Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo ten

Broken by cancer (AF)

11 mei 2014 - 11:15

1913

13

589



Capitolo ten

Image and video hosting by TinyPic

,,Heb je nog een XTC-pil? Ik wil echt los kunnen gaan.” zegt Rachel als we er bijna zijn en slaat Jake zachtjes op zijn schouder.
,,Die heb ik wel voor je.” zeg ik en kijk haar aan. ,,Als je dat tenminste nog van me wilt aannemen.”
,,Ik wil vanavond wel even scoren.” zegt ze en kijkt naar mijn pillen. Ik begin te lachen. Zij en scoren? Daar heeft ze wel meer pillen voor nodig. Ik pak mijn jointjes en mijn pakje sigaretten.
,,Eerst maar roken?” ze knikt heftig met haar hoofd. Zo, die heeft er zin in! ,,Wat wil je? Sigaret of joint?”
,,Geef mij maar een joint.” zegt ze en glimlacht. Ik kijk haar even verbaasd aan. Wat durft ze opeens veel! Ik vraag er maar niet naar en geef haar een joint. Ook Jake geef ik er een. Als ik de mijne aansteek, zie ik dat mijn voorraad bijna op is.
,,Ik moet vanavond mijn voorraad XTC en jointjes weer bijvullen. Helpen jullie me herinneren?” ik kijk Jake en Rachel aan.
,,Ja, is goed.” zegt Rachel. Ze glimlacht naar een paar jongens in de rij en ik zie dat ze haar shirtje iets verder naar beneden trekt.
,,Beviel je avond zo met Jake dat je het nog wel weer een keer wil doen?” vraag ik en glimlach naar Rachel. Ze is toch niet zo verkeerd als ik dacht. Ze lijkt nu wel erg veel op mij! Ik kijk ook naar de jongens en flirt met Rachel mee. De jongens hebben blijkbaar ook erg veel zin en kijken ons na terwijl we naar binnen lopen.
,,Die blonde is echt lekker.” zegt Rachel als ze naast mij loopt. Ze glimlacht naar Jake die achter ons loopt.
,,Nou ga er dan voor! Je leeft maar een keer, daar moet je van genieten. Dat doe ik al een jaar en het bevalt me prima.” zeg ik tegen haar en ik wenk de jongens. ,,Oh, vergeet je niet je pil in te nemen?” fluister ik nog snel voordat de jongens bij ons staan. De blonde jongen kijkt Rachel verleidelijk aan. Hij kan haar nu al uitkleden met zijn ogen.
,,Dag dames.” zegt hij en geeft een kus op de wang van Rachel. Ze glimlacht en kijkt hem heel verleidelijk aan. Wow! Volgens mij wilt ze echt heel erg graag! Ik ga richting haar oor en fluister: ,,Je kan het ook in de wc doen. Waarom zou je wachten als jullie het allebei willen?” ik neem een trek van mijn joint en geef haar een knipoog.
,,Waar is Jake eigenlijk? Heeft hij geen zin meer om met zoveel jongens te zijn.” zegt Rachel in mijn oor. Ik kijk om me heen, maar zie hem niet meer. Ik kijk Rachel aan.
,,Het ziet ernaar uit dat we met z'n tweeën overblijven.” de ogen van de blonde jongen glunderen. Hij wilt Rachel heel graag nemen. Ik duw Rachel naar de jongen toe. ,,Heel veel plezier en geniet ervan.” zeg ik en ik zie dat de jongen Rachel meeneemt. Ik kijk verleidelijk naar de andere jongen. Hij heeft bruin haar en groene ogen en hij is gespierd. Die kan je ook goed pakken! Ik glimlach naar hem.
,,Wil je wat drinken?” vraagt de jongen aan mij. Ik schudt mijn hoofd.
,,Ik wil iets heel anders.” zeg ik en ik leg mijn handen in zijn nek. Zijn ogen glunderen en hij begint me heftig te zoenen.

