Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H4<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

8 mei 2014 - 19:07

931

2

401



>H4<

Hier is het 4e hoofdstuk! Enjoy ;) Met behulp van Anne is het een mooi hoofdstuk geworden, thank you xx <3

Lina
‘Haha, gewonnen!’ schreeuw ik uit. Ik zie dat Skyler met haar ogen rolt en de spullen bij elkaar pakt.
‘Ja, heel goed gedaan hoor!’ zegt ze terug. Bij de ingang geven we de spullen terug en lopen richting huis. De tocht verloopt in stilte totdat ik tegen een paal aan bots. Skyler schiet in de lach. ‘Hahaha, lekker voor je!’ Ik geef haar een tik op haar achterhoofd en we lopen verder. Als we bij mijn huis aankomen open in de deur en snel loop ik naar binnen. Skyler komt achter me aan en sluit de deur.
‘Skylie, wil je wat drinken?’ vraag ik. Ze knikt en ik verdwijn in de keuken. Ik pak de glazen en schenk ons allebei cola in. Ik loop terug naar de kamer en geef het drinken aan Skyler. Dan gaat de deurbel en ik loop richting de deur. Als ik de deur open doe, zie ik twee onbekende mensen voor me staan.
‘Uh, hallo.’ zeg ik heel rustig.
‘Hallo, ben jij Lina Walker?’
‘Ja, wat dan?’
‘En heet jouw vriendin Skyler Jackson?’
‘Ja, wat dan?’ vraag ik nog maar een keer.
‘Nou, ik denk dat jullie het al weten, wij hebben jullie uitgekozen om op vakantie te gaan met One Direction.’
‘Ja, dat wisten we al. Uhm, kom maar even binnen.’ Ze lopen achter mij het huis in. Skyler kijkt verward naar mij. ‘Ze zijn van het magazine.’
‘Oh hallo.’ Ze staat op en geeft hen een hand.
‘Willen jullie iets drinken?’ vraag ik.
‘Nee, bedankt.’ zegt de ene vrouw. Ik ga weer zitten op de bank samen met Skyler.
‘We zullen ons even voorstellen, ik ben Jill en mijn collega heet Cindy. We wilden het even hebben over jullie vakantie. Is er een ouder thuis?’
‘Ja, die is thuis. Ik roep mijn moeder even.’ Ik loop de kamer uit en meteen naar boven. Ik klop op mijn ouders slaapkamer.
‘Binnen.’ roept mijn moeder. Ik open de deur en loop naar binnen.
‘Wat is er lieverd?’
‘Uh, er zitten twee dames beneden van het magazine waar ik over vertelde. En die vakantie, weet je nog?’ Ze knikt. ‘Nou, we hebben dus gewonnen en ze willen het even bespreken. Ze willen er een ouder bij, loop je mee naar beneden?’ Ze staat op en loopt mee naar beneden. Als we weer zitten stelt mijn moeder zich voor.
‘Hallo, ik ben Lucy, de moeder van Lina. Waar kan ik mee helpen?’
‘Hallo, ik ben Jill en dat is Cindy. We wilden het even hebben over de vakantie met One Direction.’ Ik zie Skyler helemaal stralen, ze kan eindelijk haar geliefde Liam zien. Ze is al verliefd op hem sinds zijn 1e auditie. Ze was zo verdrietig dat hij niet door ging, maar toen hij terugkwam, was ze de vrolijkste persoon op aarde. Mijn moeder en de dames praten en praten maar door over de vakantie. Ik hoor later wel wat belangrijk is. Ze praten toch alleen maar over hoe laat we moeten vertrekken en waar we heen gaan enzovoorts.

Skyler
Ik verveel me zo! Ik vind het leuk om mee te gaan, maar ik hoor later wel wat belangrijk is. Blijkbaar had Lina hetzelfde idee, want ze trok me al mee naar boven. Als we boven aankomen, plof ik neer op het bed en ga liggen. Dan opeens springt Lina op me.
‘Waar was dat goed voor?!’ vraag ik met een luide stem. Ze haalt haar schouders op en ik rol met mijn ogen.
‘Skylie, wat denk je dat je kan verwachten met de vakantie?’ Ik denk diep na en dan weet ik het.
‘Wat nou als Louis jou leuk gaat vinden en Liam mij? Haha, dat zou leuk zijn.’ zeg ik. Ze lacht.
‘Klopt, maar dat gaat nooit gebeuren haha.’ reageert ze terug. Ik knik en we schieten in de lach. Na we uitgelacht zijn, liggen we gewoon op bed. Voor ik het weet ligt Lina te slapen. Nu ga ik haar terugpakken. Ik pak een pen en begin op haar gezicht te tekenen. Het is heel moeilijk om mijn lach in te houden, maar toch lukt het. Ze heeft nu een hele mooie snor op haar gezicht en een bril. Het lukte toch niet helemaal om mijn lach in te houden dus proest ik het uit van het lachen. Langzaam opent Lina haar ogen.
‘Wat is er?’ vraagt ze. Ik kan niet eens antwoorden maar lach nog harder. Ze loopt naar de badkamer en nog niet eens drie seconden later hoor ik een gil uit de badkamer komen. Ik moet nog harder lachen als ze woedend terug komt lopen.
‘Sorry, je lag zo goed te slapen. Ik kon het niet laten.’ zeg ik door het lachen heen.
‘Nou ja, het ziet er niet zo lelijk uit.’ zegt Lina en ze gaat in een modelpose staan. We lachen zo hard dat zelfs Perrie naar binnen komt om te vragen wat er is.
‘Er is niks, Perrie’ zegt Lina. Zonder antwoord te geven loopt Perrie weer weg en sluit de deur. ‘Ik ga het er even van af halen’ zegt Lina en ze loopt weer weg. Ik pak mijn mobiel en plaats een tweet: @SkylieJ: Net het gezicht van @LinatjeW onder getekend. Het zag er hilarisch uit. Nog niet eens drie minuten later krijg ik al een reactie: @LinatjeW: Je hebt er toch geen foto van he?
‘Nee hoor.’ roep ik richting de badkamer. Ze komt terug gelopen en ze pakt haar telefoon. Dan gaat de deur open en de moeder van Lina staat er.
‘Dames, komen jullie even mee naar beneden? Dan kunnen we alles even aan jullie uitleggen.’ We knikken en lopen achter haar aan naar beneden. Ik voel de spanningen alweer in me op komen.


Reageren=Melding


Reacties:


Anne
Anne zei op 8 mei 2014 - 19:28:
Je hoeft me niet te bedanken schat, ik doe het graag voor je!
Snel verder


Nadja
Nadja zei op 8 mei 2014 - 18:55:
Leukk!!