Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo nove

Broken by cancer (AF)

8 mei 2014 - 16:31

2372

7

543



Capitolo nove

Image and video hosting by TinyPic

*Ik kijk naar de schappen voor mij. Wat moet ik bij babyspullen? Ik ben zeventien. Ik zit nu echt nog niet te wachten op een kind. Ik kijk naar achteren en zie dan hielenlikker (zo noemt Nola hem) staan.
,,Ik wist dat je net zo'n slet als die Nola zou worden.” zegt hij. Ik kijk hem niet begrijpend aan. Voor mij staat een kinderwagen met een klein kind er in, het kind lijkt wel erg veel op mij. Even slik ik. ,,Slet, slet, slet!” hoor ik hielenlikker steeds zeggen. Overal waar ik loop kijken mensen mij verafschuwend aan.*

Ik schrik wakker en realiseer me al vrij snel dat dit niet mijn kamer is. Ik heb knallende koppijn en kijk naast me. Jake ligt naakt naast mij te slapen. Ik slik, wat hebben wij gedaan vannacht? Ik hoop alleen geslapen, maar al snel heb ik door dat ik ook naakt ben. Shit, dit is niet goed!
,,Jake, word wakker!” zeg ik en tik Jake zachtjes aan. Hij opent geïrriteerd zijn ogen en blijkt ook te schrikken van mijn aanwezigheid.
,,Wat is er gebeurd? Waarom ben ik naakt?” vraagt Jake en kijkt mij aan.
,,Ik denk dat we seks gehad hebben vannacht.” zeg ik en sla mijn ogen verlegen neer.
,,Hebben we het wel veilig gedaan?” vraagt Jake lichtelijk in paniek. Ik kijk rond of ik ergens een condoom kan vinden, maar tot mijn grote schrik vind ik er geen. ,,Zeg dat je de pil slikt alsjeblieft.” ik schudt mijn hoofd en dan zie ik een vlekje bloed op het dekbedovertrek. Ik slik en kijk Jake aan.
,,Je hebt me vannacht ontmaagd, weet ik veel dat ik de pil moest slikken.” zeg ik nu ook in paniek. Jake slaat zichzelf in zijn gezicht.
,,Ik vergeef het mezelf nooit als je zwanger bent.” zegt hij en kijkt mij aan.
,,Jake, maak je geen zorgen, er is nog altijd een kleine kans dat het niet gelukt is en anders kunnen we het weg laten halen.” zeg ik. Ik loop naar Jake zijn kast en pak er een boxer uit. ,,Vind je het erg als ik er eentje leen, ik kan mijn string niet vinden.” zeg ik beschaamd. Jake knikt en ik trek de iets te grote boxer aan. Jake kijkt me bang aan.
,,Wat nu als je wel zwanger bent?” vraagt hij en laat zich achterover op het bed vallen. Hij heeft er blijkbaar geen aandacht meer voor dat ik half naakt naast hem zit.
,,Dan zien we het dan wel weer, ik moet over een week ongesteld worden. Als ik het niet word koop ik wel een test.” zeg ik, ik vind mezelf wel erg rustig klinken maar ben het totaal niet. Ik bedoel straks ben ik na mijn eerste keer seks zwanger en dat dan op je zeventiende. ,,Jake, ik ben ook bang.” zeg ik en bijt op mijn lip.
,,Ik ook Rachel, ik ook.” zegt hij en trekt me in een omhelzing.
,,Ga je het tegen Nola zeggen?” mompel ik tegen zijn warme huid aan.
,,Alleen als jij het niet erg vind.”
,,Laten we maar wachten tot we het zeker weten.” zeg ik en voel me niet echt lekker.
,,Ik heb dus totaal geen zin in school.” zegt Jake, die zijn iPhone pakt en kijkt of hij een bericht heeft. ,,Nola vraagt of ik naar de stad kom.” zegt Jake en kijkt mij aan. Natuurlijk, waarom zou ze de nieuweling vragen?! Ze mag me toch niet. ,,Ga je mee of moet ik je thuis brengen?”
,,Ik denk dat ik mee ga.” zeg ik, ik doe mijn telefoon aan en zie dat ik drie gemiste oproepen van mijn moeder heb. Ik stuur haar snel een sms dat ik bij Jake was en dat ik nu naar school ga.
,,Wie sms'te je?”
,,Mijn moeder, ze heeft me vannacht drie keer gebeld.” zeg ik en ga naar de badkamer. Ik kijk in de spiegel en zie een mega zuigzoen in mijn nek zitten, even slik ik. Ik pak mijn shirt en bh en doe deze aan, maar de zuigzoen blijft zichtbaar. Nola gaat zeker vragen hoe ik eraan kom, als ze al tegen mij praat.
,,Schiet je een beetje op Rach.” hoor ik Jake aan de andere kant van de deur zeggen.

