Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Warcraft » Gevangen Deel 3 » Gevangen Deel 3

Gevangen Deel 3

12 mei 2014 - 14:38

4470

1

279



Gevangen Deel 3

Nadat wat er gebeurd is tussen Alissah en Taran Zhu, gaat het erg bergafwaarts tussen Baibao en Alissah. Zal het nog goed komen?

Ik zag haar binnen lopen, alsof er niks aan de hand was, en uiteraard keek ze meteen naar Heer Taran-Zhu! Hoe lang is dit al bezig?! ik weet hoe ze naar hem kijkt, ze heeft talloze keren gezegd hoe verkeerd het is dat mensen verliefd worden op andere rassen, trouwen en gezinnen starten. Ik zie dat haar daden anders zijn, hoe ze naar hem kijkt, flirt, lacht. Ze vind hem leuk, en wat ik vannacht gezien had, weet ik zeker dat er iets gaande is tussen hun!
Alissah zag mijn boze blik en durfde niet eens naar me toe te komen, normaal zat ze altijd bij mij, nu durfde ze niet en gaat ze ergens anders zitten.
Ik zat te aarzelen om naar haar toe te gaan, ik moest het gewoon weten, was ze toen ook bij Taran-Zhu eergisteren nacht? en loog ze tegen mij?
De gedachte maakte mij alleen maar kwader!
Ik stond op en liep naar haar toe, sloeg mijn vuist op de tafel. ''Hoe lang is dit al gaande?!'' vroeg ik haar, mijn stem was hard, en ik merkte dat andere ons richting op keken, inclusief Taran-Zhu.

Alissah bleef even stil, geschrokken van mijn dreun op de tafel.
''W-waar heb je het over?!'' vroeg ze. Ze dacht dat ik hier niet achter zou komen, dat ik de geur niet zou herkennen? ze is bedekt met ZIJN geur, zelfs bloed en... sperma... walgelijk!
''Waar over?! doe niet alsof je neus bloed, ik weet dat jij bij Taran-Zhu was vannacht!'' Mijn stem klonk nu nog harder.
Alissah's gezicht werd lijk wit en tranen stonden in haar ogen, waarom?
''Wat gaat jou dat nou aan bij wie ik slaap?! je bent niet mijn vriend, je bent helemaal niks van mij! Ik ben niet jouw eigendom!'' snauwde ze, ze schoof boos de schaal met eten weg en stond op. Ze wilde weg lopen maar ik was nog niet klaar, ik greep haar bij haar arm.
Ze draaide zich in een ruk om en sloeg me met haar vlakke hand. ''Wie denk je wel niet dat je bent?!'' schreeuwde ze, ik liet haar gaan, ik keek toe hoe ze kwaad weg liep.

Ik voelde haar hand afdruk in mijn gezicht, het brandde, ze sloeg echt hard.
Heer Taran-Zhu liep naar me toe, zijn gezicht kwaad, alsof hij mij ook elk moment een klap kon geven.
''Doe wat aan je temperament... je jaagt haar alleen maar weg!'' snauwde hij.
''Alsof mij dat wat kan schelen, ze heeft u toch? ze wilt duidelijk niks met mij te maken hebben.'' sprak ik, ik voelde de tranen in mijn ogen branden, zo kwaad was ik, en ook teleurgesteld, waarom waren ze beiden niet gewoon eerlijk, ze konden toch gewoon zeggen dat ze wat met elkaar hebben?
''Dat is niet waar, je hebt geen idee wat er vannacht heeft afgespeeld, dat weten wij zelf niet eens! kalmeer en praat nogmaals met haar, maar dan rustig. Heb je enig idee hoe zij zich voelt?'' Taran-Zhu was rustig, zijn stem kalm, maar ik weet dat hij kwaad was.

''Ik weet wat er vannacht heeft afgespeeld, jullie hebben lekker liggen rollenbollen in bed, ik heb het gezien, en gehoord, uw geur is op haar lichaam, ik weet hoe alles ruikt!'' Ik had misschien beter niet moeten gaan zoeken naar Alissah, ik was gewoon bezorgd en wilde zeker zijn dat ze veilig was en sliep, en in plaats daarvan hoorde ik haar stem uit Taran's kamer komen. Kreunend en hijgend. Ik opende de deur en gluurde door het kiertje en zag hoe Heer Taran-Zhu haar van achteren nam, wild en hard, alsof hij bezeten was. Aan de ene kant had ik medelijden met haar, zoals hij te keer ging met haar lichaam maar aan de andere kant was ik woest! Het brak mij om Alissah zo te zien, ze bleek er echt van te hebben genoten wat Taran met haar deed.
Taran-Zhu gromde hard, hij greep me vast aan mijn shirt. ''Als jij nog een keer bij mijn kamer in de buurt komt doe ik je wat!''
Ik gromde terug en keek hem vuil aan. ''En dan nog eens wat, ook al wilde wij het zelf, dan heb jij daar niks mee te maken! het zijn onze lichamen!'' snauwde Taran.
''Dan hoop ik voor u en voor Alissah dat er geen gevolgen van komen, weet u wel hoe oud ze is?!'' vroeg ik hem. Alissah is achttien jaar, Taran-Zhu is een aantal jaar ouder.

