Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » *** Girls Things *** [ Afgerond ] » O8 > Secrets about the girls.

*** Girls Things *** [ Afgerond ]

8 mei 2014 - 18:54

840

2

274



O8 > Secrets about the girls.

Image and video hosting by TinyPic

Nog kleine dingetjes over de meiden

VANESSA

Toen Vanessa nog op school zat was ze zo populair dat ze wel door alle jongens uit haar klas werd gevraagd om hun date te zijn voor een feest!

Vanessa heeft wel tien vriendjes gehad toen ze in groep acht zat! Hoeveel ze er in totaal heeft gehad kan ze niet zeggen, het zijn er teveel...

Ze had nooit verwacht iets te krijgen met Niall, stiekem droomde ze er over en speelde ze het na met haar xl kartonnen pop van Niall.

Vanessa vindt Louis heel irritant. Daar is Louis niet blij mee, daarom hebben ze soms ook een discussie.

Vanessa is heel erg bang dat Niall vreemd gaat, ze is echt niet jaloers maar toch wel bang.


JADE

Jade is super verliefd op Zayn maar ze gaat nu met Kyle om Zayn jaloers te maken!

Jade is eigenlijk super slim maar ze koos toch voor zang, gelukkig!

Toen ze ooit is op het strand was kneep een jongen die ze niet kende zomaar in haar kont.
Ze sloeg de jongen recht in zijn gezicht, good work baby.

Jade heeft One Direction eigenlijk nooit iets gevonden ze zei dat het 'een stelletje gays' waren, maar nu is dat veranderd!

Jade en Vanessa hadden vaak ruzie op de basisschool, omdat Jade die jongen wouw maar Vanessa ook...


VALEREIE

Valerie durft Adam geen verkering te vragen omdat ze bang is dat het hun vriendschap verpest...

Soms is Valerie jaloers op Vanessa omdat ze met Niall heeft, hij is cute, knap en super lief! Ze kan het bijna niet aan zien wanneer die twee staan te zoenen.

Valerie is eigenlijk nooit verlegen geweest, ze snapt zelf ook niet hoe dat komt.

Valerie's ouders zijn niet haar echte ouders, ze is geadopteerd omdat haar ouders opeens van de aardbodem waren verdwenen. Valerie werd gevonden midden in het bos, als haar neppe ouders haar niet hadden gevonden was Valerie er niet meer...

Valerie heeft een hekel aan haar haar, ze wil het liever stijl hebben maar de meiden zeggen dat ze dat juist niet moet doen, omdat krullend haar echt bij haar staat.


Vanessa Alex Jurth

Ik heb al een tijdje niet meer gewerkt maar vandaag begin ik weer! Niall is met de jongens naar een signeersessie, ik stop om half twaalf met werken omdat ik dan ook een signeersessie heb samen met de jongens. Alleen ik, Jade en Valerie niet. Ze werken allebei en mochten geen vrij nemen. Het is nu half elf en ik verveel me dood... Ik heb me eigen opgesloten in een kamertje vanwege de fans, als ze mij zien dan is het hier binnen no-time bomvol.

Het is kwart voor half, ik moet gaan. Er is niemand geweest... Ik pak mijn zonnebril, snapback van Niall en ik doe mijn schort uit. Ik doe mijn vest aan en trek de capuchon over mijn snapback. 'Ik ga Jennette, doeg!' Roep ik. 'Doei, veel plezier meis.' Jennette is de baas van de kapsalon, dus ook mijn baas. Ik loop snel naar mijn fiets. Ik moet helemaal naar de signeersessie fietsen, het valt eigenlijk best wel mee. Het is eigenlijk vanaf hier helemaal niet ver.

Eindelijk ben ik er, ik moest halverwege stoppen omdat fans me hadden herkent. Gelukkig waren het er niet zo veel. Ik loop naar binnen en ik zie de jongens zitten. Paul is er ook en hij leidt me naar het podium waar de jongens op zitten. Niemand ziet me, gelukkig. Als ik op het podium ben word ik aangekondigd, ik loop door het gordijn en nog meer gegil dan dat het al was. Ik ga zitten op de lege stoel langs Zayn en Niall. Ze zijn allebei druk met in de boeken tekenen. Louis is druk met tekenen, op de tafel. Niall kijkt tussen het schrijven door naar mij. 'Hey, babe.' Zegt hij. 'Hey, babe.' Doe ik hem na en hij grinnikt. 'Oh my god, Vanessa!' Roept een meisje dat voor me staat. 'Jep, dat ben ik.' Zeg ik. Ik mag ook mijn handtekening zetten in het boek. 'Thanks!' Roept ze en ik knik. Ik kijk naar de rij, zucht... Nog veel mensen. Als de jongens een seconde tijd hebben tekenen ze op de tafels. Ik grinnik, Zayn tekent mij na. 'Ben ik dat?' Vraag ik beledigd en Zayn knikt grinnikend. Ik geef hem een por en snel onderteken ik een boek. Ik bekijk de foto, ik sta op de foto met de jongens van 1D en onder mezelf teken ik. Niall geeft me snel een kus op mijn wang en ik giechel. Opeens rent er een meisje naar Zayn toe die zich eigen kapot schrikt. Meteen stormen er twee grote beveiligers aan en nemen het meisje mee. Zayn staart geschrokken voor zich uit. 'Zaynie, geschrokken?' Vraag ik en ik knip mijn vingers voor zijn neus. Hij kijkt naar me. 'Dat wijf is gek.' Fluistert hij in mijn oor en ik lach. Ik onderteken nog wat boeken en voordat ik het weet zijn we alweer klaar.
'En hoe vond je het?' Vraagt Zayn. 'Leuk, zoveel fans niet normaal!' Roep ik. We zitten in de auto op weg naar het interview.


Reacties:


1Dtjetanya zei op 15 mei 2014 - 17:22:
Heel leuk! Melding!!


x1Dx
x1Dx zei op 10 mei 2014 - 23:49:
Leuk !melding!!