Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » Why are u so mad?

You Must Make A Choice.

1 mei 2014 - 0:10

1154

7

396



Why are u so mad?

Dit Supergoede Hoofdstuk is gemaakt Door Rachel! xxx Image and video hosting by TinyPic

Rachel Pov.

Ivana komt naar buiten gehold met Zayn achter zich aan. Ik had mij zo verheugt om eindelijk Liam weer te zien, het was mij ook een grootte vraag waarom ik niet mee mocht en de meiden wel. ''Rachel, schat je ziet er verschrikkelijk uit zeg mij wat er is'' zegt Ivana en trekt mij in een stevige omhelzing. ''Het.. Het is.. Het is Liam'' zeg ik snikkend tegen Ivana haar shirtje aan. ''Stil maar'' zegt Ivana. ''Mag ik ook even weten waarom je huilt om Liam?'' vraagt Zayn, Ivana draait zich kwaad naar hem om. ''En waarom stress je hem als je ziet dat hij met Robin is?'' vraagt Zayn weer vrolijk veder, de tranen blijven maar over mijn wangen stromen. Ik kan er gewoon niks aan doen. Ik vind Liam al leuk sinds dat wij samen in de eerste bij elkaar in de klas zaten en hij en ik naast elkaar moesten zitten. ''Mag ik het nu nog weten?'' vraagt Zayn ongeduldig. ''Ik.. Ik vind .. Ik vind Liam al heel lang leuk'' zeg ik met een trillende stem. Zayn kijkt mij vol medelijden aan. ''Ik bedoel ik vond het al zo raar dat ik niet mee mocht op tour en jullie wel'' zeg ik en zucht diep. ''Nu weet ik de reden'' vervolg ik. Zayn slaat nu ook een arm om mij heen. ''He, er zijn genoeg jongens om jacht op te maken'' zegt Ivana en geeft mij een knipoog, ik voel mij echt een muts nu. Mijn make-up is compleet uitgelopen en het is dus compleet zwart onder mijn ogen. ''Ik hoef hem voorlopig ook niet te zien'' zucht ik en staar voor mij uit. ''Is dat wel zo'n goed idee, ik bedoel Robin is een schat van een meid'' zegt Zayn, Ivana geeft hem een por in zijn maag. ''Voor mij niet, ik bedoel eerst mag ik niet mee op tour en jullie allemaal wel, dan komt hij ook nog eens met HAAR?! aan'' zeg ik en sla mijn armen over elkaar. ''Hoe wilde je hem niet zien, jullie wonen in een appartement?'' vraagt Ivana. Ik slik dat is natuurlijk waar. ''Ik heb geen idee, dan word het maar negeren'' zeg ik en zucht. ''Schat het komt wel goed'' zegt Zayn die zachtjes over mijn rug een wrijft. Wat nu goed komen? Dat mens genaamd Robin komt binnen wandelen en pikt de jongen in van wie ik al heel lang hou.

Zayn parkeert zijn auto op de parkeerplaats achter het appartement van Liam en mij. Ik slik als ik de deur open maak. ''Iv wil je mee?'' vraag ik, bang om Liam en Robin in mijn eentje tegen te komen. ''Ja is goed, mag Zayn ook mee?'' vraagt ze, ik glimlach en knik. Zo als ik al dacht zitten Liam en Robin op de bank. ''Rachel eindelijk, ik maakte me al zorgen om je!'' roept Liam die op mij afspringt. Ik duw hem van mij af en loop door naar de keuken. ''Wat heeft die nu?'' vraagt Liam aan Zayn. Ik kijk achterom maar Zayn haalt gelukkig zijn schouders op. ''Iv, Zayn wat willen jullie drinken?'' vraag ik. ''Doe mar cola'' zegt Ivana. ''Voor mij ook'' zegt Zayn, ik glimlach en pak drie glazen en schenk de cola in. Ik loop terug naar de woonkamer waar Liam en Robin al weer zitten zoals ze zaten. Ik zet de glazen neer en plof neer in de verste stoel van die twee. ''De tour was zo leuk, ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen'' zegt het meisje dat Robin heet. Ik draai mij om en een enkele warme traan rolt over mijn wang naar benden. ''Het was leuk ja'' zegt Ivana onverschillig. ''Ik ga naar mijn kamer'' zeg ik, ik heb geen zin om nog langer aan te horen hoe geweldig de tour wel niet was. ''Rachel, asjeblieft wacht'' zegt Liam en hij pakt mijn arm vast als ik langs de bank loop. ''Laat me los'' zeg ik kwaad en trek mijn arm uit Liam zijn grip.

