Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 1 Episode 3

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

13 mei 2009 - 16:11

722

0

178



Hoofdstuk 1 Episode 3

Zijn jullie Jos en Sandy!! Galmde het door de gang. Jos en Sandy keken om en zagen buiten iemand in het blauw gekleed staan. Hij stond te zwaaien. Jos en Sandy liepen de vulkaan weer uit om even te kijken wat hij wilde.
Ja dat zijn wij. Antwoordde Jos.
Oke mooi zo, Zei de man. Ik heb zojuist een brief ontvangen van Professor Leaf. Hij wilt aan jullie vragen of jullie een paar pokemon kunnen lenen aan de Daycare. Het is maar voor heel eventjes en je krijgt ze daarna meteen weer terug.
Euhm, ja. Zeiden ze.
Mooi, stap maar in mijn auto dan zijn we er zo. Het is gewoon hier aan de rand van de stad. Zei de man. Ze stapte in een groene jeep en reden weer terug naar Atorn City. Ze sloegen links af en kwamen bij een mooi glazen gebouw waar een stel weilanden en geplante bossen achter lagen.
Dit is het. Zei de man. Er stapte een jonge vrouw naar buiten die hun begroette. Het leek of zij de baas was van het bedrijf.
Hallo, ik zie dat jullie ons willen helpen? Vroeg ze vriendelijk.
Inderdaad. Antwoordde ze tegelijk.
We wilde graag 5 pokémon lenen van ieder van jullie, Zei ze. Als jullie eventjes wat rondkijken in de stad of bij de vulkaan hebben jullie ze zo weer terug.
Eu, mevrouw, is het ook goed als ik er 4 geef?, Vroeg Sandy. Ik heb maar 5 pokémon.
De vrouw vond het goed. Jos en Sandy bedachten eventjes welke pokémon ze zouden uitlenen.
Ik ben er uit, Zei Jos. Kom eruit: Charizard, Bulbasaur, Glaceon, Yanmega en Squirtle.
En ik kies Espeon, Cleffa, Togetic en Butterfree. Zei Sandy.
Erg bedankt, tot zo! Zei de vrouw vrolijk. Ze verdween in het gebouw met de pokémon van Jos en Sandy.
Zullen we nu maar de vulkaan gaan onderzoeken? Vroeg Jos.
Ja, laten we maar opschieten dan. Antwoordde Sandy.
Ze kregen nog een lift van de man van het postkantoor. Eenmaal weer uit de jeep gingen ze weer de vulkaan in. Ze liepen een beetje door omdat ze niet te lang wilde rondkijken. Ze moesten hun pokémon ook nog op gaan halen.
Pff, het wordt steeds warmer joh. Zei Jos.
Ja inderdaad. Er zal wel lava in de buurt zijn. Dacht Sandy. Dat dacht ze in ieder geval goed. Ze gingen rechts de hoek om en zagen aan het einde van de gang een stroom van lava.
Cool, kom we gaan kijken! Zei Jos enthousiast.
Ho ho niet zo snel! Riep Sandy die even moest rennen om Jos bij te houden. Toen ze aan het einde waren zagen ze een vrij grote ruimte waar midden door een grote stroom lava stroomde.
Zo, dat is pas warm he Aipom? Zei Jos. Zijn Aipom vond het wel leuk dat het zo warm was. In tegenstelling tot Sandys Aipom, die helemaal achter haar weg kroop.
Kijk dan hoe mooi het stroomt Aipom, Zei Sandy. Wacht een even. Waarom beweegt de lava zo raar? De lava borrelde en toen rees er uit de lava Heatran op!
http://images3.wikia.nocookie.net/pokemon/images/thumb/f/f1/Heatran1.jpg/250px-Heatran1.jpg
Euh, hoi? Zei Jos bang. Heatran was niet echt blij zo te zien. Hij was zelfs agressief. Hij begon meteen met rotsen te gooien.
Rennen snel! Riep Jos. Ze rende weer terug de gang in en vervolgde de weg die ze zouden nemen. Heatran kwam achter hun aan en al snel was hij achter hun. Hij was nog steeds kwaad en gooide met een hoop rotsen. Maar door die aanval stortte de gang helemaal in en was de weg terug versperd.
Nee! Riep Jos wanhopig. Zo kunnen we niet meer terug naar Atorn City!!
Jos en Sandy liepen maar weer verder. Ze konden hun pokémon niet meer ophalen bij de Daycare. Dus moesten ze zonder hen naar Lungle Village.
Oh man, dit is echt erg. Zei Jos.
Zodra we bij het pokémon Center zijn bellen we ze wel. Zei Sandy.
Er zat ook niks anders op. Gelukkig was het niet ver meer. En de grotten waren makkelijk om door de komen. Het was ook niet gek dat ze 10 minuten later in het midden van de jungle stonden. Heatran was hun niet meer gevolgd dus ze konden weer rustig ademhalen.
Oke, we moeten dus door de jungle, en dan zijn we in Lungle Village. Bedacht Jos.
Hun Aipom vonden het in ieder geval wel helemaal geweldig. Ze konden door de bomen slingeren en fruit plukken. Ze konden lekker spelen terwijl hun trainers al liever in Lungle Village zaten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.