Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Het verleden » Hoofdstuk 3: Het team

Het verleden

4 mei 2014 - 22:07

1190

0

183



Hoofdstuk 3: Het team

Kakashi keek met grote ogen naar zijn hand. Daar lagen zijn 2 bellen, zijn bellen die altijd ver in zijn zakken verstopt waren. Waar hij veel waarden aan hechten. Hij keek Alex aan, hij had geen idee hoe hij het voor elkaar had gekregen. Alex keek schuldig naar hem en wilden het op een lopen zetten.

'Hoe ben je hier aan gekomen?' vroeg Kakashi snel met een van zijn wenkbrauwen omhoog. Alex keek naar de grond en mompelde:'Dat heb ik uit je zak gepakt, maar ik wist niet... Al de andere mensen die van ver weg komen hebben altijd een hekel aan de dorpsmensen en behandelen ons altijd slecht.'

'Hij moet het gepakt hebben wanneer ik afgeleid was door de wolf, om zo zelf tegen mij aan te botsen en zo het gepakt hebben' : dacht Kakashi. Maar ik heb verder niks gemerkt, dat is ongelofelijk. Word ik dan toch te oud, hoe kan zo jong kind het nu van mij stelen. Alex keek nu recht in Kakashi's ogen, als hij een pak slaag zou krijgen wilden hij hem liever aan zien komen. Hij steelde vaker, hij moest wel. Anders zou hij dood gaan en geen geld voor eten hebben. Meestal werd hij niet gepakt, maar als hij wel gepakt werd op stelen was het niet best.

Kakashi zag de vastberadenheid bij Alex, in zijn ogen zag je power om te overleven. Nu hij Alex nog een keer goed opnam, zag hij dat op zijn kleren oude bloed vlekken zaten. En Kakashi herinnerde nu ook hoe Alex weg had gehobbeld, achter Channon aan. 'Hij moet er alles aan doen om te overleven, en als hij dan gepakt word loopt hij er niet voor weg. Hij is een sterke jongen, dit kun je wel zien. Had hij maar gewoon in een ninja familie geboren kunnen worden, dan had hij niet zo hoeven knokken om te overleven.' : bedacht Kakashi zich.

'Alex, je moet begrijpen dat stelen niet goed is. Maar ik weet dat je het doet om belangrijken redenen. Deze bellen zijn heel belangrijk voor mij en wil ze absoluut niet kwijt.' zei Kakahi met hardheid in zijn ogen. Alex keek niet weg van de ogen van Kakashi, en bleef stil staan. Kakashi zuchten eens diep, hij wilden deze jongen helpen maar wist nog niet hoe.

Op eens verscheen er een ANBU member voor Kakashi, hij wist dat hij al te lang weg was. En dat ze hem nu weer nodig hadden, om het dorp te beschermen. 'Kakashi, we hebben je weer nodig op je post. Er zijn personen die zich raar voordoen.' zei de persoon met een AMBU maskers op. Kakashi knikte met zijn hoofd en keek naar de richting van Alex. Zijn ogen werden groot, Alex en Channon waren verdwenen. 'Waar zijn die twee plotseling heen?' zei Kakashi richting de AMBU member.
De AMBU keek hem vragend aan waarop Kakashi luid zuchten en zei: 'Laat maar, Lets go!'

Kakashi werd uit zijn herinnering gehaald wanneer er iemand voor hem neer kwam, hij keek op en zag zijn team daar staan. Ze waren allemaal klaar voor de missie, en keken allemaal richting hun leider. En natuurlijk stond daar ook Sakura met een harde blik in haar ogen, Kakashi wist dat hij haar voor geen mogelijkheid thuis kon laten.

