Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » *** Girls Things *** [ Afgerond ] » O5 > 2x surpise!

*** Girls Things *** [ Afgerond ]

30 april 2014 - 19:32

1247

6

371



O5 > 2x surpise!

Jade Steph King

We gaan over dertien minuten optreden, we staan nu backstage. Niall is er ook bij, hij kan niet eens een minuut van Vanessa afblijven... Ik klink misschien jaloers, dat ben ik stiekem ook een beetje want ik bedoel kijk naar Niall! Hij is knap, lief, zorgzaam, grappig en rijk. Ja ik zei rijk, een man moet voor mij wel rijk zijn. 'Ik hou van je.' Zegt Niall tegen Vanessa, ze giechelt. Ik rol mijn ogen wat een slijmbal. Maar ik vind het natuurlijk wel super leuk dat mijn bestie met Niall Horan heeft. Oké Jade, we gaan nu over vijf minuten op en dan moet je er wel klaar voor zijn. Ik adem diep in en uit. Ik vind het super leuk om voor mensen op te treden, maar het zullen er zeker maar een stuk of vijftig zijn want wie vindt ons nu weer leuk. 'Succes.' Opeens staat Zayn voor mijn neus. 'Zayn!' Roep ik en ik knuffel hem. Hij lacht en geeft me een kus op mijn haar. Ik giechel, achter me hoor ik gefluit. Ik negeer het en ik kijk naar Zayn, hij heeft een trainingspak aan (net zoals Niall) maar het staat super cute. 'Zie ik er mooi uit?' Zegt hij terwijl hij als een vrouw een rondje loopt. Ik lach en schud mijn hoofd. 'Niet?' Vraagt hij beledigd. 'Jawel, je ziet er perfect uit.' Zeg ik en hij lacht. Mijn microfoontje die tegen mijn wang aan zit, hangt niet goed. Ik heb zo'n microfoontje omdat we gaan dansen terwijl we zingen. We hebben het goed geoefend dus het moet zeker goed lukken. 'Meiden, jullie mogen op. Succes, water staat er voor jullie.' Zegt Steve, onze manager. We knikken en lopen naar de trappen, ik ren als eerste het podium op, daarna volgt Vanessa en als laatste Valerie. Er zou nog een verrassing zijn tijdens het concert voor ons, we zijn benieuwd wat voor verassing. Als we alle drie op het podium staan geloof ik mijn ogen niet. Een publiek van een stuk of duizend mensen gillen en klappen voor ons. 'Wow...' Zeg ik. 'Zo veel mensen hadden we niet verwacht!' Roept Vanessa. Het publiek gilt nog harder. 'Hello, people! Welkom bij onze relax-show, als eerste sluit uw ogen en relax...' Zegt Vanessa en ze sluit haar ogen, we doen haar na. Het publiek lacht en sluiten ook hun ogen. 'Genoeg gerelaxt, we gaan uit ons dak!' Roep ik en weer hoor ik het gejuich en gegil van jongens en meiden.

Halverwege ons concert komen de jongens van One Direction het podium opstormen. 'Surpise!' Roepen de jongens. We kijken verbaasd, het publiek gilt en schreeuwt. 'We gaan nu het liedje; Half a Heart voor jullie zingen en later meer!' Roept Harry door zijn microfoon. We kennen het liedje allemaal, omdat he onze favoriete is. De jongens knikken naar ons en de muziek gaat aan.

Valerie + Liam
So your friends been telling me
You've been sleeping with my sweater
And that you can't stop missing me
Bet my friends been telling you
I'm not doing much better
'Cause I'm missing half of me

Jade + Zayn
And being here without you is like I'm waking up to

Only half a blue sky
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best,
With half an arrow in my chest
I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Louis
Forget all we said that night
No, it doesn't even matter
'Cause we both got split in two
If you could spare an hour or so,
We'll go for lunch down by the river
We can really talk it through

Zayn + Vanessa
And being here without you is like I'm waking up to

Only half a blue sky
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best,
With half an arrow in my chest
'Cause I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Half a heart without you,
I'm half a heart without you

Niall + Vanessa
Though I try to get you out of my head
The truth is I got lost without you
And since then I've been waking up to

Harry + Zayn
Only half a blue sky
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best,
With half an arrow in my chest
I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Without you, without you, half a heart without you
Without you, without you, I'm half a heart without you


Het hele publiek gilt en applaudisseert.