Niet veel later komen Jake en ik aan bij de afgesproken plek. Nola springt op, rent op Jake af en geeft hem een kus op zijn wang. Ik denk dat Nola het niet echt leuk gaat vinden dat ik seks heb gehad met Jake.
,,Wat doet zij nou weer hier?” vraagt Nola en kijkt kwaad mijn kant op. Ik had gewoon niet mee moeten gaan.
,,Doe rustig Nola, het is Rachel maar, geen besmettelijke hielenlikker.” zegt Jake. Mijn ogen rollen zowat uit mijn oogkassen. Jake die het opneemt voor mij en niet voor Nola, dat is ook ongebruikelijk zeg.
,,Oké, wat is er met jou aan de hand?! Ik weet niet of je het nog wist maar zij had die rotopmerking gemaakt! Waarom neem je het in godsnaam voor haar op?! Ze probeert ons vanaf het begin al uit elkaar te drijven.”
,,Dat probeer ik helemaal niet! Weet je hoe moeilijk het is om na jaren van pesten weer eens iemand te vinden die om je geeft?!” schreeuw ik. Jake schrikt en Nola blijkbaar ook van mijn felheid.
,,Ik wil dat je godverdomme weggaat.” zegt Nola en komt dreigend op mij afgelopen.
,,Ik ben niet bang hoor, voor niemand meer! Sla me maar het doet me niks.” zeg ik en ga rechter staan.
,,Nola, Rachel, doe normaal.” zegt Jake en kijkt ons aan.
,,Nee, zij moet normaal doen, ze komt hier verdomme binnen als de eerste de beste en pikt jou van mij af!” schreeuwt Nola.
,,Dat probeert ze helemaal niet.” zegt Jake.
,,Nee, natuurlijk probeert ze dat niet! En hoe verklaar je dat dan?” en Nola wijst naar mijn zuigzoen.
,,Ik uhm...ik.” stottert Jake.
,,Eindelijk dan eens met iemand naar bed geweest meid? Nou zeg op, wie is het?” zegt Nola en kijkt mij met een valse glimlach aan. Jake gebaard achter Nola allemaal dingen, maar ik snap er niks van. ,,Nou, zeg op. Wie is de gelukkige en heeft het met de vrienden-inpikster gedaan.” zegt Nola. Ik slik. Moet ik nu wel zeggen dat het Jake was?
,,Ik was het en noem haar niet zo.” zegt Jake. Nu kan ik mezelf wel voor mijn kop slaan.
,,Jij hebt het met haar gedaan?!” Nola kijkt Jake nu nog bozer aan.
,,Ja, ik was het. Had je niet gedacht hé en weet je het was heerlijk!” zegt Jake. Hij liegt dat hij barst, hij weet niet eens hoe het was en ik ook niet.
,,Zo, zo. Dus het lukt je dan toch om mijn beste vriend van me af te pakken door seks.” zegt Nola boos. Ik slik, dit loopt uit de hand, maar ik kan niks doen. Nola is mega koppig.
,,Voor de honderdste keer, dat probeer ik niet!” zeg ik. Jake weet volgens mij niet eens meer voor wie hij moet opkomen. ,,Weet je, laat maar zitten. Misschien was het wel een grote fout. Ik bedoel, ik wist al gelijk dat je me niet mocht en ik heb echt alles geprobeerd om het beter te laten gaan, maar jij bent gewoon koppig!” schreeuw ik kwaad.
,,Misschien moet je maar weer oprotten ja!” schreeuwt Nola.
,,Nola stop!” zegt Jake en gaat bij Rachel staan.
,,Hoezo? Zij maakte het alleen maar erger! Net toen ik dacht dat ze wel aardig was, maakt ze die opmerking over die tekening!”
