Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Het verleden » Hoofdstuk 2: Vroeger.

Het verleden

4 mei 2014 - 21:06

1676

0

207



Hoofdstuk 2: Vroeger.

Kakashi keek Sakura aan en zijn ogen werden groter en zei: 'Nouja nu je het zegt, er is wel iets.'
Kakashi liep richting de poort van de hidden in de Leaf, hij zuchten eens diep en bedacht zich dat hij Sakura nu wel mee moest nemen. Hij had het word missie laten gevallen en ze wilde meteen weten wat voor missie en met wie. Ze eisten dat ze mee moest omdat ze het Team bij elkaar moest sprokkelen. Hij kon niet echt veel anders, dan haar mee te nemen. Kakashi had gevraagd of ze Kiba en Shikumaru en Neij wilden informeren over de missie. Hij had alleen verteld dat ze iemand moeten zoeken die in de hidden van de Snow was.

Weer moest hij hard zuchten, dit was niet goed voor zijn oude hoofd. Hij had zich keer op keer de gebeurtenis herdacht over het jongetje die hij ontmoet had. Hij had een AMBU missie moeten leiden in de hidden in de Snow. Hij vond het helemaal apart dat hij weer naar de AMBU leider moest zijn omdat hij hier al een paar jaar weg van was. Hij had een hekel aan de hidden in de Snow, het was er veel ste koud en je moet veel kleren aan om warm te blijven. En als je eindelijk genoeg kleren aan had om warm te blijven kon je haast niet meer bewegen. Kakashi kon niet goed tegen kou, en helemaal niet als de sneeuw een meter hoog is.

Ze moesten het dorpje beschermen tegen bandieten, in de regio waar het dropje lag waren ze helemaal niet rijk. Het dropje dat ze moesten beschermen hadden net geoogst, hierop kwamen de bandieten op af. Daarom hadden het dorpje de ninja's van de hidden in de Leafs gevraagd of ze hun wilden helpen. Die tijd snapte hij niet waarom het een AMBU team moest zijn, iedereen kon dit doen dacht hij. Na een paar werken het dorpje hebben beschermd had hij er even genoeg van. Hij had zijn leiderschap even aan iemand anders gegeven en die mochten nu leidertje spelen.

Hij liep over het marktje waar de de oogst aan het verkopen waren, veel mensen stonden te schreeuwen dat ze juist bij hun moest kopen. In de kraampjes lagen allemaal groentes die je juist in de hidden van de Snow kon verbouwen. Ook waren er kraampjes met vlees, Kakashi wist hoe ze hier aan gekomen waren. Eigenlijk mocht je niet stropen in de bossen, maar Kakashi had ze vaak in de bossen gezien om vallen te zetten. Niemand gaf er wat om omdat soms vlees bij de eten veel ste lekker was.

Kakashi die niet tegen de kou kon had ongeveer de hele dag honger, doordat het zo koud was gebruikte hij veel energie om warm te blijven. Nu op dit moment kon hij niet meer tegen zijn honger en wilde wel wat eten. Alleen wist hij nog niet wat hij precies moest eten, van soep krijg je het lekker warm dacht hij. Hij had bij de mensen achter de kraampjes wat groente gekocht voor de soep die hij wilde maken. Hij liep richting een kraampje waar ze vlees verkochten, toen hij in eens iets zacht langs zijn meen voelden. Hij keek naar beneden dat er een beestje weg liep, Kakashi volgde het beestje met zijn ogen en zag dat het een wit hondje was. Hij schudden zijn hoofd en wilden weer verder lopen toen hij iets hard tegen zijn been aan kwam. Hij keek weer naar beneden en zag een blonden haarbos, het was een beetje grijs van de viezigheid. Het was een klein kind die de richting van het witte hondje verdween. Het viel hem wel nog op dat het kind een beetje raar liep.

Hij knipperde even met zijn ogen en zag geen van beiden meer. Zonder er te veel van te denken liep hij weer verder naar de marktjes waar hij vlees kon kopen. Hij had een paar stukken vlees gekocht en een paar broodjes. Hij had erg trek dus wilde hij snel een plekje vinden waar hij soep en vlees kon braden en koken. Hij keek om zich geen maar er lag overal zo veel sneeuw dat hij moet door lopen om een goede kook plek te vinden.

Hij was aan de rand van het dorp gekomen en zag nu een geschikt plekje, er hadden al meer mensen gezeten. Want de sneeuw was weg geschept en er was al een soort plekje waar hij zijn vuur kon maken. Hij maakte zichzelf comfortabele en begon een vuurtje te maken. Toen het vuurtje goed branden begon hij de soep te maken, het duurde niet lang voordat het best lekker rook. Hij laten de soep even lekker doorkoken en pakte zijn mes om het vlees in stukken te snijden. Maar hij stopte er snel mee omdat hij de bosjes hoorden kraken. Kakashi had zijn vlees neer gelegd en had het mes richting het bosje gericht. 'Kom uit het bosje wie je ook bent.' Zei Kakashi. Toen zag hij een zwart neusje dat door de bosjes was gedrukt. Hij zag nu ook de witten vacht van het hondje, Kakashi zuchten eens diep en begon verder te gaan aan zijn vlees. Kakashi hield het neusje in de gaten maar ging toch rustig verder met zijn vlees, dat inmiddels al op het vuurtje lag. Kakashi hoorde nog meer geritsel en zag nu een hand dat om het beestje heen hing.

