Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Warcraft » Gevangen Deel 2 » Gevangen Deel 2

Gevangen Deel 2

12 mei 2014 - 14:30

2687

1

286



Gevangen Deel 2

Alissah is verplicht om te veranderen en tijd met Baibao door te brengen, maar er gebeuren hele andere dingen!

Twee weken zijn al verstreken sinds ik uit mijn gevangenis ben vrijgelaten. Ik heb non-stop twee weken lang tijd met Baibao gespendeerd en ik moet zeggen... wat een drifthoofd!
Hij kan niks hebben, ik hoef maar een grapje te maken of een opmerking en Bam! boos is hij en stormt meteen weg om iets kort en klein te slaan.
Elke keer wanneer we ruzie hebben gehad probeer ik wat tijd met Taran-Zhu door te brengen, hij is zo rustig en serieus. Ik kan makkelijk met hem praten, hij vraagt bijna elke dag hoe ik er over denk, over pandaren met mensen, of een ander ras samen. Ik denk er echter nog steeds het zelfde over, ik hou er niet van, ik zal het nooit begrijpen of accepteren...
Ik ben op één punt wel veranderd, pandaren zijn interessante en vredige wezens, ze zijn oersterk maar houden het liefst van niks doen en eten, dat is mij opgevallen. Na het trainen gaan ze het liefst eten en drinken, gezellig doen en dan slapen, en daarna weer eten en drinken, en met drinken bedoel ik dan bier of ander soort alcohol.

De laatste tijd gebeuren er wel vreemde dingen, ik weet dat ik erg actief ben in mijn slaap, ik praat en ben erg bewegelijk, soms slaapwandel ik zelfs, maar nu is het anders.
Ik droom over Baibao, en niet een gewone droom, maar ze zijn allemaal erotisch en voelen zo echt! Elke keer wanneer ik zo een droom heb gehad word ik misselijk wakker, de gedachte vind ik walgelijk! Ik heb Baibao en Taran-Zhu niks er over verteld, het zal waarschijnlijk wel niks zijn, maar vreemd vind ik het wel, ik heb nooit eerder erotisch gedroomd, en nu het wel gebeurt is het uitgerekend over een pandaren.

Vannacht was het weer zo ver, zwetend en buiten adem werd ik wakker, ik keek naar Baibao die nog diep lag te slapen. Hij heeft het godzijdank niet gemerkt.
Vermoeid stond ik op, pakte mijn badjas en verliet de kamer. Ik moest gewoon ergens anders slapen, misschien stopt het zodra ik alleen slaap.
Ik liep voorbij een aantal slaapkamers, de meeste waren bezet, maar eentje stond leeg, een klein kamertje waar nog minder in stond dan die van mij en Baibao.
Ik liet mijn badjas over een stoel hangen en kroop het bed in.
Het bed voelde erg koud aan en de dekens waren dun, s' nachts is het hier heel erg koud, en ik merkte meteen dat ik Baibao's warme vacht miste, ik ben er zo erg aan gewend om een vacht tegen mijn lichaam te hebben dat ik het nu gewoon miste en al meteen wist dat ik niet lekker zal slapen zonder Baibao naast me.
Ik sloot mijn ogen en probeerde te slapen.
De volgende ochtend werd ik wakker, ik heb de hele nacht wakker gelegen van de kou, alleen de laatste twee uurtjes heb ik geslapen. Ik voelde me erg moe, mijn ogen branden en ik kon me moeilijk concentreren.
Vermoeid liep ik naar de slaapkamer en zag dat Baibao al weg was, ik kleedde me aan en liep naar de eetkamer.
Baibao zat aan de eettafel en keek me boos aan, ik zuchtte en liet me in de stoel tegen over hem zakken. ''Wat is er?'' vroeg ik hem, liet mijn hoofd in mijn hand rusten, ik voelde een zware hoofdpijn opzetten en had weinig zin in gezeur.