,,Daar kon zij toch ook niks aan doen?” zegt Jake. Ik slik. Nola weet natuurlijk niet dat ik het weet van haar vader.
,,Wat was er zo fout aan dan dat ik zei dat het maar je vader is?” schreeuw ik boos. Jake probeert mij stil te krijgen omdat Nola anders weer uit haar dak gaat.
,,Alles is er fout aan! Jij weet geen fuck over mij of mijn vader! Jij weet niks, dus hou je er dan ook gewoon buiten!”
,,Wauw, weet je, als ik er niks over weet kan ik ook wel gewoon zeggen dat het maar je vader is, als jij niet eerlijk tegen mij bent kan ik er niks aan doen!” schreeuw ik boos. Verschillende mensen kijken om. Jake legt zijn hand op mijn schouder om mij stil te krijgen, maar helaas voor hem ben ik pistoff. Nola haar ogen worden groot en ze kijkt Jake aan.
,,Heb jij het haar verteld over mijn vader?!”
,,Ik heb niks gezegd.” zegt Jake en gooit zijn handen als bescherming in de lucht.
,,Dus er is wel wat!” schreeuw ik schijnheilig.
,,Natuurlijk is er wat! Denk je nou echt dat als ik je wel aardig vond, dan zo tegen je uitval?!”
,,Je meent het. Je bent gewoon opgefokt door wat er is gebeurd, daar kan ik ook niks aan doen!”
,,Doe rustig allebei, alsjeblieft.” zegt Jake, hij gaat met zijn rug naar Nola staan en wijst naar mijn buik. Geen idee wat hij er mee bedoeld.
,,Door wat er is gebeurd?!” roept Nola. ,,Godverdomme, hoe weet jij nou wat er gebeurd is? Wie heeft er geluld?”
,,Niemand en ik weet niet wat er is gebeurd, maar het zit je dwars, daarom doe je zo.” zeg ik. Jake gebaard dat ik moet stoppen, maar iemand moet haar het toch een keer zeggen. ,,Het zit je gewoon dwars en als je het nu gewoon zegt, kan ik er verdomme rekening mee houden!”
,,Waarom zou ik het jou vertellen?! Zodat je me, net zoals al die andere hielenlikkers, kan veroordelen?”
,,Vooroordelen voor wat? Ik zeg helemaal niks. Weet je nog de eerste keer met je sigaretten en XTC , toen zei ik toch ook geen flikker.”
,,Nee, dat moet je proberen. Ik doe wat ik wil! Ik kan doen met wie ik het wil, zolang ik de pil maar inneem. Ik word er gewoon zo moe van dat iedereen zich met mij en mijn levensstijl moet bemoeien.” Ik slik even en denk aan het feit dat Jake en ik het onveilig gedaan hebben en ook Jake slikt.
,,Alsnog, als je me nu een kans gaf.”
,,Een kans? Weet je hoeveel kansen mijn vader had? Geen enkele kans had hij meer! Kon ik hem nog maar een kans geven, maar dat gaat verdomme niet meer!” ik zie dat Nola tranen in haar ogen krijgt en moeite heeft die weg te slikken.
,,Ja, maar wat is er dan gebeurd?” vraag ik en kijk Nola aan.
,,Nola, vertel het gewoon.” zegt Jake en slaat zijn arm rond mijn heup. Nola zucht, ik denk dat ze geen uitweg meer ziet. Ze gaat op de stoeprand zitten.
,,Ja, ik ben irritant. Ik ben nieuwsgierig.” zeg ik en ga iets dichter tegen Jake aan staan. Ik voel dat de grip van Jake om mijn heup versterkt.

