Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Diaries » we are hold again » we are hold again

we are hold again

11 mei 2014 - 21:52

239

0

213



we are hold again

ik had inspiratie om dit te schrijven doordat ik dit liedje luisterde raphael lake - reasons https://www.youtube.com/watch?v=ypXyNCh2HLo als ik zin heb schrijf ik misschien later verder

Het was donker en koud dat weet ik nog, vooral de kou. ik scan mijn omgeving en kijk om me heen. Ik word omringd door bomen besneeuwd door de winter. Ik loop gauw verder, toen kwam de klap aan. Nu wist ik het weer, ik was gevallen. Ik was geen engel meer, ik was verbannen. ik kijk naar de grond hoe mijn voetstappen afdrukken maken in de sneeuw. Ik val op mijn knieeen en laat me overvallen door de duisternis.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hij was nieuwschierig en volgde de voetstappen die er lagen. Bij elke nieuwe wind die sneeuw met zich meebracht vervaagden de voetstappen alweer. Zo overspannen en kwaad hij wist niet op wie, op zichzelf omdat hij mensen vermoordde? omdat hij deed wat opgedragen werd door de duivel? omdat god hem uit zijn hemel heeft verbannen? zijn vleugels waren besmeurd met bloed terwijl hij verderliep en elke druppel kwam op de sneeuw terecht. Hij vond het er interessant en mooi eruitzien, wit en rood. Opeens zag hij haar daar in de sneeuw, wit van de kou. Linten die stukken van haar lichaam bedekten, rode haar dat eroverheen viel. precies zoals het bloed en de sneeuw, rood en wit.Ze was een Engel. Het tegenovergestelde van hem. Hij was een demon, een monster. Hij kneep zijn ogen tot spleetjes en bekeek haar vleugels nog eens goed. Nee ze was gevallen, net als hij. Hij tilde haar op en bracht het meisje weg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.