''Waar was je? je doet de laatste tijd erg raar en nu besluit je om ergens anders te slapen? bij wie lag je in bed?'' vroeg Baibao, ik kon aan zijn stem horen dat hij behoorlijk pissig was.
''Ik sliep alleen, en ik heb daar mijn redenen voor.'' Antwoordde ik hem, ik wist niet dat hij daar boos om zou worden, eerst wilde hij niet naast me liggen en nu lijkt hij niet zonder mij te willen slapen.
''Ligt het aan mij? heb ik iets gedaan waarom je niet bij me wilt slapen?'' vroeg hij. Hij at zijn ontbijt rustig, normaal schransde hij er op los, het was dus duidelijk dat hij hier erg mee zat.
''Nee, het ligt niet aan jou.'' zei ik, ik deed even mijn ogen dicht en merkte dat ik gewoon te moe was langer door te praten.
Ik voelde Baibao's poot op mijn schouder. ''Gaat het? moet ik je naar bed brengen?'' vroeg hij, zijn stem klonk nu anders, kalm en bezorgd. ''Nee, het gaat wel. Ik kan nu toch niet slapen.'' ik slaakte een zucht.
Baibao's duim gleed zachtjes over mijn wang. ''Je moet wat eten.'' hij hield zijn stokjes voor mijn mond met daar tussen een brok rijst. Hij wilde mij voeren, verbaast keek ik hem aan, hij deelde zijn eten met mij terwijl ik zelf nog geen schaal met eten gepakt had om hem te voeren.
Ik opende mijn mond en liet hem mij voeren. ''Ik heb niet erg veel trek.'' zei ik, en weer vulde hij mijn mond met rijst en wat vlees. ''Niet zeuren, eten.'' Baibao bleef mij maar voeren, op gegeven moment merkte ik dat er iemand naast ons stond. ''Heer?'' sprak Baibao en voor een moment stopte hij met voeren en keek Taran-Zhu aan.
''Ik heb een opdracht voor jullie, ik wil dat jullie wat boeken voor mij gaan zoeken in de bibliotheek.'' Taran-Zhu klonk anders, geïrriteerd, alsof hem iets dwars zat.

''Wat moeten wij zoeken dan?'' vroeg ik hem.
''Boeken over magie, spells, manipulatie, alles wat daar mee te maken heeft.'' antwoordde hij. Ik vroeg me af waarom hij die nodig had, maar vroeg niks, het waren niet mijn zaken. Baibao knikte en ging weer verder met het voeren van mij.
Taran-Zhu gromde zachtjes en liep toen weg. ''Wat zou er hem dwars zitten?'' vroeg ik met mijn volle mond. Baibao haalde zijn schouders op. ''Geen flauw idee.'' zei hij, en nam nu zelf een hap.
Na het eten gingen we naar de bibliotheek, het was een kleine ruimte waar alleen belangrijke boeken stonden, maar alles was in de pandaren taal geschreven, ik kan dat niet lezen, dus liet ik het zoek werk aan Baibao over.
Hij vond al snel een aantal boeken, oude boeken met oude lederen kaften, de hele ruimte rook muf naar de oude boeken. ''Wat zou Taran-Zhu hier mee willen?'' ik dacht hardop, het was geen vraag naar Baibao maar gewoon een vraag dat in mijn hoofd maalde.
''Geen idee, misschien wilt hij er iets mee doen, met een spell of iets dergelijks.'' antwoordde Baibao terwijl hij in de boeken keek.
''Kan jij deze stapel alvast naar hem brengen terwijl ik verder zoek?'' vroeg Baibao, ik slaakte een zucht en pakte de stapel zware boeken en liep er mee naar Taran-Zhu's kamer.
Ik klopte op de deur, wachtend op een antwoord. ''Binnen!'' sprak hij. Ik liep zijn kamer binnen, het was groter dan die van ons en er stond meer in, zoals een bureau, stoelen en meer kastjes.
Ik zag Taran-Zhu bij de tafel staan, turend naar een brief.
''Ik heb een aantal boeken voor je, Baibao is nog verder aan het zoeken.'' ik plaatste de boeken op de tafel. Ik keek naar het briefje, ik kon niet lezen wat er op stond maar zag wel dat het niet in de pandaren taal was, wat betekende dat de gene die het schreef hoogwaarschijnlijk geen pandaren was.
Taran keek me alleen maar aan, zonder wat te zeggen over de boeken, ik glimlachte naar hem en wilde weer vertrekken. ''Wacht...'' Taran greep mijn arm beet. ''Wat?'' ik keek hem verbaast aan, er was iets aan de hand, iets aan hem was anders.

