Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H1<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

9 juli 2014 - 15:36

740

3

508



>H1<

Hier is hoofdstuk 1 van mijn eerste verhaal. Laat even in de reactie weten wat je ervan vind en tips zijn altijd welkom ;). Enjoy!

Lina
Ik zit op mijn bed in mijn magazines te bladeren. Mijn bed ligt vol met bladen. Opeens valt mijn oog op een interview met One Direction. Als ik net 3 woorden heb gelezen, stormt mijn zusje van 10 de kamer binnen. ‘Wat doe je?’ vraagt Perrie. Toen Zayn en Perrie Edwards een relatie kregen, was ik opeens heel blij met de naam van mijn zusje. We hebben een goede band, dat ontken ik niet, maar ik vond vroeger haar naam heel stom. ‘Ik blader door mijn magazines’ ‘Zeker over One Direction?’. ‘Ja duh!’. Ze lacht. Ze heeft een lieve lach, die kan ik de hele dag aanhoren. ‘Lina?’. ‘Ja?’. Ze kijkt me aan. ‘Zou je wat meer willen vertellen over mij?’. Vragend kijk ik haar aan. ‘Niet over mij-mij, maar over mijn naam-tweeling.’. Ze gaat met haar vinger over het blad en wijst Perrie Edwards aan. ‘Oh, ik snap het al’. Afwachtend kijkt ze me aan. ‘Euh, even denken. Zayn en Perrie hebben nog een gelukkige relatie, en ze hebben een hond Hatchi’. ‘Is ie lief?’ vraagt ze met een glinstering in haar ogen. ‘Tuurlijk’. Ik wrijf over haar hoofd en wrijf haar haar door elkaar. Maar daar geeft ze niks om. Ik geef haar een kusje op haar voorhoofd. ‘ETEN!’ komt er van beneden. ‘WE KOMEN AL’ schreeuw ik terug. Meteen rent mijn zusje de trap af, maar ik moet eerst even mijn magazines opruimen. Als ik klaar ben loop ik naar beneden. ‘Ah, daar ben je eindelijk’ zegt mijn vader. ‘Ook goedenavond’. Mijn vader zit met de krant aan tafel. ‘Pap, zoiets lees je ’s ochtends aan het ontbijt’. ‘Lina, niet zo’n grote mond tegen je vader. Hij was vandaag al om 5 uur begonnen met werken, geef hem ook zijn rust’. ‘Oké’. Ik ga zitten op mijn gebruikelijke stoel tegenover mijn zusje. Als ik nog net 1 seconde zit trapt ze tegen mijn been. ‘AUW! Waarvoor was dat?’ ‘Hoi.’ Boos kijk ik haar aan. Mijn moeder zet het eten op de tafel. Het eten word in stilte opgegeten.

Skyler
Snel loop ik naar boven en barst in tranen uit op het bed. Waarom moet mijn zus zo gemeen zijn tegen mij? Ik laat de tranen over mijn wangen rollen en val neer op het bed. Dan gaat mijn telefoon af. Ik kijk op het scherm en zie dat het Lina is. Ik veeg snel mijn tranen weg, snik nog een keer en neem de telefoon op.
Hoi met Skyler.
Hoi Skyler, met Lina.
Hey lieverd.
Hopelijk dat mijn stem niet klinkt alsof ik heb gehuild. Blijkbaar wel.
Wat is er? Het klinkt alsof je hebt gehuild.
Er is niks, heb gewoon net mijn teen gestoten tegen de kast aan en het deed heel veel pijn.
Ik hou van Lina, maar dat mijn zus gemeen is en mij pijn doet, vertel ik liever niet. Dat geheim komt later wel.
Oké, maar ik verveel me, wil je langs komen? We hebben toch vakantie. Ja dat is waar ook. We hebben vakantie. Zomervakantie. 7 weken lang leuke dingen met vriendinnen. Behalve als ze op vakantie zijn, dan zit ik met mijn familie opgescheept.
Ja is goed. Ik zal het even vragen. Ben zo terug. Ik loop naar beneden en loop de kamer in. ‘Ik dacht je dat je jezelf had dood gehuild’ zegt mijn zus. Ik negeer haar opmerking en loop naar mijn moeder. ‘Mam, mag ik bij Lina slapen? Het is toch vakantie.’ ‘Ja is goed, morgen om 6 uur thuis, opa en oma komen dan.’ ‘Oké, dank je wel.’ Ik loop weer naar boven en pak mijn telefoon weer op.
Ik mag. Mag ik ook blijven slapen?
Ja duh! Natuurlijk mag dat.
Oké, dan kom ik er zo aan! Even spullen pakken en dan spring ik op fiets naar jou toe.
Is goed, tot zo! Kus.
Kus.
Ik pak snel mijn spullen bij elkaar en loop naar beneden. ‘Ga je eindelijk weg?’ zegt mijn zus. ‘Ja, lekker weg bij jou!’ Dan voel ik een harde klap op mijn wang. Ik kijk naar mijn ouders, maar die zeggen er niks van. Hoe durven ze hun kind geslagen laten worden door de zus? Met tranen in mijn ogen loop ik naar buiten. Ik pak mijn mobiel en open de voorcamera. Het ziet er best erg uit. Er staat een hele hand op. Ik zeg wel tegen Lina dat mijn zus struikelde en met haar hand op mijn wang terecht kwam. Snel pak ik mijn fiets en fiets richting Lina.



Reageren=melding


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 30 april 2014 - 23:10:
Goed geschreven!
Melding!


Nadja
Nadja zei op 30 april 2014 - 21:08:
Wooow... Goedd! ik lees mee / Melding! <3


justmissF24
justmissF24 zei op 30 april 2014 - 21:06:
leuk! x