=Rachel=
De jongen trekt mij zachtjes mee aan mijn heupen naar buiten. Is dit wel zo'n goed idee? Ik wilde Jake alleen jaloers maken en bovendien bestaat er nog altijd een kans dat ik zwanger van Jake ben.
,,Je bent echt lekker. Geweldige borsten en zo.” zegt de jongen als we buiten zijn en hij bekijkt me van top tot teen. Ik glimlach naar hem. Ik wil dit helemaal niet, hij is knap, maar ik wil Jake. Ik kijk naast me en zie Jake tegen een muurtje staan, hij rookt een sigaret. De jongen drukt zijn lippen in mijn nek. Is dit wel zo slim?
,,Ik weet niet of ik dit wel wil.” zeg ik en kijk de jongen schuldig aan.
,,Ik zie gewoon in je ogen dat je geil bent.” zegt hij en gaat met zijn hand onder mijn shirtje.
,,Ik wil het niet, ik ben niet geil.” zeg ik en probeer hem van me af te duwen.
,,Lieverd kijk naar jezelf, je ziet er super geil uit.” zegt hij en duwt me tegen de muur aan en kust me weer in mijn nek.
,,Ik wil je niet!” schreeuw ik nu, hij stopt nog niet.
,,Hé, kappen! Ze zegt toch dat ze niet wilt?!” Jake trekt de jongen van me weg en gaat beschermend voor me staan.
,,Ze wilt het toch zelf. Kijk hoe ze mij liep te verleiden in de discotheek.” zegt de jongen. Ik slik, het is wel waar.
,,Dat maakt geen flikker uit! Als ze zegt dat ze niet wilt, moet je niet doorgaan!”
,,Jij wilt haar zeker voor jezelf. Je wilt zelf die geile borsten voelen.” zegt hij en daarna loopt hij weg. Hij zou eens moeten weten.
,,Dank je Jake.” mompel ik zachtjes.
,,Ik kon hem toch niet door laten gaan, ook al had hij wel gelijk over het feit dat je hem verleidde.” Zegt hij alleen maar tegen me. ,,Is Nola binnen?” hij kijkt me aan.
,,Ja, die is binnen, maar ook met een jongen.” zeg ik en bijt op mijn lip. Zou hij jaloers geworden zijn? Ik zucht.
,,Ja, dat is typisch Nola natuurlijk. Ga je mee naar binnen?”
,,Ja, is goed. We moeten Nola nog wel helpen met XTC en jointjes.” zeg ik en loop met Jake mee naar binnen.

Binnen zie ik de jongens van net staan.
,,Ben je niet mee met Bjorn, nu al weer een ander?!” hoor ik een van de andere roepen. Ik slik en kijk Jake aan met een blik van 'help me'. Jake kijkt de jongen vuil aan.
,,Laat haar met rust! Er zijn genoeg meiden waar jij je avond mee kan besteden, kijk maar om je heen. Ze blijft bij mij.” Zegt hij en slaat zijn arm om me heen. Ik voel me langzaam rood worden, maar hij vind mij niet leuk.
,,Jake, wat gaan we doen als ik wel zwanger van je ben?” vraag ik angstig.
,,Dat weet ik niet Rach.” zegt hij terwijl hij met zijn hand door zijn haar gaat. ,,Het is echt een rotsituatie en het is mijn schuld. Ik had je gewoon thuis moeten brengen, nu heb ik je leven verkloot.”
,,Heb je niet, we weten het nog niet zeker. Mijn moeder kan het toch niks schelen als ik zwanger ben.” zeg ik en trek hem in een omhelzing. Ik voel mijn telefoon trillen en pak deze uit mijn zak. Een sms van mijn moeder: We zijn er niet. Je bent alleen thuis, we nemen Robin mee. Ik slik. Dit bedoel ik nou, mijn broertje is de enige die boeit. Jake ziet dat ik slik.
,,Geen goed nieuws?” vraagt hij en kijkt me aan. ,,Ik wil je ook wel thuis brengen hoor. Hier heb je volgens mij niet veel meer te zoeken en Nola redt zich wel.” Jake wijst naar Nola die alweer met een andere jongen zoent.
,,Ik ben weer eens alleen thuis.” zucht ik. Altijd hetzelfde liedje. Ik kijk twijfelend naar Jake. Zou ik het vragen? Of ik bij hem mag slapen.
,,Ben je vaak alleen thuis?” vraagt Jake aan mij en kijkt me bezorgd aan.
,,Ja, bijna altijd. Mijn ouders vinden mij niet belangrijk, Robin mijn broertje is belangrijker.” zeg ik en slik mijn tranen weg.
,,Hoe kan dat nou? Hoe kunnen ze jou nou niet belangrijk vinden? Je bent toch een leuke meid en volgens mij ook een super lieve dochter.” Een traan gaat langs mijn wang. Zulke lieve woorden die hij nu zegt!
,,Het komt door die stomme ogen van me. Ze willen alles perfect en twee verschillende ogen passen niet in dat plaatje.” zeg ik en nog meer tranen rollen langs mijn wangen. Zo ging het ook in Texas, niemand mocht me en het enige wat ik nog als uitweg zag, was mezelf snijden.
,,Hé, niet huilen.” Jake verstopt me in zijn omhelzing. Mijn tranen rollen over zijn shirt. ,,Kom dan gaan we even zitten.” Hij neemt me mee naar buiten en zet me op het bankje tegenover de discotheek.
,,Ik wil gewoon iemand die echt van me houdt, om wie ik ben.” snik ik en tril hard. Jake aait met zijn hand door mijn haar. ,,Sorry dat ik zo zeur.” zeg ik en shock met mijn schouders.