Taran zuchtte diep. ''Ik wil wat met je testen, je mag uiteraard weigeren want mijn verzoek is heel vreemd en ongepast, maar het is belangrijk.'' sprak hij.
Ik werd erg nieuwsgierig. ''Wat wil je testen dan?'' vroeg ik hem.
''Dat kan ik je niet vertellen, maar je moet bij mij slapen vannacht, ik beloof je dat er niks gebeurd, ik wil alleen wat testen wat voor mij belangrijk is.'' antwoordde hij. Ik wist niet precies hoe ik hier op moest antwoorden. Baibao was al boos omdat ik zomaar in een andere kamer ben gaan slapen, hij zal waarschijnlijk nog bozer worden als ik met Taran-Zhu, zijn leider ga slapen.
''Baibao zal dit niet leuk vinden, maar als het echt zo belangrijk is doe ik het, maar ik ben er heilig van overtuigd dat er niks zal gebeuren.'' Taran-Zhu weet dondersgoed dat ik geen interesse in pandaren mannen heb, ik snapte eerlijk gezegd dan ook niet waarom hij zich dan zorgen maakte, of dat hij duidelijk moest vermelden dat er niks zou gebeuren.
Taran-Zhu knikte en liet mijn arm los. ''Zeg maar niks tegen Baibao, als hij ernaar vraagt zeg je dat ik je een andere kamer heb gegeven omdat die deur nog steeds stuk is.''
''Goed...'' ik knikte en liep richting de deur, even keek ik naar zijn bed, die groter was dan die van Baibao en mij. Het leek er in ieder geval naar dat ik vanavond genoeg ruimte heb om te slapen.

Snel keerde ik terug naar de bibliotheek en hielp Baibao verder met het brengen van boeken.
Uren gingen voorbij en na de laatste ronde van het brengen van boeken, zei Taran dat hij nu wel genoeg heeft om te lezen, hij zat ook druk in de boeken te bladeren terwijl ik meer boeken bracht.

Paar uur na het avond eten ging Baibao naar bed, ik durfde hem niet te zeggen dat ik ergens anders ging slapen, ik wachtte bewust op hem om eerder naar bed te gaan zodat ik naar Taran's kamer kon gaan, eerst moest ik wel mijn pyjama pakken, dat nog in onze kamer lag.
Ik kon Baibao horen snurken, hij sliep al. Stilletjes glipte ik de kamer binnen, pakte mijn Pyjama en vertrok toen naar Taran's kamer.
Eenmaal aangekomen zag ik dat hij al in bed lag, met zijn rug naar de deur gekeerd. Ik trok snel mijn pyjama aan en ging naast hem liggen. Ik wist nog steeds niet wát hij wilde testen, ik was wel benieuwd naar het resultaat morgen ochtend.
Zonder wat te zeggen ging ik slapen, ik wist niet of hij al sliep maar om zeker te zijn dat ik hem niet wakker maakte zei ik niks en ging ik meteen slapen.
Weer had ik een erotische droom, ik werd dood moe wakker, mijn lichaam voelde zwaar en pijnlijk, alsof ik de hele nacht aan gymnastiek heb gedaan of zo, vooral mijn onderste deel voelde behoorlijk beurs... wat ik nog al vreemd vond.

Ik voelde Taran's arm om mij heen, hij lag tegen mij aan met zijn buik tegen mijn rug, en zijn hoofd lag op mijn haar, zijn neus tegen mijn nek. Ik merkte direct dat mijn kleding weg was. Ik tilde de deken op en zag dat ik volledig naakt was! Wat is er gebeurd?! Ik keek rond en zag dat onze kleding her en der verspreid lagen. Ik draaide me om, en keek naar Taran's lichaam, hij was ook naakt! Wat hebben wij in vredesnaam uitgespookt?!
Ik wekte Taran ruw. ''Wakker worden!'' ik gaf hem een klap op zijn hoofd.
''Ah! waar was dat nou weer voor nodig?!'' gromde Taran, hij wreef zijn poot over de plek waar ik hem sloeg en keek toen naar me.
''Waar zijn je kleren? ik dacht dat je wat aan had toen je in bed kwam?'' vroeg hij.
''Ja dat had ik ook en wáár is jouw kleding?'' vroeg ik hem. Verbaast keek hij naar zijn naakte lichaam, we waren beiden poedelnaakt. Hij keek naar zijn edele delen en toen trok hij de deken omhoog en keek naar mijn deel.
Ik kwam overeind zitten en ik voelde pijnschuiten in mijn lichaam, ik zag dat ik gebloed heb. Ik haalde mijn vingers er langs, bloed en witte grote klodders slijm zat er tussen. ''Hebben wij...'' ik kon mijn zin in afmaken, ik was zo erg geschrokken!

