Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 20

Kiss me || Louis Tomlinson

10 juni 2014 - 12:45

866

4

395



---> 20

P.O.V Liam Payne.
7th January 2014 12.36.

Ik stap het gloednieuwe appartement binnen. Meteen word ik verwelkomd door een vreselijke sigaretgeur. Waarom had ik ook al weer gezegd dat hij binnen mocht roken als ik er niet was? Ik loop naar het kantoortje waar de geur sterker en sterker wordt. Ik gooi de deur open. "Moet dat zo veel?" roep ik tegen Andy. Hij blaast de rook die hij in zijn longen had uit. "Hee, Liam" hoor ik de lieve stem van Cloe zeggen. Ik kijk haar richting op. Ook zij heeft een sigaret tussen heer vingers. “Hee” zeg ik en loop naar haar toe voor een knuffel. " Maar waar ik eigenlijk voor kwam. Gaan jullie morgen mee naar de première?" vraag ik. Morgen gaat This Is Us in première ik ben bloed nerveus. "Ik ga met Louis" Antwoord Cloe mijn vraagt. Maar ze kijkt me niet aan. Ze kijkt naar Andy die haar met gefronste wenkbrauwen aan kijkt. "ik.. Uuh.. " Andy kijk nog altijd ik de donkere ogen van Cloe. "ik kom ook." Andy draait zijn hoofd langzaam naar me toe. What the fuck is er met die twee. Ik knik. "Oke" ik pak me telefoon en sms naar de organisatoren dat ze komen. Zachtjes hoor ik Andy iets fluisteren tegen Cloe. Ik versta het niet. "Oke wat is er?" ik ben het zat dat stiekeme gedoe. Er komt uit beide geen geluid. "Hebben jullie seks gehad ofso jezus." zeg ik terwijl ik hoofdschuddend het kantoortje uit loop.

P.O.V Andy Samuels.
7th January 2014 12.40

Cloe en ik barsten in lachen uit zodra Liam de deur van het kantoortje dicht gooit. "Geniaal. Geniaal" herhaalt Cloe meerdere keren. Ik kijk naar haar. Ze is zo mooi als ze lacht. De sprankeling in haar ogen. De manier dat haar donkere krullen tegen haar wang vallen. Voor ik het door heb staar ik alleen tijdje naar haar. Zachtjes zucht ze. "Ik kan dit niet Andy. Ik wil je te graag." ze vouwt haar handen over haar gezicht. Ik schraap me keel. "ik kan er niks aan doen. Ik.. Ik denk 24/ 7 aan je. En niet op een vriendschappelijke manier." er rolt een traan over haar wang. "Maar ik ben met Louis. En ik hou van hem heel veel." ik rol met me stoel naar toe en vouw me handen over haar oor en wrijf zachtjes. Me handen bedekken bijna haar hele gezicht. Ze doet haar ogen dicht en laat nog een traan langs haar wang vallen. "Het is oke." is het enige wat ik weet te zeggen. Ze kijkt me haar met haar mooie donkere ogen die door de tranen alleen maar nog mooier zijn geworden. Zo kijken we elkaar een tijdje aan. Totdat er iets knapt bij Cloe en ze lustvol haar lippen op de mijne duwt. Ze duwt me achter over tegen de leuning van mijn stoel en komt zelf naar me toe. "Niemand hoeft het toch te weten?" zegt ze met haar ondeugende blik. Ik haal me schouders op. Fack it. Waarom ook niet. Zeg ik en in een beweging ligt me shirt op de grond. Cloe glimlacht en bijt op haar lip.

P.O.V Louis Tomlinson
7th Januari 12.40

"Oke, waarom ben ik hier?" vraag ik als Harry het zoveelste lul verhaal wil beginnen. Hij kijkt me aan. "ik heb het verkloot" begint hij. "Waarom?" vraag ik zachtjes zuchtend. Harry aarzelt en zakt veder in de lounge stoel. De zon die door de ramen valt warmt ons op. Ik kijk even naar buiten. Het park van het appartementencomplex ligt er mooi bij. Ik draai me weer naar Harry. Hij laat zijn elle bogen op zijn knieën rusten. Hij perst zijn lippen op elkaar. "Ken je Zoë nog?" vraagt hij secondes later. Hij kijkt me niet eens meer aan. "Van Cloe?" vraag ik verward. Hij knikt zachtjes. "Je haat haar toch?" vraag ik. Ik ben in de war. Wat hebben die twee met elkaar te maken? En hoezo verpest? "nou.. Ze is zwanger" Harry kijkt me recht in me ogen aan. In eens valt alles op zijn plek. Ik weet niks te zeggen. Ik voel me mond zachtjes open vallen. "V.. Van jou?" vraag ik nog altijd verward. Weer knikt de jongen met de krullen. "Hoe?" vraag ik. Meteen heb ik door hoe dom die vraag is. "Hoe denk je hoe?" zegt Harry bij de hand. Het blijft even stil. "En nu?" vraag ik. Harry haalt zijn schouders op. "Gaan jullie het weg laten halen?" vraag ik even later. Harry fronst zijn wenkbrauwen en kijkt me aan. "Nee,.. Dat zowiezo niet." ik knik. Had ik kunnen weten. Harry is daar tegen. "Zowiezo komt ze hier wonen. En ik ga voor haar zorgen. Voor hen."
"Hier wonen?" vraag ik. "Dat is nog al wat. Jullie kunnen elkaar niet uit staan." "Ja,.. Maar wat moet ik dan? Ze woont niet echt naast de deur hè" valt de jongen met de krullen me aan. "Ja, i dont know." Dan barst hij uit in tranen. Ik spring meteen naar hem toe. "Hoe kan ik nou zo stom zijn?” zegt hij door zijn tranen heen. Ik leg me handen op zijn knieën en kijk hem recht in zijn ogen aan. "Het komt wel goed."


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 1 mei 2014 - 19:43:
AAWWWWW, arme Louis en Harry............ Echt super hoofdstuk! snel verder!


XxAmyxX zei op 1 mei 2014 - 14:02:
Omg... x


justmissF24
justmissF24 zei op 30 april 2014 - 17:48:
Ahww cloe en andy moeten echt stoppen !! Ahhww arme harry.... Snel verdurr!!


Nadja
Nadja zei op 30 april 2014 - 17:39:
Leuk melding !xxx