Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » 12. Speeddate.

Everything Changes >Afgerond<

8 mei 2014 - 14:35

713

4

356



12. Speeddate.

Image and video hosting by TinyPic

Harry Styles

'Yo, Harry & Liam, jullie piekeren de hele fucking dag over een vriendin dus die heb ik voor je geregeld.' Zegt Zayn, ik kijk verbaasd op. 'Wie? Waar is ze?' Ik spring op en Zayn grinnikt. 'Liam en Harry, follow me.' We knikken en volgen Zayn. We moeten instappen in zijn auto en waar we naar toe gaan? Ik heb geen flauw idee.

'Uitstappen.' Ik stap uit en Liam ook, we volgen Zayn. We gaan naar een gymzaal, ik snap er niks van. We komen binnen in de gymzaal en een enorme rij met meiden staan voor twee tafels. Overal hangen hartjes, echt overal. De meiden zijn rustig, vreemd. Ik hoor geen gegil of geschreeuw, ik hoor niks alleen de echo van Zayn. 'Ga maar zitten jongens.' We doen wat Zayn zegt en we gaan zitten. 'Begin!' Nu snap ik het, we zijn aan het speeddaten! We hebben een minuut per persoon, er zijn hele leuke meiden maar toch niet mijn type.
Dan zit er een prachtige dame voor me, ik doe alsof ik luister maar het interesseert me niet. Ze is zo knap...
Ze heeft prachtig haar en haar ogen, om verliefd op te worden... Ze is best wel verlegen maar heel rustig, mijn type. Haar naam is Denise. Ik voel gewoon dat zij de ware is, iemand waar ik mijn hele leven al van heb gedroomd. 'Wacht even.' Onderbreek ik haar en ik loop naar 'mister Love' oftewel Zayn. 'Ik heb haar gevonden.' Fluister ik in zijn oor. Hij kijkt naar het meisje en knikt goedkeurend. 'HARRY HEEFT DE WARE GEVONDEN!' Roept hij. In mijn rij is het stil, Denise kijkt om haar heen zo van: ben ik het? Ze kijkt naar mij en ik knik, ze bloost. Noem me maar Darry.

Liam Payne

Nóg niemand gevonden, er zit voor mijn gevoel geen leuke meid bij...
Harry heeft al iemand, een knappe meid die goed bij Harry past. Ik zucht diep en luister naar het meisje dat voor me zit.

We zijn alweer bij de laatste, Harry is met Denise naar de 'love kamer' gegaan waar ze vast en zeker zitten te zoenen. Harry kan ook iedereen krijgen die hij wil. 'Next...' Zucht ik. Een meisje met prachtige ogen komt voor me zitten. Ik ga recht zitten en luister naar het meisje. 'Ik ben Nadja,' ik luister aandachtig naar het meisje. Speeddaten is voor mij heel moeilijk, ik kan namelijk niet in een, twee, drie een meisje kiezen. Ik moet haar eerst kennen, ik heb natuurlijk wel Nadja's nummer omdat ze me een leuke meid lijkt. Het is ook best dom om op het eerste gezicht een meisje te vragen ofzo, ik bedoel je weet amper hoe ze is.
Zayn kijkt me vragend aan en gebaart naar me dat ik met Nadja naar de love kamer moet gaan. Ik schud nonchalant mijn hoofd en Zayn knikt wild. Ik zucht diep en draai me om. 'Euh, zullen we naar de love kamer gaan?' Nadja knikt opgewonden en ik neem haar mee. Ik hoor gesmak vanuit de kamer, Denise en Harry zoenen... Ik gooi de deur met een klap open zodat ze ervan schrikken. Denise zit inmiddels bij Harry opschoot en zo te zien heeft Harry zijn sixpack (die hij niet heeft) geshowt. 'Hey, dat doe je maar ergens anders en niet hier!' Roep ik en Harry grijnst. 'Liam, maak je niet druk. We zullen het veilig doen.' Ik schud lachend mijn hoofd en Nadja lacht ook. 'Kwartet?' Vraagt Harry. 'Fuck you, doe niet zo vies.' Zeg ik en Harry haalt zijn schouders op. Wat jullie vast niet weten is dat Harry altijd zo doet... Het is een geheim dus aan niemand doorvertellen. 'Ik zou zeggen, succes Harry en euh, ik en Nadja gaan even praten. Wat normaal is bij de eerste keer elkaar ontmoeten.' Harry grijnst nog breder en ik ga zitten op een bankje samen met Nadja. 'Waar hou je van, babe?' Vraag ik en ik zie dat als ik 'babe' zeg dat ze bloost, ik vind het schattig als meisjes blozen dus dat ga ik vaker doen. 'Ik hou er van om mensen te helpen.' Dat is apart, wat aardig. 'Dat is pas iets goeds!' Roep ik en ze bloost. 'Ja dat zeggen ze vaker.' Ik lach.

Zouden Nadja en Liam iets krijgen?
Iniminie hoofdstuk -x-


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 9 mei 2014 - 17:35:
Leuk!
Melding!!


Nadja
Nadja zei op 8 mei 2014 - 18:40:
Hahah ik ga nog echt blozen ;$

- Superleuk Hoofdstuk (:

ikwil echtwel een Melding


katniss
katniss zei op 8 mei 2014 - 15:40:
Leuk hoofdstuk!


justmissF24
justmissF24 zei op 8 mei 2014 - 14:53:
LEukk!! xx