''Gepaard? ja... dat moet wel... Ik herinner mij er niks van... alleen mijn droom.'' antwoordde hij. Hij was ook erg geschrokken, hij liet de dekens weer over ons naakte lichamen vallen.
''Droom? ik heb ook gedroomd...'' antwoordde ik. Ik had weer over Baibao gedroomd, dit was niet goed, ik weet nu zeker dat er vreemde machten hier achter zat.
''Waar over? over wie?!'' vroeg Taran, hij liet zich op zijn rug vallen en staarde naar het plafond.
''Over Baibao... en het was erg erotisch, ik denk wat ik gedroomd heb is wat er ook echt gebeurd is maar dan met jou.'' sprak ik. Ik keek naar hem, hij zag er echt geschrokken uit.
Het duurde even totdat hij antwoord gaf. ''Ik heb ook gedroomd, erotisch... maar over jou.'' Hij draaide zijn hoofd, en keek mij aan. Zijn poot gleed over mijn wang.
''Er is hier iets vreemds gaande... en wie hier achter zit... is dood! ik heb nota bene seks gehad met een pandaren! het is alleen maar goed dat ik mij hier niks van herinnerd!'' ik was zo boos op de gene die dit smerig spelletje aan het spelen was, en het ergste is nog, ik voelde mij schuldig tegen over Baibao, ik weet niet wat ik voor hem ben, maar ik weet zeker dat hij kwaad zal worden, ik heb er niet voor gekozen om seks met Taran-Zhu te hebben, ik kan mij er niks van herinneren, het enige dat ik weet is dat mijn hele lichaam beurs voelt en dat er bloed en sperma tussen mijn benen zit.

Taran kwam overeind, hij pakte zijn kleding. ''We spreken hier niet over, tegen niemand! we zullen er achter komen wie dit doet en waarom!'' Hij klonk nu heel erg boos. Hij trok zijn kleding aan en gooide mijn kleding naar me. ''Je haar... zorg dat het je nek bedekt, ik heb je gebeten terwijl we het deden.'' zei Taran. Zijn poot gleed langs mijn keel en nek, ik voelde dat het er gevoelig was, alsof ik daar een blauwe plek had.
''Jij... hebt mij gebeten?! waarom heb je dat nou weer gedaan?!'' vroeg ik heb, ik was nog kwader op de persoon, hij heeft niet alleen mijn maagdelijkheid afgepakt maar mij zelfs gebeten!
''Wij pandaren bijten elkaar tijdens de 'daad' het is speels gedrag, niks ernstig, maar omdat jij geen vacht hebt zie je het.'' antwoordde hij. Hij waste zijn gezicht met water dat in een bak stond bij een spiegel.
Ik kleedde me aan en liep toen naar de bak met water om mezelf een beetje op te poetsen.
Taran had gelijk, ik had inderdaad bijt tekens in mijn nek, zijn volledige gebit zat in mijn nek.
Ik liet mijn haar er voor vallen en het was groot en deels bedekt.

''Ik ga alvast naar de eetzaal, doe de deur dicht wanneer je klaar bent.'' sprak Taran en verliet de kamer.
Ik knikte, ik was opgelucht toen hij de kamer verliet. Ik voelde me zo smerig, schuldig, dit was niet goed. Ik voelde me misselijk, ik probeerde de drang om over te geven te negeren maar dat lukte niet, snel stond ik in een emmer te kotsen, ik durfde Baibao niet onder ogen te komen, waarom? ik had niks met hem, ik voelde niks voor hem, toch?
Na een tijdje werd de misselijkheid minder, en waste ik opnieuw mijn gezicht en spoelde mijn mond. De vieze emmer had ik uit her raam gegooid, ergens naar beneden tussen de bergen onder ons.

Ik verliet de kamer, deed de deur dicht zoals Taran dat had gevraagd en liep naar de eetzaal. Ik zag Taran praten met een paar anderen, negeerde mijn aanwezigheid volkomen. Ik zag Baibao ook zitten, zijn blik was woest! Als ogen konden doden dan was ik morsdood geweest!
Ik durfde niet eens naar hem toe te lopen, ik besloot om wat eten te pakken en elders te gaan zitten. Ik kon bijna geen hap binnen krijgen, ik voelde me nog steeds ziek en vies. Ik wilde mij wassen, maar durfde niet naar de waskamer te gaan vanwege die plekken in mijn nek.
Na een tijdje kwam Baibao naar mij toe, hij sloeg zijn vuist op de tafel. ''Hoe lang is dit al gaande?!'' vroeg hij.
Wat was er gaande vroeg ik mij af, wist hij van mij en Taran? hoe zou hij dat kunnen weten?! Hij was hoe dan ook behoorlijk pissig en stond echt op ontploffen!


Reacties:


Andrea
Andrea zei op 2 juni 2014 - 22:18:
Hier heb ik geen woorden voor... dit is gwn mega spannend! :o