Kakashi had een lachje op zijn gezicht, hij wist dat het dat tweetal was dat hij eerder op de markt had gezien. Het beestje rook natuurlijk vlees, daarom was hij richting Kakashi gelopen. Kakashi draaide het vlees om toen hij gegrom hoorden, hij keek de kant op van het snuitje en nu zag hij grote witten tanden. Nu Kakashi dat zag had hij door dat het helemaal geen hond was, honden hadden niet zulke grote tanden. Hij wist niet goed hij hierop moest reageren, toen hij plotseling het handje voor de snuit voor de beest hield. Kakashi keek met grote ogen naar het hand, maar er gebeurden niks met het hand. De bek sloot zich weer en toen hoorde Kakashi een stem dat zei: Sorry meneer, maar Channon heeft al even niet gegeten.

Kakashi keek richting het tweetal, en had een lach op zijn gezicht. 'Als jullie nu tevoorschijn komen, dan kan ik misschien wel iets delen.' Zei Kakashi met een vriendelijk gezicht. Na een paas minuten kwam er toch een gezicht het bosje uit en het kind werd gevolgd door het witten beestje. Nu Kakashi het witte beestje beter kon zien, had hij bedacht dat het een wolf was. Dat legde de grote tanden uit, en dat het beestje toch op een hondje leek. De jongen keek argwanend naar Kakashi en stond een beetje te wiebelen op zijn benen.

Kakashi die zag hoe het jongetje reageerde kreeg een lachje op zijn gezicht en zei: 'Ik zul jullie niks doen, ik ben juist hier om jullie te beschermen. Ik ben een ninja'. En toen Kakashi dit zei wees hij naar zijn hoofdband, toch leek het niet te helpen. Kakashi had nog een idee, hij maakte de soep van goede smaak en pakte 2 schaaltjes uit zijn rugzak. Hij vulde de 2 schaaltjes en zetten de een voor hemzelf neer en de andere hield hij voor de jongen op. De jongen maakte geen aanstalten om het te pakken, dus zetten Kakashi het schaaltje voor hem neer.

Kakashi ging rustig van zijn soep zitten eten, hij had 2 houten lepels en had de andere bij het schaaltje gelegt van de jongen. Na een paar minuten keek Kakashi op en zei: 'Als je het niet snel op eet is het niet warm meer.' De jongen keek hem weer aan, Kakashi zag wat veranderen in zijn ogen. Hij ging nu dan ook rustig zitten en pakte het kommetje en de lepel, hij hield zijn hoofd omlaag en zei: 'itadakimasu.' Kakashi keek met grote ogen naar de jongen, hij leek net precies als Naruto. Hij is nu 2 maanden leider van team 7 en Kakashi kenden zijn kleine ninja's nu erg goed. Nu Kakashi dit had gezien zag hij nog meer dingen die precies op Naruto leken. De haren van de jongen waren ook geel en stonden net zo op zijn hoofd als Naruto. Hij had ook die blauwe ogen, en hij is ook de zelfde leeftijd.

Kakashi kon een poosje niks meer uitbrengen, hoe kan het nu dat hij zo op Naruto leek. Na zijn gedachten een beetje op orden hebben gebracht vroeg hij aan de jongen: 'Nu je maag een beetje gevuld is, ik ben Hatake Kakashi.' De jongen keek hem aan en zei: 'Ik ben Alex en dit hier is Channon.' Hij wees bij het laatste stukje naar de wolf. Nu Kakashi het vertrouwen van Alex had gewonnen, was het nu beurt van de wolf. Kakashi maakte 2 broodjes met vlees klaar en had ook nog een stuk vlees over. Hij gaf één van de broodjes aan Alex die met een brede grijns keek. Het stukje vlees hield hij in zijn hand in de richting van Channon, het beest bewoog helemaal niet. Alex keek toe wat Kakashi aan het doen was. Kakashi pakte met zijn andere hand zijn mes, en sneed een klein stukje af en legde dit voor de wolf neer. Zo zorgde hij ervoor om Channon dichter bij de laten komen. Channon deed dan ook een stap vooruit en at het vlees snel op. Nu probeerde Kakashi het opnieuw, en na een paar minuten wachten kwam Channon toch dichtbij de hand. Hij snufte eens diep en pakte het heel snel uit de hand van Kakashi.

Nu moest Kakashi lachen, Channon zat nu weer veilig achter Alex. Ze zaten nog even in stilte toen Alex plotseling begon te praten. 'Hatake Kakashi, spijt me!' Zei Ran met zijn hoofd naar beneden. 'Wat spijt je Alex?' Vroeg Kakashi en keek naar Alex. Alex stak zijn hand uit en bleef naar de grond kijken. Kakashi keek met grote ogen naar zijn hand. In zijn hand lagen zijn …....


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.