Het team bevond zich nu op de weg naar Hidden in de Snow. Sakura probeert al de hele weg iets uit Kakashi te krijgen, ze wilden weten wat ze op deze missie moest doen. Ze was al een hele tijd niet op een missie geweest met Kakashi, en wilden laten zien hoeveel sterker zeis geworden. 'Het word een lange weg en een koude weg, dus we stoppen straks op genoeg eten te kopen. En we stoppen ook nog een keer als we Hidden in de Snow in zijn, dan kopen we voor iedereen warmen kleren.' zei Kakashi en versnelde zijn pas. 'Wat vermoeiend! Waarom gingen we naar de hidden in de Snow?' vroeg Shikumaru met een zucht. Kakashi keek terug en zei: 'Dat hoor je als we er zijn.' Hij moest eest nog bedenken hoe hij het op de juiste manier kon brengen. Hij dacht terug aan Alex, hij had hem nog een paar keer gezien in het dorpje. Hij hoopte dat hij daar gebleven is, zodat hij hem snel weer kon vinden. Maar hij had ook een tegenstrijdig gevoel, dat wilde juist dat hij Alex niet in het dorpje kon vinden. Hij wilde Alex niet in de zaken van de hidden in de leaf brengen, die brachten bijna nooit iets goed.

Ze waren inmiddels bij een winkel gekomen waar we voedsel voor de reis konden kopen. Ze stonden voor de winkel en waren aan het verzinnen hoeveel eten ze nodig hebben. 'De reis naar de hidden in de Snow gaat op snel tempo ongeveer 5 dagen duren. Hoe lang blijven we in de Hidden in de Snow?' vroeg Shikamaru en hij keek richting Kakahi. Kakashi die niet wist hoe snel ze hem gingen vinden zei: 'Geen idee, maar doe maar iets van 10 dagen. Anders kopen we daar nog etenswaren.'

'Kiba, heb je genoeg voor mee voor Akamaru? Of moeten we die mee rekenen?' vroeg Sakura. Kiba knikte zijn hoofd en zei: 'Ik heb ongeveer voor 10 dagen voor Akamaru maar meer niet.' Hierop blafte Akamaru en zwaaide met zijn staart. Sakura keek glimlachend naar de hond, en aaide hem over zijn kop. 'Shikamaru en Sakura gaan jullie het eten halen, dan stippel ik de kaart samen met Neji uit.' Hierop knikte de groep en waren Sakura en Shikumaru de richting van de winkel op gelopen. 'En wat moet ik dan doen? Waarvoor ben ik er eigenlijk ook?' vroeg Kiba die boven op Akumaru zat. Kakashi die al genoeg van de jongen shinobi had zuchten diep en zei:'We hebben je nodig als we in de hidden in de Snow zijn. En nu kun je zorgen dat we niet worden bespied ofzo.' Kiba keek hem geërgerd aan en maakte een huf maar deed toch wat hem verteld werd te doen.

Na een kleine 10 minuten waren ze weer op weg, Kakashi zorgde dat ze op snel tempo reisde. Ze moesten voor donker bij hun eerst rustplek komen die hij en Neji op de kaart hadden aangestipt. Na een tijdje op weg te zijn begon Kakashi's gedachten weer naar Alex. Hij wilde weten hoe het met hem ging, en hoe groot de wolf geworden zou zijn. Die tijd had hij altijd een boek op zak waar allemaal dingen in stonden over ninja. Hij schreef dit zelf, hij wilden het gebruiken met zijn team. Hij had er allemaal info en technieken in geschreven die hij hun wilden leren. Hij had deze bij Alex achter gelaten, hij had het boek in zijn rugzak gestopt tijdens zijn afscheid met hem. Hij wilden graag weten wat Alex ermee gedaan heeft. Misschien heeft hij alles wel uit zijn boekje geleerd, Kakashi wist dat Alex dan een hele goed Shinodi moest zijn. Maar Alex had ook het boekje kunnen verkopen of er geen aandacht aan besteed hebben. Kakashi zuchten weer eens diep en bedacht zich dat hij het maar moest gaan onderzoeken wanneer hij in het dorpje was.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.