Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » You Fly Past Me ....

You Must Make A Choice.

30 april 2014 - 21:39

539

6

358



You Fly Past Me ....

Image and video hosting by TinyPic

Rachel Pov.

Ik kijk zoekend om me heen of ik al een spoor van Liam zie, ik heb hem echt gemist. Toen hij op tour was, was ik helemaal alleen. Dan zie ik Liam aankomen, maar tot mijn verbazing is hij niet alleen. Hij zag me staan en kwam op me aflopen terwijl hij zijn hand verstrengelde met die van het meisje. Toen hij voor me stond en naar me glimlachte overspoelde het verdriet me, ik keerde om en rende zonder om te kijken weg. Weg van Liam en zijn nieuwe vriendin. Snel ren ik het vliegveld uit, eenmaal buiten pak ik mijn telefoon en bel ik Ivana, al gauw word er opgenomen. ,,Met ivanaaaaa'' Gilde ze door de telefoon. Ik kon het niet helpen ik begon te snikken ik was ook zo hopeloos verliefd op mijn beste vriend. ,,Ivana, kun..kun je buiten komen, kon ik nog uitbrengen tussen het snikken door. ,,Wacht even'' Zei ze. Terwijl ik aandachtig luisterde hoorde ik Ivana gillen. ,,Zayn wilt meekomen is dat een probleem'' ? ,,Als het alleen Zayn is, is het niet erg'' met die woorden hing ik op, en wachtte ik ongeduldig op Ivana.

Ivana Pov

Liam en zijn Nieuwe vriendin Robin *kots* zijn vast voorruit gegaan opzoek naar Rachel, Ik kan niet wachten om haar te zien. ,,JONGENS SCHIET OP'' Gilde ik naar de slome Zayn, Niall, Louis en Harry. Toen ze eindelijk klaar waren, zag ik Liam en Robin staan maar geen Rachel, het enige wat er lag was een grote bos bloemen. ,,Waar is Rachel'' Vroegen Zayn en ik tegelijk waardoor we in de lach schoten. ,,Ze...ze rende zomaar weg'' stamelde Liam. Net wanneer ik mijn mond open wil doen om eens een hartig woordje te spreken met Liam gaat mijn telefoon. Op het display verschijnt Rachel. ,,Met Ivanaaaaa'' Gilde ik door de telefoon. Terwijl ik had gehoopt op een vrolijke Rachel, had ik een huilende Rachel aan de telefoon of ik naar buiten wilde komen. ,,Wacht even'' zei ik. ,,ZAAYYN'' Gilde ik net iets te hard door het vliegveld, hij kwam aanrennen. ,,Whats wrong'' zei hij met een vragende blik. ,,Rachel wil dat ik naar buiten kom'' zei ik snel achter elkaar. ,,Ik ga mee'' Zei hij vastbesloten. Ik vroeg aan Rachel of het oke was. ,,Als het alleen Zayn is vind ik het goed'' zei ze en toen hing ze op. Er moet iets mis zijn, terwijl ik Zayn aan zijn hand mee sleepte zochten we naar Rachel.

Liam Pov

Ivana kreeg telefoon, volgensmij van Rachel. Ze riep Zayn die vastbesloten zei dat hij mee ging. Ik wist het zeker, het was Rachel. Toen ze had opgehangen sleurde ze Zayn mee aan haar hand. De rest keek verbaasd van mij naar Robin en toen weer naar Zayn en Ivana. Wat bedroefd dacht ik na over waarom ze zo raar deed. Ik kon er maar niet opkomen. Totdat Robin wat tegen me zei, dat was het natuurlijk het was Robin! Ik moest zo snel mogelijk naar Rachel, maar aan de andere kant kon dat natuurlijk niet ze was boos heel boos. Ik dacht na over een plan om met Rachel te kunnen spreken.



Niet echt het beste hoofdstuk ofzo
Niet iedereen komt er in het begin meteen in voor




Reactie = Melding


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 30 april 2014 - 23:17:
Aah leuk!
Melding sws!!!


xHiimacookie zei op 30 april 2014 - 23:10:
Mweh Liam why haha


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 30 april 2014 - 22:49:
Leuk! Xx


Anne
Anne zei op 30 april 2014 - 22:08:
Leuk!


1Dzayn
1Dzayn zei op 30 april 2014 - 21:52:
Gehehehehhehehehehehehehehheheh *smirks*
Zaynie and me, ma brothaaaa

Arme Rachel tho :C
-x-