Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Online Bully || One Direction » Part OO1

The Online Bully || One Direction

11 mei 2014 - 12:56

374

1

191



Part OO1

Amanda Michelle Todd

Kreunend ga ik zitten op mijn witte bureaustoel en gooi ik mijn tas neer. Eindelijk weekend. Het is pas de eerste week van school en we hebben nu al bergen huiswerk opgekregen, en dat niet alleen, ook ben ik mijn vriendinnen kwijt. Ineens. Ineens wilden ze niets meer met me te maken hebben. Ineens was ik helemaal alleen.

Met een glimlach op mijn gezicht loop ik de grote aula binnen en het eerste wat ik doe is mijn vriendinnen zoeken. Leah, Emma en Megan, mijn beste vriendinnen sinds klas 1. Als ik de rood-harige Emma zie, zie ik al snel de andere ook. Ik loop op normaal tempo naar het tafeltje waar ze aan zitten. "Hi, girls!" zeg ik vrolijk. Ik kijk de meiden stuk voor stuk glimlachend aan, maar zo kijken ze niet terug. Ze kijken boos en arrogant. "Wat is er?" vraag ik zachtjes. "Wij hoeven jou niet in onze vriendengroep, wij zijn niet zo weg van bitcherige types zoals jij. Wij zijn alleen bevriend met aardige en leuke mensen." zegt Leah glashard tegen me. Ik kijk haar verbaasd aan waarna ik mijn blik richt op Megan. Megan was altijd lief en zachtaardig, ik kan me niet voorstellen dat ze mij dit aan zou doen. "Megan?" Mijn stem trilt en ik voel tranen opkomen. Megan kijkt me arrogant aan. "Bitch, wat doe je hier nog?" Vuil kijk ik terug naar mijn voormalige vriendengroep. "Wie is hier nou de bitch?" zegt ik, waarna ik me omdraai en wegloop. Ze zijn dit niet waard.

Snel veeg ik een traan weg, die eenzaam een weg naar beneden zocht. Ze zijn dit niet waard, Amanda. Ik laat me wat onderuit zakken in de fluwelen stoel. Wat ik dus echt niet begrijp is waarom ze dit hebben gedaan, wat heb ik fout gedaan? Ik weet niet wat er in de vakantie voor slechts gebeurd is, maar er is waarschijnlijk wel iemand die dingen over mij verspreid heeft. Of ze haten me om een andere reden. Ik heb geen idee, en ik ga er nu ook even niet over piekeren. Ik vind wel aardige vriendinnen, die me niet zullen verlaten. Een klein zuchtje verlaat mijn mond en ik ga recht zitten. Eerst maar even die berg huiswerk maken.


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 16 mei 2014 - 15:40:
aahhww
Melding!
-X-