Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » 13. Player

Everything Changes >Afgerond<

11 mei 2014 - 12:59

785

2

322



13. Player

Image and video hosting by TinyPic

Linn Mahone


*Na een maandje*
'Dus mister Love, heeft Liam nu met Nadja?' Vraag ik aan Zayn. Hij haalt zijn schouders op en neemt een slok van zijn bier. We zijn bij hem thuis, hij woont namelijk alleen. 'Ze komen zo,' Zayn wil door vertellen maar hij wordt gebeld.
'Hey, echt? Nee, serieus? Wow, dat is snel. Ja, tot zo.' Ik kijk naar Zayn. 'Liam heeft Nadja gevraagd...' Ik blijf Zayn aankijken, wachtend totdat hij zegt of Nadja ja of nee heeft gezegd. Hij staart naar zijn voeten, ik denk dat het een nee is... 'Nou, ze zei... JA!' Ik juich blij en geef Zayn een knuffel. 'Good work, mister Love.' Zayn knikt. 'I am a pro.' Ik grinnik en ik wacht totdat Nadja en Liam komen.

De deurbel gaat, ik ren naar de deur en open hem. Liam staat voor de deur met een meisje, ze heeft prachtige ogen. 'Hey Liam, kom binnen.' Zeg ik en ik stap opzij zodat ze naar binnen kunnen. Ik hou Nadja tegen. 'Ik ben Linn.' Nadja slaat een hand voor haar mond. 'Jij bent het zusje van Austin Mahone! Ik ben een fan van hem.' Ik giechel en knik. 'Kom binnen.' Ik wijs naar de bank waar Zayn en Liam opzitten.' Ze doet wat ik zeg en ik sluit de deur. 'Willen jullie ook 'n biertje?' Vraag ik en Liam knikt, Nadja schudt haar hoofd. Ik loop naar de keuken en pak een biertje uit de koelkast. Het is koud, ik loop ermee naar Liam en ik geef hem de bier. 'Thank you.' Zegt hij. Zayn steekt een sigaret op en geeft hem aan Liam. Ik kijk verbaasd. 'Zayn ga je nu ook nog Liam beïnvloeden?' Vraag ik, hij haalt zijn schouders op. Ik sla de sigaret uit Liams handen. 'Hey?' Ik kijk hem streng aan. Liam rolt zijn ogen en geeft een kusje aan Nadja. 'Dus, happy stel?' Vraag ik en Liam knikt enthousiast. 'Zaynie, hoe is het eigenlijk met Harry en Denise?'
'Euh, weet ik niet. Volgens mij nog steeds samen..'
'Oké, die Harry, binnen no-time heeft hij een meisje.'
'Ja hè.'
Ik gebaar dat Liam aan de kant moet gaan zodat ik langs Zayn kan zitten. Het nieuws is erop, het nieuws over de sterren.

Zayn Malik en Linn Mahone, het gelukkigste stel van de wereld, maar zal dat veranderen?
Malik is gisterenavond gespot in een kroeg, hij was aan het...


Snel zet Zayn de televisie af. 'Wat is dit nu?!' Ik sta boos op en mijn ogen vullen zich met tranen. 'Zayn... Ik wil weten wat er aan de hand is.' Zeg ik rustig terwijl mijn lip begint te trillen. 'I-ik..' Stottert Zayn, hij speelt gefrustreerd met zijn vingers. 'Zayn, je moest gisterenavond toch naar een interview, z-zei je.' De tranen lopen over mijn wangen. Ik kijk naar Liam die zijn schouders op haalt. Ik zet de tv weer aan.

Grande en Malik hadden gezoend en Grande beweert dat ze samen in bed waren geweest. Grande was niet dronken maar Malik wel...

Ik zet de televisie weer uit en ik kijk met betraande ogen naar Zayn. 'Je- je was naar een kroeg gegaan, je eigen zat gezopen en daarna met Ariana naar bed gegaan, wij zijn niet eens naar bed geweest!' Schreeuw ik, Zayn schrikt er van en staat op. 'Maar schat, ik was dronken...' Hij strijkt met zijn hand over mijn wang. 'Blijf van me af, lul!' Schreeuw ik en hij doet wat ik zeg, hij deinst meteen achter uit. 'Maar Linn, het spijt m-'
'Stop, misschien had ik veel beter voor Niall kunnen kiezen!'
'Maar Linn, nee, ik...'
Ik pak mijn jas en loop naar de voordeur. 'Zayn, ik vertrouwde je. Als je daar van misbruik maakt zit je mooi fout bij mij. Ik ben klaar met je, het- het is uit...' De laatste zin gaat steeds zachter, ik open de deur en ik ren naar buiten. De tranen vliegen over mijn wangen, zo was het ook bij Perrie gegaan...

Zayn Malik


'Zayn, ik vertrouwde je. Als je daar van misbruik maakt zit je mooi fout bij mij. Ik ben klaar met je, het- het is uit...' De tranen vliegen over mijn wangen. Zo was het ook bij Perrie gegaan, waarom ben ik zo? Ik hoor de deur met een klap dichtslaan. Ik kijk naar mijn voeten, ik wilde haar niet kwijt... Ik hield zielsveel van haar... Het was niet mijn bedoeling om met Ariana naar bed te gaan, het gebeurde gewoon. Ik zeg heel eerlijk, ik heb gelogen over dat ik naar een interview ging.
Ik weet zeker dat Linn nu naar Niall gaat, ik wist dat ze nog gevoelens voor hem had. Misschien wel meer dan voor mij.. En ze heeft ook gelijk, ze had beter voor Niall kunnen kiezen. Hij is niet zoals ik..


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 13 mei 2014 - 21:52:
Melding!
-X-


Nadja
Nadja zei op 11 mei 2014 - 14:11:
Oehhh super hoofdstuk xx

Je schrijft echt AmaZayn!! Xxx