Vanessa Alex Jurth


Ik ben bij Niall thuis. Samen zitten we gezellig op de bank met een biertje, eigenlijk vind ik het zo vies maar ik drink het omdat Niall het zo lief vroeg. 'Ik heb een verrassing voor je, babe.' Zegt Niall en ik kijk verrast naar zijn handen die hij achter zijn rug heeft. Hij grijnst breedt. 'Ik heb gekeken op een fansite van een fan van je en daar staat alle informatie op van je. Ik heb gekeken wat je graag wilde en ik heb het gekocht.' Ik lach, en geef hem een kus op zijn wang. Hij geeft een mooie doos met een mooie rode strik aan mij. Ik maak de doos open en ik geef een gil. Een super schattige husky kijkt me aan. Ik kijk naar Niall en hij glimlacht. 'Oh my god, Niall!' Roep ik blij. Ik haal de puppy uit de doos en knuffel haar, ik weet dat het geen reutje is omdat ik die niet wilde. 'Het is een meisje toch?' Vraag ik toch voor de zekerheid, hij knikt en ik sta op. Ik zoen Niall. Na het zoenen kijk ik weer naar de puppy die ik nogsteeds in mijn handen heb. 'Snowy...' Fluister ik. 'Dat is een mooie naam voor een mooie hond.' Zegt hij. Ik knik en kijk hem dankbaar aan. Hij glimlacht. 'Maar euh, bij wie woont ze dan?' Vraag ik. Niall haalt zijn schouders op. 'Bij ons allebei, kom bij mij wonen.' Hij meent het serieus. 'Heel graag.' Zeg ik, misschien gaat het voor jullie wel snel maar we kunnen gewoon niet wachten om samen te wonen. Hij geeft me een stevige knuffel en wiebelt ons heen en weer. Ik giechel en hij plant een kus op mijn voorhoofd. 'Mijn manager regelt wel dat we kunnen samen wonen. En dan je appartement leeg wordt gehaald.' Zegt Niall en ik knik. 'Zal ik de jongens uitnodigen? Ze zijn nu euh... Boven.' Ik kijk verbaasd naar Niall. 'Boven?' Niall knikt. Ik lach en knik. 'EY, ASSHOLES KOM NAAR BENEDEN!' Roept Niall. Ik hoor de jongens van de trap af rennen. 'Shit!' Hoor ik Louis roepen, na een seconde ligt hij op de grond. Ik lach en Niall ook. 'Aah, waarom moet je ook van de trap af RENNEN?!' Roept Liam. Louis staat lachend op en loopt naar ons toe. De andere jongens rennen ook naar ons toe. Louis laat zich vallen op de bank en ik hoor meteen Snowy. Ik duw Louis van de bank en ik kijk naar Snowy die dus onder Louis dikke kont lag. Ik pak haar op. 'Hey!' Roept Louis, ik negeer hem gewoon. Alle jongens lachen want Louis doet alsof hij dood is, zelf lach ik ook wanneer hij erg spastisch doet met zijn lichaam.


Reacties:

1 2

angel18
angel18 zei op 3 mei 2014 - 21:53:
Hahaha amaZAYN omg dat stukje een mooie naam voor een mooie hond. Niall flirt gewoon met een hond.


EsjuhXxXLove zei op 1 mei 2014 - 14:29:
Love it!


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 1 mei 2014 - 13:56:
Super liedje ^^

'EY, ASSHOLES KOM NAAR BENEDEN!'




Haahhahahahahah geNiall


x1Dx
x1Dx zei op 30 april 2014 - 23:01:
Ha leuk!!
Melding!


katniss
katniss zei op 30 april 2014 - 19:56:
Leuk snel verder!