Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo otto

Broken by cancer (AF)

4 mei 2014 - 22:51

2121

9

598



Capitolo otto

Image and video hosting by TinyPic

Nog altijd kijken Jake en Rachel mij aan.
,,Kom op, wie is het nou?” vraagt Jake en gaat naast mij zitten. Ik wil het eigenlijk niet vertellen, bang dat ik weer ga huilen.
,,Je hoeft het niet te zeggen als je niet wilt hoor.” klinkt de stem van Rachel nu ook aan mijn andere zijde. Waar bemoeit ze zich toch mee?! Zij vroeg ernaar, door haar krijg ik zo'n rotgevoel.
,,Het, het is...Het is mijn vader.” zeg ik met een trillende stem. De tranen prikken achter mijn ogen.
,,Nola, waar maak jij je zo druk om? Het is je vader en het is een prachtige tekening.”
,,Waar maak ik me druk om?! Godverdomme, die tekening boeit me geen flikker! Die tekening mag je verbranden! Als je niks van mij weet, flikker dan op met je rotopmerkingen!” Rachel kijkt me bang aan en springt van het hek af.
,,Ik wist niet dat je boos werd.”
,,Vind je het heel gek?! Het was een rotopmerking! Jij weet helemaal niks!” Ik moet hier weg. Ik spring van het hek en ren van ze weg.

=Rachel=
Ik kijk Nola na. Waarom rent ze nou weg? Wat heb ik nou verkeerd gezegd?
,,Wat heb ik verkeerd gezegd Jake? Het is toch maar haar vader?” ik kijk hem vragend aan. Ik zie Jake slikken. ,,Jake, wat zei ik nu verkeerd?” ik kijk hem nog altijd aan.
,,Ik denk dat ze gewoon chagrijnig is.” zegt Jake en haalt zijn schouders op.
,,Dat is dan nog geen reden om zo te doen. Ik schrok me rot.” zeg ik en sla mijn armen over elkaar.
,,Rachel, Jake, moeten jullie niet in de les zijn?” ik kijk achterom en kijk recht in de ogen van de jongen die Nola, hielenlikker noemt.
,,Wat gaat jou dat aan?” snauwt Jake naar hem.
,,Ik dacht dat jij wel verstandig zou zijn Rachel, maar blijkbaar ga je graag met gespuis om.” zegt hij en hij wijst naar Jake. ,,Waar is die slet eigenlijk, hoe heet ze ook al weer? Oh ja, Nola.”
,,Praat niet zo over Nola, wil je.” zeg ik en ga tegenover hem staan.
,,Kom op, kijk met hoeveel jongens ze slaapt, dat is toch niet normaal. Dat weet jij net zo goed als ik.” Zegt hij.
,,Dat is alsnog geen reden om haar voor slet uit te schelden, eikel.” zegt Jake en geeft hem een duw.
,,Daar is de agressieve klootzak weer.”
,,Kijk eerst eens naar jezelf, je likt de reet van de leraren nog als ze het je vragen.” zeg ik. Ik schrik wel van mezelf, ik heb nog nooit zulke dingen gezegd.
,,Pas maar op. Je word straks net zo'n slet als Nola.” zegt hij en geeft mij een knipoog.
,,Nu moet je godverdomme echt je bek houden!” schreeuwt Jake en vliegt hem aan. Hij slaat er een paar keer hard op los.
,,Help iemand, ik word aangevallen.” hoor ik hem zeggen.
,,Hou je bek dicht, dit is wat je krijgt als je Nola uitscheldt voor slet.” zeg ik en ik knik goedkeurend naar Jake.
,,Hier krijgen jullie spijt van.” zegt hij en loopt kreukel weg.
,,Wat een klootzak.” zucht ik en loop terug naar het hek waar mijn tas nog staat, maar wacht eens, dat is Nola haar tas. Nola is nergens meer te bekennen. ,,Nola is haar tas vergeten, ik neem hem wel mee voor haar.” zeg ik en kijk Jake aan. Hij heeft zulke mooie ogen. Even slik ik, het lijkt soms net alsof hij Nola leuk vind. Dat kan ik al helemaal niet maken om dan te zeggen; Hey Jake, luister eens ik zie je best wel zitten. ,,Denk je dat Nola het goed vind als ik haar tas meeneem? Of neem jij hem mee?”
,,Neem jij hem maar mee, ik denk dat ze in de stad is.” zegt Jake. Ik knik en pak Nola haar tas op.
,,Gaan we haar zoeken?” vraag ik aan Jake, hij knikt en ik wil weglopen om mijn fiets te pakken, maar struikel over een steen. De inhoud van Nola haar tas ligt over het schoolplein, ze doet ook nooit haar tas dicht. Ik raap haar sigaretten, jointjes en Xtc op als mijn ogen op een brief vallen. Het is goed opgevouwen, ik twijfel even, is dit wel zo'n goed idee? Ik bedoel, Nola is al erg boos op mij. Ik besluit het dan toch maar te openen. Ik lees de brief door en schrik me rot. Daarom werd ze zo boos op mij, geen wonder, ze heeft geen eens een vader meer. Ik slik en vouw de brief weer netjes op en stop deze ook in haar tas. Ik voel me echt stom nu. Jake komt aan met zijn fiets. ,,Dan pak je niet even mijn fiets?” vraag ik plagend.
,,Je mag bij mij achterop.” zegt Jake. Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik spring bij hem achterop. Op weg naar de stad, om Nola te zoeken.