Ik kon aan zijn blik zien dat hij dat niet wist, hij liet mijn shirt los en staarde naar de grond. Zijn poot rustte op zijn gezicht.
''Shit...'' was het enige wat hij mompelde. ''Daar had u dus niet over na gedacht, misschien moet u van te voren nadenken voordat u uw leuter uit uw broek haalt!'' Ik was nog kwader geworden, hoe stom kan je wezen?! de meeste pandaren trouwen eerst of hebben trouwplannen voordat ze hun lichamen aan elkaar geven, vanwege de kans op zwangerschap.
Taran-Zhu gromde nog harder en greep mij bij mijn arm, en trok me mee naar een kamer.

''Weet jij wel wat er aan de hand is?!'' kwaad sloeg hij de deur dicht. ''Het was niet zomaar paren, we herinneren ons er NIKS van! echt helemaal niks! we werden naakt wakker, zagen het bloed en mijn sperma en toen wisten we genoeg! iemand manipuleert ons en we weten niet wie het is!'' ik had onze leider nog nooit zo hard horen schreeuwen, hij leek nog bozer dan dat ik was. Ik wist niet of ik het moest geloven, hoezo konden ze zich niet meer herinneren wat ze deden?
''Waarom zou iemand dat willen doen? dit slaat echt nergens op!'' Ik geloofde het niet, ik wilde het niet geloven! Dit zou betekenen dat iemand doelgericht het op Alissah gemunt heeft, of op Taran-Zhu, Alissah is er hoe dan ook bij betrokken.

''Ik weet niet wie het is, het enige wat ik weet is dat het geen pandaren is, ik ben mijn onderzoek al gestart naar wie het is, maar zolang ik niks weet kan ik er niks tegen doen, je moet Alissah laten doen wat ze wilt, dit heeft een grote inpakt op haar gemaakt, en op mij...'' Taran-Zhu leek al wat rustiger maar ik was dat niet, als Alissah weer bij hem ging slapen, wat zou er dan gebeuren?
Ik had genoeg gehoord, ik wilde er niks meer over horen.
Naar mijn idee had Alissah alleen maar interesse in onze leider, misschien moet ik haar laten zien wat ik voel voor haar? Ik wist niet wat ik moest doen, het enige wat ik nu kon doen was mijn boosheid op een van de training-dummies uiten en hopen dat ik mij beter zal voelen daarna.
Ik liep naar de trainingveld, ik uitte mijn woede op de dummy, gooide alles op de dummy wat ik had, er bleef niet veel van de dummy over, ik ging door met aanvallen, schoppen, slaan, alles, maar mijn boosheid wilde niet weg gaan, het enige dat ik voelde was dat ik sterker werd, en sneller. Het voelde goed om zoveel geweld te gebruiken tegen de dummy, ik ging door tot ik moe was en niet meer verder kon.

Ondertussen waren er al zo een zes uren voorbij gegaan en keerde ik terug naar het gebouw, waste me in de waskamer, mijn vacht was nat van het zweet en was toe aan een wasbeurt, daarna ging ik naar de eetzaal, waar ik Alissah zag zitten, pratend met Kun. Alissah zat te lachen, waarschijnlijk moest ze om een van Kun's grapjes lachen. Kun kon iedereen opvrolijken, voornamelijk met zijn stem. Een liedje van hem en je dag was weer helemaal goed. Hoewel ik het idee had dat het bij mij niet zou werken, ik voelde nog steeds de zelfde boosheid, de zelfde jaloezie dat niet weg wilde gaan.
Beelden van afgelopen nacht herhaalde zich maar in mijn hoofd, ik kon het niet los laten hoe fijn Alissah het paren vond, ik begrijp alleen niet waarom ze dan tranen uitbarstte, ze vond het toch fijn, of niet dan? was het toch waar wat Heer Taran-Zhu zei? weet ze er echt niks meer van?

