Niall. 'Dat heb je nu al, 1, 2,3... Honderd keer gezegd.' Zeg ik en de rest lacht. 'Oh Nialler, sjansbal die je bent.' Zegt Zayn. 'Wedden er komt dadelijk zo'n wijf naar ons toe lopen en die zegt: 'wat wilt u bestellen?' als we aan een tafel zitten.' Zegt Louis. 'Euh, dat gebeurd altijd.' Zegt Liam. 'Nee hoor, kan ook een vent zijn.' Zegt Harry.
Als we binnen zijn gaan we opzoek naar onze tafel. 'Daar issie!' Roept Louis terwijl hij wijst naar onze tafel. We knikken en gaan er zitten. Niall moet weer de gentlemen zijn en schuift een stoel voor me naar achter. 'Thank you, love.' Zeg ik en Niall geeft me een kus op mijn wang. Jullie willen weten of ik gevoelens voor Niall heb hé... Ja ik ben verliefd op Niall maar ik laat het niet weten. Ik hoop ook dat hij op mij is... Verzin is een bijnaam voor ons. 'Wat wilt u bestellen?' Vraagt een serveerster. 'Ik zei het! Ik hou van je.' Zegt Louis en hij geeft de onbekende vrouw een kus op haar wang. Ze kijkt verbaasd en giechelt. Ik maak een gebaartje van hij-spoort-niet en ze knikt. 'Maar wat wilt u bestellen?' Herhaalt u. 'Een grote cheeseburger met extra friet en mayonaise.' Zegt Niall serieus. Ik geef hem een duwtje. 'Oohja, euh een schnitzel-menu.' Zegt hij schaapachtig. De andere bestellen ook wat en ik bestel het zelfde als Niall. Niall staat op en pakt mijn hand. Hij trekt me mee naar het midden van de zaal. Ik kijk verbaasd en dan knielt Niall voor me neer. Ik schrik. 'Niall wat doe je?!' Sis ik. Hij grinnikt en haalt een doosje tevoorschijn. Gaat hij me ten huwelijk vragen? Fuck... 'Lieve, lieve Vanessa. Ik ken je nog niet zo lang maar ik ben nu al super verliefd op je,' begint Niall maar hij wordt onderbroken door Louis. 'Dat valt echt niet op hoor.' Zegt hij sarcastisch. 'Louis shut up, maar hierbij: wil je mijn vriendin zijn?' Gaat Niall verder. Hij opent het doosje, er ligt een prachtige ketting in. Het is doodstil in de zaal en de mensen kijken gespannen naar mij. 'Ja, heel heel graag!' Roep ik. De hele zaal klapt en Niall springt op, hij geeft me een zoen. Hij haalt de prachtige ketting uit het doosje en bindt hem om mijn nek. Wat lief van hem. Ik geef hem een zoen. 'Awh...' Hoor ik verschillende mensen doen en ik giechel. Ik kijk naar mijn vriendinnen die hun handen voor hun mond hebben geslagen. 'Ik hou van je.' Fluistert Niall in mijn oor. 'Ik ook van jou.' Fluister ik. Niall slaat zijn arm om mijn middel en we gaan weer aan tafel zitten. 'Oh my god! Zo schattig!' Roept Jade. 'Awh... Geweldig!' Roept Valerie. Ik giechel en de jongens grijnzen. 'Dat heb je goed voor mekaar Nialler.' Zegt Liam. Niall knikt blij, en ik geef hem nog een kus op zijn wang.

Lang leve, Nanessa!
-x- Serena


Reacties:

1 2

1Dtjetanya zei op 2 mei 2014 - 14:24:
heel mooi geschreven!!


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 1 mei 2014 - 13:54:
FANGIRL TIMEEE !!!


OMFG !! ALMOST A MARRIEGE !!!

* hyperventilates *


justmissF24
justmissF24 zei op 29 april 2014 - 23:31:
I like it!!! Snel verder! x


xcarrotx
xcarrotx zei op 29 april 2014 - 23:11:
Holy fuck! Ik dacht dat 'ie haar ten huwelijk ging vragen! Haha dat was wel even schrikken, leuk bedacht!

I've got a little question: "langs iemand zitten" is dat goed nederlands? Ik vond het vreemd klinken, nog nooit eerder gehoord, dus vroeg ik het mijn moeder. Zij dacht dat het geen goed nederlands is. Maar nu wil ik dus weten waar het weg komt. Us het dialect? Heb ik het mis en is het wel goed nederlands?


juutjee19
juutjee19 zei op 29 april 2014 - 23:03:
Aaw zo lief!
Snel verder^^ X