Na een paar keer de stad rond te zijn gefietst zien we Nola eindelijk zitten. Jake sprint er als een gek heen waardoor ik mij vast moet grijpen aan zijn shirt en met mijn hoofd op zijn rug terecht kom. Even slik ik, dit voelt op zich best fijn. Jake remt af en ik spring van zijn fiets af.
,,Nola, we hebben je gevonden!” roept Jake en geeft Nola een kus op haar wang. Een pijnlijke steek van jaloezie gaat er door mijn lichaam.
,,Wat moet zij hier nog?” snauwt Nola naar mij. Ik schrik maar laat het niet merken.
,,Nola, je hebt je tas laten liggen.” zegt ik en pak haar tas. Ze schrikt duidelijk, zou dat komen door die brief? Ik besluit er niks over te zeggen en geef haar, haar tas terug. Ik wil weglopen als Jake mij tegenhoudt.
,,Blijf je niet?” vraagt hij en hij kijkt me aan.
,,Nola is boos op mij, dus ik denk dat het beter is dat ik ga.”
,,Oh blijf gerust hoor, van mij hoef je niet te gaan als je mij maar een beetje laat.”
,,Als jij dat wilt.” zeg ik en haal mijn schouders op en ga naast Jake zitten.
,,Nola, heb jij nog een paar jointjes?” vraagt Jake en kijkt haar aan. Ze knikt en graait in haar tas en haalt er twee jointjes uit.
,,Sorry, ik heb er nog maar twee.” zegt ze en geeft Jake er een. Ze liegt gewoon. Toen ik haar tas inpakte zag ik er nog drie.
,,Ik deel wel met Rachel.” zegt Jake als hij zijn jointje heeft aangestoken. Ik ben erg veranderd sinds ik in Los Angeles woon geef ik zelf toe. Ik pak de joint van Jake over en neem een flinke hijs en blaas deze uit in Jake zijn gezicht. ,,Je begint er steeds beter in te worden.” zegt Jake en geeft mij een schouder klopje. Nola begint al wat lacherig te worden. Ik pak de joint van Jake weer en blaas nog wat uit in zijn gezicht, ik glimlach naar hem.
,,Ik heb zin om te feesten.” zeg ik en spring van het muurtje af waar wij op zitten, zet een random liedje op en begin te dansen. Als snel dansen Jake en Nola lachend naast mij. Jake pakt mij bij mijn heupen vast en samen dansen we lachend op het ritme. Nola heeft alweer een jongen gezien en roept hem of hij komt. Hij heeft zwart haar en blauwe ogen. Verleidelijk legt ze haar handen in zijn nek en trekt hem naar zich toe.
,,Nola flikt het hem weer!” schreeuwt Jake als Nola heftig aan het tongzoenen is met de jongen.
,,Lekker gedaan meid.” zeg ik en geef haar een schouderklopje. Ik kijk Jake aan die nog een biertje openmaakt.
,,Ik wil ook nog!” zeg ik en kruip bij hem op schoot. Hij geeft het blikje aan mij en ik neem een grote slok. ,,Dank je.” zeg ik en wil wegspringen, maar Jake drukt mij tegen zich aan. Ik gier het uit van het lachen en kijk naar Nola die nog altijd aan het tongzoenen is met de jongen. ,,Hé jongen, hoe heet je eigenlijk?” vraag ik als ze eindelijk klaar zijn.
,,Edward.” zegt de jongen die volgens mij nog nuchter is. Ik steek mijn duim op en leg mijn hoofd tegen Jake zijn schouder. Jake en ik zitten nog steeds tegen elkaar aangeklemd. Nola en Edward zijn naast ons komen zitten en Nola zoent hem in zijn nek waardoor hij zachtjes kreunt. Jake zit gevaarlijk dichtbij mijn kont met zijn handen. Ik kijk hem in zijn ogen aan en kus hem zachtjes op zijn mond. Hij drukt zijn lippen tegen die van mij, langzaam gaat hij met zijn tong over mijn onderlip en vraagt om toestemming. Ik open mijn mond en laat zijn tong die van mij vinden.
,,Dat doe je lekker Rachel.” zegt Nola. Ik heb er geen aandacht meer voor en leg mijn handen in de nek van Jake. Hij legt zijn handen op mijn kont en begint steeds sneller en gewilder met zijn tong om mijn tong te draaien. Na een tijdje gaat we weer uit elkaar en ik zie dat het al aardig donker is.
,,Edward en ik gaan ervandoor.” zegt Nola met een half open blouse. Jake en ik zwaaien Nola en Edward uit en kijken elkaar dan aan.
,,Moet ik je thuis brengen of ga je met mij mee?” vraagt Jake en kijkt mij speels aan. Ik leg mijn handen in zijn nek en kus hem nog een keer.
,,Ik ga met jou mee.” zeg ik als we weer uit elkaar gaan. Ik spring achterop bij Jake en hij fietst weg. Jake slingert wel erg onderweg dus grijp ik mij vast aan zijn T-shirt.