Liam Pov.

Wat was dit nu? Rachel was echt boos op mij en ik had geen idee wat er was. ''Ivana heb jij echt geen idee wat er met Rachel is?'' vraag ik. Ze haalt net als Zayn haar schouders op. ''Wat heeft zij?'' vraagt Robin die een kus op mijn wang drukt. Ik heb werkelijk geen idee wat er met haar is. ''Ik denk dat ik en Iv naar huis gaan'' zegt Zayn. Ik sta op om ze uit te laten. Als ik mij omdraai zie ik dat de kamer deur van Rachel weer dicht gaat. Waarom moest ze zo boos op mij zijn? Ik had toch niks fout gedaan? We hadden toch niks samen? Ik ga weer op de bank zitten en sla mijn arm weer om de schouders van Robin. ''Je moet je geen zorgen maken, die draait vast wel weer bij'' zegt Robin en drukt een kus op mijn lippen. Ik ga in op haar zoen en kus haar terug. Waarom voelt dit op de een of andere rare manier toch niet goed. Ik bedoel Robin is een schat van een meid en ik hou van haar. Ik moet toch echt met Rachel gaan praten. ''Je bent zo lief'' zegt Robin als we uit elkaar gaan. ''Jij ook'' zeg ik en druk een kus op haar voorhoofd. ''Maar ik slaap vannacht toch in een hotel'' zegt ze twijfelend, natuurlijk dat snap ik Robin heeft nog nooit samen met mij in een bed gelegen en ik snap dat ze het eng vind. Ik help haar overeind en kijk haar glimlachend aan. ''Wat is er?'' vraagt Robin als ze zich omdraait. ''Je bent zo perfect'' zeg ik en sta op. ''Jij ook hoor'' glimlacht ze, ik loop op haar af en plaats mijn handen op haar heupen. ''Je hoeft niet weg, als je niet wil'' zeg ik en druk mijn lippen op die van haar. ''Ik slaap vannacht wel in een hotel, maak het eerst maar goed met Rachel'' zegt Robin en glimlacht naar mij. Dat vind ik zo geweldig aan haar ze is niet zo arrogant dat ze alleen maar aan zichzelf denkt. Ik laat haar uit en ga zitten.
Het is nu of nooit Liam, Rachel kan nooit voor altijd boos op je blijven. Ik sta op en klop zachtjes op de deur. ''Ga weg!'' schreeuwt Rachel, toch open ik de deur. ''Ik zei toch ga weg'' zegt Rachel als ik naast haar op bed zit. ''Rach, kun je me vertellen waarom je zo boos bent. Dat doen beste vrienden nu eenmaal'' zeg ik en ga met mijn hand langs haar rug. ''Er is niks'' bromt ze boos. ''Er is wel wat, zo doe je nooit tegen mij'' zeg ik en knijp het dekbed iets fijn. ''Er is echt niks Liam ga slapen'' bromt Rachel weer. Ik geef het op met haar valt niet te praten.



Reactie is Melding!


Reacties:

1 2

1Dtjetanya zei op 14 mei 2014 - 21:32:
Heel leuk!!!!


xHiimacookie zei op 1 mei 2014 - 19:34:
Jap Liam is dom haha.


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 1 mei 2014 - 10:43:
Leuk xx
Melding!


1Dzayn
1Dzayn zei op 1 mei 2014 - 8:43:
Oj gezus Liam, ben je nou echt zo dom


Anne
Anne zei op 1 mei 2014 - 6:48:
Ongelooflijk Liam, denk na!