Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Het verleden » Hoofdstuk 1: Gesprek met Tsunade

Het verleden

4 mei 2014 - 21:03

1275

1

186



Hoofdstuk 1: Gesprek met Tsunade

Kakashi liep rustig door Konoha, hij werd dringend verwacht bij de Hokage. Natuurlijk deed Kakashi rustig aan, en liep met zijn boekje in zijn handen rustig naar de Hokage toren. Zelf met zijn hoofd in het boek kon hij iedereen ontwijken.

Kakashi was eindelijk in het gebouw aangekomen en was nu aan het lopen richting het kantoor van de Hokage. 'Eindelijk Kakashi, daar ben je. Ik wilde net een ANBU sturen om je te begeleiden naar ons toe.'Zei Shizune met een zucht. Kakashi keek niet eens op, hij knikte een beetje met zijn hoofd en humde. Shizune keek hem gedirigeerd aan, hij was zoals altijd te laat. 'We moeten eigenlijk hem de verkeerde tijd doorgeven, zodat hij gewoon op de juiste tijd aan komt.' bedacht Shizune met een lachje.

Ze liep naar de deur en klopte op de deur en zei met een harde stem: 'Hokage, Kakashi is hier voor de afspraak.' Je kon gerommel achter de deur horen, en Shizune nam een snel een stapje naar achter. Seconde later vloog de deur open, en daar in de deuropening stond een slechtgehumeurde Tsunade. Shizune schuilde achter Kakashi, die ongeïnteresseerd zijn bladzijde omsloeg van zijn oranje boekje.

Voordat Kakashi het wist was zijn boekje weg uit zijn handen, hij keek verschrikt op en keek om zich heen. Nu zag hij eindelijk dat Tsunade in de deuropening stond, en hij merkte al snel op dat ze niet in het allerbeste humeur was. Zijn boekje was nergens meer te bekennen, hij had zoon idee dat hij hem ook niet meer terug zou zien. 'En ik was net op een goed stukje gekomen, nu moet ik zo snel mogelijk een nieuwe kopie kopen om erachter te komen hoe het verder gaat.' mompelde Kakashi. Hij zag het hoofd van Tsunade roder worden van woeden, hij wist dat hij snel iets moest bedenken om Tsunade tot bedaren te brengen.

'Waar wilde je me voor spreken Tsunade, ik was net op weg om team 7 te gaan trainen.' zei Kakashi en richten nu alle zijn aandacht op Tsunade. Het lijkt een beetje te werken, dacht Kakashi. Tsunade was iets minder rood en keek hem nu serieus aan. 'Denk niet dat je zo makkelijk eronder uit komt, vieze pervert.' Zei Tsunade en raakte Kakashi met maar vuist in zijn buik. Kakashi kwam met een harde dreun tegen de meur, en er stoof meteen stof omhoog. Kakashi viel met een kreun uit het gat en op de grond. Shizune kwam langzaam zijn kant op, om het van eerst hulp toe te dienen. Toen Kakashi eindelijk weer zelf op zijn benen kon staan, liet Shizune een zucht. Dit koste weer veel te veel van haar energie en chakra, en ze wilde nog wel dat Tsunade haar stapels papier werk vandaag af laten krijgen. En daar had ze nu juist al haar energie en chakra voor nodig.

'Kunnen we dan nu beginnen met de afspraak die je zo nodig op eens moest plannen?' vroeg Kakashi en liep weer richting naar Tsunade. Kakashi liep lang Tsunade en stond voor haar bureau stil en wachten geduldig af. Tsunade kwam snel binnen en wilde dit niet langer laten duren dan nodig was. Shizune deed de deur achter Tsunade dicht en liet Kakashi en Tsunade achter in het kantoor.
'Je krijgt een missie om en vermist persoon te vinden.' Zei Tsunade en ging zitten achter haar bureau. Kakashi durfde haar niet in de reden te vallen, waardoor er even een stilte viel. Tsunade zuchten en zei:'Het is een jongen met blonden haren en heeft heldere blauwe ogen. Hij is ongeveer 20 jaar oud en woont ergens in de hidden in de snow.' Kakashi keek haar met één wenkbrauw omhoog aan en zei: 'volgens mij hebben we het over Naruto, en gelukkig woont hij hier gewoon in Konoha.' Tsunade zuchten weer eens diep en wilde het niet allemaal hoeven uit te leggen. 'We hebben het niet over Naruto, ga op zoek naar deze jongen en neem hem mee naar Konoha' zei Tsunade. 'Dus ik moet iemand zoeken die het zelfde eruitziet als Naruto en de zelfde leeftijd heeft als hij.' zei Kakashi vragend. Tsunade wist dat ze alles moest uitleggen anders zou Kakashi nooit beginnen met de missie.

