Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H5<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

10 mei 2014 - 19:03

842

3

425



>H5<

Hier weer een leuk hoofdstuk! Laat even in de reacties weten of je meeleest zodat ik je een melding kan geven, dan weet ik wie ik een melding moet geven. Enjoy ;)

Lina
Als we beneden aankomen zie ik Skyler alweer helemaal stralen. We gaan zitten op de bank en kijken de dames aan.
‘Nou, Lina en Skyler, zoals jullie weten hebben jullie de vakantie met One Direction gewonnen. Aangezien het al over een week is, gaan we even bespreken hoe het allemaal zit.’ zegt Jill. Ik merk dat Cindy meer stage loopt, want ze zegt niet veel omdat Jill het woord neemt.
‘Nou, brand maar los.’ zegt mijn moeder.
‘Oké. We beginnen met de plaats. Jullie gaan naar Ibiza, naar dit hotel.’ Ze pakt haar tablet erbij en laat ons het hotel zien.
‘Wauw! Het is echt mooi!’ zeg ik.
‘Daar gaan jullie dus heen. Jullie worden hier met de taxi opgehaald om half 7 in de ochtend. Dan worden jullie naar het vliegveld gebracht…’ ze word ruw onderbroken door Skyler.
‘Zien we dan al One Direction?’
‘Nee, luister nog maar even. Jullie worden dan naar Ibiza gebracht met het vliegtuig. Dan worden jullie met een privé busje naar het hotel gebracht en daar ontmoeten jullie dan One Direction. Jullie verblijven daar 2 weken. Jullie mogen van alles uitgeven aan shoppen, eten en drinken en andere dingen. Omdat wij de vakantie hebben georganiseerd, krijgen jullie al het geld van ons, oftewel, wij betalen alles voor jullie. Natuurlijk moeten jullie er rekening mee houden dat One Direction vaak aangesproken word. Ze hebben wel vakantie, maar ik denk dat sommige fans er wel achter komen waar jullie zitten. Maar wij zorgen ervoor dat ze niet in het hotel komen. Jullie gaan elke dag uit eten met de jongens en jullie hebben een hele grote kamer. De hotelkamer bestaat weer uit 6 kamers, 5 voor de jongens zelf en 1 voor jullie 2 samen. Zijn er nog vragen?’ vraagt ze er achterna. Wij schudden allemaal ons hoofd. ‘Oh ja, voor ik het vergeet. Over de terugreis, spreken we jullie in Ibiza nog over.’ Skyler en ik zijn echt heel blij, dat kun je wel merken.
‘Nou, super bedankt. Tot volgende week dan!’ zeg ik. Samen lopen we met de dames naar buiten. We zwaaien ze uit en lopen weer naar binnen. Skyler kijkt me aan met glinstering in haar ogen. Ik schiet in de lach en zij daarna ook.
‘Zullen we gaan eten?’ vraagt mijn moeder. Wij knikken en lopen naar de eettafel. Ik pak mijn telefoon en ga op twitter. Wow! Ik heb 24 meldingen.
‘Hey, je hebt veel reacties op je foto.’ zegt Skyler opeens. Verward kijk ik haar aan.
‘Foto?’
‘Ja, kijk maar.’ Ik kijk naar de meldingen en zoek naar de foto.
‘SKYLER! Hoe durf je een foto te maken van mijn onder getekende gezicht?!’ Ze rent weg en ik ren haar achterna.

Skyler
Ik ren de kamer uit en Lina rent achter me aan. Als ik aankom in haar kamer struikel ik over mijn tas. Als ik op de grond lig probeer ik weer op te staan. Maar dat lukt niet. Als ik me omdraai zie ik Lina op me zitten. Ik probeer me los te wringen maar ik geef het op, ze is te sterk.
‘Nou, ga je nog vertellen waarom je die foto hebt gemaakt?’ vraagt ze nog steeds op mij zittend.
‘Nee, geen zin in.’ Ze gaat eindelijk van me af en helpt me opstaan. We lopen samen naar benden. ‘Hallo, meneer Walker.’ Hij zwaait even en gaat zitten aan tafel. Lina en ik gaan ook zitten.
‘Hoe ging het op het werk, papa?’
‘Goed, we hebben een nieuw bedrijf erbij. Dus daar gaan we ook weer leveren.’
‘Goed bezig!’ De moeder van Lina zet het eten ondertussen op tafel. We eten ons eten op en we lopen weer naar boven. Lina zet de tv aan en we gaan televisie kijken.
‘Heb je zin in de vakantie?’ vraagt Lina door de lach van Spongebob heen.
‘Ja tuurlijk! Jij niet dan?’ Ze knikt.
'Hallo, natuurlijk heb ik er ook zin in! We gaan One Direction ontmoeten! Dat is een droom die uitkomt!' ze kijkt me aan. 'Ik kan niet wachten om Louis te ontmoeten.' ik zie dat Lina rood word. Ze is al sinds zijn auditie verliefd op hem, terwijl ik hem maar een nerd vond. Natuurlijk weet Lina niet dat ik zo over Louis dacht.
'Nee, ik kan niet wachten om Liam te zien.' Lina begint te lachen.
'Ze zien ons al aankomen. Twee stotterende meiden, die grote fans zijn en smoorverliefd op Louis en Liam zijn.' zegt ze. Nu moet ik ook lachen.
'H-h-hi Louis, zeg jij dan stotterend.' zeg ik schaterend.
'Nee, jij dan?! Jij krijgt helemaal geen woord uit je strot als je Liam ziet. Je staart hem met open mond aan.' Lina doet haar mond open en staart me aan. Ik gooi een kussen naar haar hoofd.
'Niet leuk!' roep ik nep boos. Lina laat een pruillipje zien en meteen moet ik weer lachen. 'Als je dat bij Louis doet, doet hij alles voor je.' ik steek mijn tong uit. Waarom zit ik Lina eigenlijk te plagen? We zijn allebei even zenuwachtig. Ik zucht even en denk aan Liam. Wat zal hij straks van me denken?


Reageren=Melding


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 11 mei 2014 - 2:01:
Snel verder melding!!!


Nadja
Nadja zei op 10 mei 2014 - 19:11:
Yaaaay verder xxx


Anne
Anne zei op 10 mei 2014 - 19:05:
Goed geschreven!
Snel verder!