=Jake=
Rachel huilt nog steeds op mijn schouder. Waarom haat iedereen haar toch zo? Ik bedoel, vanaf het begin dat ik haar zag wilde ik haar leren kennen. Ik zou nu zo graag willen zeggen dat ik haar leuk vind om wie ze is, maar dan jaag ik haar alleen maar bij me weg.
,,Je zeurt helemaal niet. Hé, kijk me eens aan.” Rachel kijkt me aan en ik zie weer die prachtige ogen. Het is juist leuk dat ze twee verschillende kleuren heeft, maar zoals ik al zei dat kan ik niet zeggen want dan jaag ik haar van me weg. ,,Jij bent een geweldig, lieve en leuke meid. Er zal op een dag heus wel iemand zijn die van je gaat houden om wie je bent.” Ik streel door haar mooie lange haar. Zou ze me geloven?
,,Ik hoop het maar, meer van deze lelijke littekens en het word een ramp.” zegt Rachel en trekt haar shirt iets omhoog. Een buik vol krassen word zichtbaar.
,,Holy shit!” roep ik uit door de schrik. Het is niet de bedoeling om haar te beledigen of om te zeggen dat het fout was, want dat wilt ze niet horen. Maar ja, wat moet ik wel zeggen?
,,Ja, ik weet dat het dom en fout was, maar wat moet je als je geen uitweg meer ziet? Mijn ouders zijn nu fijn met mijn broertje uit eten of zo en ik kan de tering krijgen.” zucht ze. Ik ben nog altijd erg geschrokken van de erge krassen op haar buik.
,,Ik vind het zo rot voor je van je ouders, echt geloof me. En ik ga ervoor zorgen dat jij dit nooit meer gaat doen!” zeg ik en wijs naar de krassen.
,,Hoe wil je dat doen, ik bedoel thuis hoef ik al niet te rekenen op steun. Toen ik gepest werd was het mijn fout, omdat ik twee verschillende ogen had.” zegt ze en slaat met een volle vuist tegen het bankje aan. Ik zie dat er een flinke barst in het hout zit. Ik leg mijn hand op haar hand en wrijf erover heen. Ze zal nu wel pijn hebben in die hand.
,,Pesten is het aller stomste wat je iemand aan kan doen. Daarmee verziek je iemand zijn leven!” Ik voel dat ik boos begin te worden op haar ouders, terwijl ik ze niet eens ken. Ik probeer me rustig te houden. Ik moet Rachel wat rustiger krijgen, maar hoe? En wat moet ik zeggen zodat ze niet meer gaat snijden? Ik kan wel zeggen dat ik haar leuk vind, maar straks haat ze me toch als het blijkt dat ze wel zwanger is. ,,Ik ga ervoor zorgen dat je dat nooit meer doet.” zeg ik en kijk haar in haar ogen aan. ,,Vanavond slaap je bij mij en dan mag jij morgen zeggen waar je heen wilt.”
,,Dat vind ik echt lief van je.” zegt ze en drukt een kus op mijn wang.


Reacties:

1 2 3

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 16 mei 2014 - 22:27:
Supahh


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 12 mei 2014 - 22:31:
Leukkk!!!!
Snel verder!!
Melding!
-Xx-


x1Dx
x1Dx zei op 12 mei 2014 - 20:14:
Melding


Nadja
Nadja zei op 12 mei 2014 - 7:32:
Tssss nola + jake


williewortel
williewortel zei op 11 mei 2014 - 23:20:
mooi