'Kan je die missie nog herinneren in de hidden in de snow, toen jullie een stadje moest beschermen tegen bandieten.' vroeg Tsunade. Kakashi knikte op deze vraag, hij snapte niet waar dit naartoe moest gaan. 'Je had tijdens die missie een klein jongetje ontmoet van ongeveer 12.' zei Tsunade nu. Kakashi keek met grote ogen naar Tsunade en zijn mond hing een beetje open. 'Probeer je me nu te vertellen dat ik die tijd gelijk had? Hij was echt een kloon van Naruto, die tijd.' zei Kakashi met boosheid in zijn stem. Tsunade wist dat dit zou komen en dat Kakashi hier alle recht op had. 'Je hebt mij toen ongeveer er heilig van overtuigt dat ik onderkoeld was die tijd en niet meer goed had kunnen nadenken. IK HEB ZELFS VOOR 1 WEEK IN HET ZIEKENHUIS GELEGEN' riep Kakashi nu, die zijn boosheid niet meer kon onderdrukken. Tsunade keek hem verontschuldigend aan, ze had die tijd het moeten doen. 'Het spijt me Kakashi maar ik had toen mijn redenen, nu hebben we deze persoon nodig.'

Een tijdje later liep Kakashi door de straten van Konaha, diep in gedachten. Mensen die de kopie-ninja herkende hadden al snel door dat er iets met hem was. Hij had niet zijn oranje boekje in zijn hand en hij had een moeilijke gezichtsuitdrukking. Meestal met zijn boekje in zijn handen letten hij op waar hij liep, maar doordat hij het gesprek met Tsunade in zijn hoofd deed hij dat niet.
…......
'Als je het lukt moet je niemand van team 7 mee nemen, als ze deze persoon zien die je zoekt is het meteen mis. Ze willen alles meteen weten.' zei Tsunade. Kakashi keek haar aan en knikte en zei: 'Wie moet ik allemaal mee nemen? Het lijkt me handig om Kiba en Shikumaru mee te hebben, en misschien Neji of Hinata.' Tsunade keek hem aan en knikte. 'Maar is er een mogelijkheid dat deze jongen familie is van Naruto?' vroeg Kakashi met een vragende expressie. Tsunade keek hem met een harde expressie aan, ze mocht dit eigenlijk niet vertellen. 'We vermoeden dat.....'
…......
Kakashi werd met een knal uit zijn gedachten gehaald. Doordat hij niet opletten was hij tegen iemand aan gelopen, op het laatste moment pakte hij zich vast aan de persoon waar hij tegen gebotst was. Zodat ze alle twee rechtop bleven staan. En voor hem stond Sakura, degenen die hij eigenlijk wilden ontwijken en niet wilden zien voor deze missie. Sakura had een blos op haar gezicht en keek haar leraar aan en zei: 'Sorry Kakashi, ik letten niet helemaal op.' Ze merkte dat er iets met Kakashi was, ze kon nergens zijn oranje boekje vinden. Ze keek Kakashi van top tot teen over, zijn gezichtsuitdrukking was ook wat hard. 'Is er iets Kakashi? Je ziet er moe uit.' zei Sakura met een zorgzame blik.

Kakashi kon niet geloven dat ze hem zo snel door had, hij was amper de Hokage toren uit en hij liep nu al iemand tegen het lijf van zijn team. 'Heb veel om na te denken, Sakura.' zei Kakashi met een zucht. 'Was daarom ook onze training afgelast?' vroeg Sakura nu. Kakashi schudden zijn hoofd van nee, maar toen bedacht hij zich en schudden toch van ja. Sakura maakte steeds meer zorgen om Kakashi en zei: 'Als ik wat kan doen, moet je het maar zeggen.' Kakashi keek Sakura aan en zijn ogen wreder groter en zei: 'Nouja nu je zegt er is wel iets.'


Reacties:


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 4 mei 2014 - 21:06:
Je schrijft zo goed ! Good story c;
-x-