Jake zijn ouders zijn niet eens thuis als we aankomen. Jake springt van zijn fiets af, ik kijk hem verleidelijk aan en zorg dat ik wat meer inkijk heb. Jake loopt op mij af en drukt zijn lippen op die van mij.
,,Ik wil je.” fluister ik in zijn oor. Jake laat dit zich geen twee keer zeggen en tilt mij op. Hij opent de deur en tilt me mee naar boven. Hij legt me zachtjes op zijn bed neer en kruipt over mij heen. Ik trek zijn shirt uit en gooi deze ergens in de hoek. Jake trekt mijn shirt uit en haakt mijn bh los. Hij begint mijn borsten te masseren en ik kreun. Ik maak de knoop van Jake zijn broek hebberig los en Jake schopt hem uit. Ik voel hoe Jake zijn lippen in mijn nek zet en begint te zuigen, dit voelt zo goed!
,,Dit word geweldig!” hijgt Jake die prutst met mijn skinnyjeans. Ik til mijn kont iets op zodat hij deze uit kan trekken. Ik kijk naar zijn gespannen boxer en zachtjes streel ik er met mijn hand overheen. Jake kreunt zacht. ,,Je bent zo lekker.” zegt Jake en kust zich een weg naar beneden. Jake komt bij het stofje van mijn string aan en wrijft hier kort over. Ik kreun en open mijn benen wat. Jake pakt het stofje vast en trekt mijn string van mijn lijf.
,,Jake, ik ben nog wel maagd.” zeg ik en kijk hem twijfelachtig aan.
,,Het doet niet zoveel pijn als dat ze zeggen, ik stop wel als het echt pijn doet.” zegt Jake en ik knik. Ik druk mijn lippen op die van Jake. Daarna drukt Jake zijn lippen op mijn borsten en ik kreun zacht. ,,You like it?” ik knik en Jake zuigt nu zachtjes aan mijn tepels. Ik kreun steeds harder, ik pak zijn strak gespannen bozer en trek hem omlaag. Een flinke erectie komt mij tegemoet en ik slik even.
,,Jake, ik ben bang dat het pijn doet.” zeg ik en kijk hem aan. Nu vind hij me vast een watje.
,,Knijp maar in mijn rug als je wil dat ik stop.” zegt hij en komt zachtjes bij mij naar binnen. Een flinke pijnscheut gaat er door mijn onderbuik, maar dat is maar voor heel even. ,,Kan ik al wat harder gaan?” hijgt Jake.
,,Ja, je kan harder gaan.” kreun ik en kras met mijn nagels over zijn rug. Jake stoot steeds harder. ,,Dit is geweldig.” kreun ik en Jake drukt zijn lippen op die van mij. ,,Ik denk dat ik ga komen.” hijg ik als Jake echt hard gaat.
,,Ik ga ook komen Rachel.” hijgt hij en stoot steeds sneller. Ik hou het niet meer en kom schreeuwend klaar. Jake hijgt en komt ook klaar. Hij valt naast mij neer en streelt zachtjes door mijn haar. ,,Je bent zo mooi.” zegt hij en drukt zijn lippen op die van mij.
,,Je bent geweldig.” lach ik, leg mijn hoofd op zijn schouder en val in een diepe droomloze slaap.





Voor de mensen die benieuwd zijn naar de brief die Rachel in de tas van Nola vind: Klik hier!


Reacties:

1 2

LoisLove1D
LoisLove1D zei op 6 mei 2014 - 19:34:
Leuk !!


1Dtjetanya zei op 5 mei 2014 - 22:46:
leuk?!


elma
elma zei op 5 mei 2014 - 18:24:
Leukste hoofdstuk tot nu toe. Xxxx


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 5 mei 2014 - 15:54:
Superleuk! Snel verder


williewortel
williewortel zei op 5 mei 2014 - 2:31:
Zielig dat ze geen pa meer heeft... Snel verder