=Nola=
Godverdomme wat baal ik hier van zeg! Nu moet ik haar wel alles vertellen! Maar ze vroeg ook zo door, zij geeft niet zomaar op.
,,Ja, ik ben irritant. Ik ben nieuwsgierig.” hoor ik Rachel zeggen. Ik kijk haar aan en zie dat ze dichter tegen Jake gaat staan.
,,Jij bent er een die je niet makkelijk weg kan krijgen dat is zeker. Als je iets wilt weten vraag je door totdat diegene breekt.” zeg ik en ik voel nu toch een traan over mijn wang gaan. Snel veeg ik hem weg.
,,Ja, dat klopt. Als je jaren zelf gebroken word.” zegt Rachel en slaat haar armen over elkaar. Nu is mijn kans.
,,Had jij niemand die je kon helpen? Je vader en je moeder? Vrienden? Broers of zussen?” vraag ik en kijk haar aan.
,,Nee, niemand en vertel mij nu maar wat er met je vader is gebeurd.” zegt Rachel en komt naast me zitten. Even slik ik. Ze is duidelijk boos op me. Straks veroordeelt ze me toch, terwij ze had gezegd dat ze dat niet zou doen! Ik kijk Jake aan en zie hem lichtelijk knikken. Ik kijk naar mijn handen, haar nu aankijken met deze betraande ogen...geen goed idee.
,,Mijn vader is overleden.” komt er nu uit mijn mond.
,,Wat?! Maar dat is verschrikkelijk, het is vreselijk als je niemand meer hebt.” zegt Rachel.
,,Ik heb mijn moeder nog, maar die is alleen maar met die William bezig! Het kan haar geen flikker schelen hoe ik me voelde toen mijn vader overleed! De enige met wie ik kon praten was Jake. Hij is er altijd voor me geweest. Op school weten ze het ook van mijn vader, daar maken ze misbruik van omdat ze weten dat ik breek als ze het over mijn vader hebben.” zeg ik en twee tranen rollen over mijn wangen. ,,Ik mis hem zo erg!” ik barst in tranen uit. Ja hoor, ik wist dat dit ging gebeuren en ik sla mijn handen voor mijn gezicht.
,,Je mag best huilen. Niemand bij mij thuis kon het ook niks schelen dat ik mezelf snijd.” Ik kijk haar aan.
,,Jij snijdt jezelf?” ik zie Rachel knikken. ,,Waarom?”
,,Waarom denk je? Niemand mag mij, dat blijkt vandaag wel weer.” zucht ze.
,,Ik mag je.” zegt Jake. Ik kijk hem aan en hij glimlacht naar Rachel.
,,Wacht eens even!” roep ik uit. ,,Hebben jullie verkering?”
,,Uhm, ik...ik heb geen idee.” zegt Rachel terwijl ze langzaam rood word.
,,Jake?” ik kijk hem aan. Misschien denkt Rachel dat ik niet gezien heb dat ze rood werd, maar dat heb ik wel gezien.
,,Nee, we hebben niks.” zegt hij. Ik richt me weer tot Rachel.
,,Zo nu weet je het dus en nu? Wat ga je ermee doen?”
,,Niks. Ik hou er rekening mee.” zegt ze. Ze haalt haar schouders op en kijkt voor zich uit.
,,Dank je.” zeg ik. Ik weet nu even niet wat ik moet doen. Ik heb haar best wel gekwetst. Ik kijk haar aan en volgens mij zit haar iets dwars. ,,Rachel, wat is er? En zeg niet dat er niks is, want ik zie dat jij je ergens zorgen over maakt!”
,,Nee het is niet belangrijk, ik heb nu wel zin om te dansen.” zegt ze en glimlacht. Ik trek een wenkbrauw op.
,,Oké, als jij zeker weet dat je het niet wilt vertellen.” zeg ik en sta op. Toch jammer, maar ja ze vertrouwt me niet, dat is duidelijk. ,,Kom!” ik trek Rachel omhoog. We lopen met z'n drieën naar de discotheek om de hoek.


Reacties:

1 2

Nynlufx
Nynlufx zei op 8 mei 2014 - 22:10:
Melding


1Dtjetanya zei op 8 mei 2014 - 20:05:
heel leuk geschreven!!


justmissF24
justmissF24 zei op 8 mei 2014 - 18:40:
Coollliee !! xxx


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 8 mei 2014 - 17:25:
Echt leuk !!


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 8 mei 2014 - 17:07:
Leuk!!!!
Snel verder

-xx-