Ik probeerde er niet meer aan te denken en liep naar de eettafel. Ik pakte wat te eten en ging zitten, ver van Alissah.
Ik zag in mijn ooghoek dat Taran bij Alissah en Kun ging zitten, ik kon het niet uitstaan! Ik had spontaan geen honger meer en besloot maar meteen naar bed te gaan, hopend dat mijn boosheid wegzakte en dat Alissah nog bij me kwam liggen.
S'avonds werd ik wakker, ik voelde Alissah's kleine lichaam tegen mij aan kruipen, ze had toch besloten bij mij te slapen.
Ik voelde haar hoofd op mijn schouder rusten, haar vingers gleden over mijn borst, door mijn vacht. Ik sloeg mijn arm om haar heen en hield haar stevig vast, ik wilde haar niet los laten. Ik nam haar geur in me op, ze rook zo fijn, haar geur kalmeerde me een beetje en met haar in mijn armen viel ik weer in slaap.

~~~~~~

Zes weken zijn voorbij gegaan nu. Alissah heeft de laatste twee weken alleen maar mij geslapen, ze wilde niet meer bij Baibao slapen, die twee hebben om de haverklap ruzie, en voornamelijk over kleine dingen. Zoals wanneer wie ging wassen, of wat ze gingen eten, of het ging over mij.
Het is mij op gevallen dat Alissah's geur is veranderd maar dat niet alleen, ze slaapt meer, eet meer, is behoorlijk veel aangekomen qua gewicht, ze ziet er nu gezonder uit. Maar ze is ook de laatste tijd ziek, ik heb haar voorgesteld om naar een genezer te gaan om haar lichaam te onderzoeken, wat Alissah niet weet is dat ik de genezers al de opdracht heb gegeven om alles aan mij door te geven, haar vragen, klachten, adviezen van de genezers, uitslagen van de onderzoeken, alles. Ik ben bezorgd om haar, en bang dat ze wellicht zwanger is, maar dan is de vraag, is het echt van mij? hebben zij en Baibao ook gepaard? ik denk van niet, maar wie ben ik om dat te bepalen? ik weet niet wat hun hebben uitgevreten in hun slaapkamer.

Ik was zenuwachtig, ik was benieuwd naar het resultaat van het onderzoek, de genezer kan elk moment binnen komen met haar notities.
Ik probeerde afleiding te zoeken in een van de boeken die Baibao en Alissah voor me hadden opgezocht over magie en manipulatie, Alissah en ik hebben nog steeds last van die dromen, en vannacht was het weer zover, we hebben weer gepaard, alleen dit keer was het anders, we werden allebei halverwege wakker, maar in plaats dat we stopte gingen we verder, we genoten er teveel van om te stoppen, en ik voelde me schuldig tegenover Baibao, die jongen is stapel op Alissah, ondanks dat ze een mens is en hij pandaren.
Automatisch moest ik aan vannacht denken, ik vroeg me af of Alissah het net zo lekker vond als ik, of zij er net zoveel van had genoten, het was verkeerd om zo te denken, juist omdat Baibao zo gek op haar is en omdat ik een stuk ouder ben dan zij.
Ik probeerde die herinneringen op zij te zetten, ik heb geen speciale gevoelens voor haar, niet zoals Baibao dat voor haar heeft.
Het geluid van geklop op mijn deur bracht me terug naar de werkelijkheid. ''Binnen!''

De genezer stapte binnen met een scroll in haar poten. ''Uitslag van het onderzoek.'' zei ze en gaf de scroll aan mij.
Gehaast opende ik het en las het.
Ik las het lijstje met klachten, de vragen van de genezer en Alissah's antwoorden.
''Cliënt geeft aan één bedpartner te hebben gehad, haar klachten komen overeen met zwangerschap.''
Ik las verder over de klachten en vragen, en onderin was de uitslag, de genezer heeft het gezien, een pandaren jong in haar buik, mijn jong! Alissah is inderdaad zwanger, ze zegt maar een bedpartner te hebben gehad, dat was ik...
Geschrokken staarde ik naar het stuk papier. ''Ik heb Alissah gevraagd om twee keer in de week langs te komen om de groei van haar jong te volgen, dit is de eerste keer dat we een mens zien met een pandaren jong in haar buik.'' sprak de genezer.

''Ik wil alle updates hier over hebben, over het jong, over Alissah, alles!'' ik tuurde nog steeds naar het velletje, ik kon het nog steeds niet geloven.
''Natuurlijk, Heer. We zullen alles aan u doorgeven.'' de genezer boog voor me en liep terug naar de deur. ''Baibao zal wel een trotse vader zijn zodra het jong geboren is.'' zei ze vlug en liep toen weg.
Dat was waar ook! Baibao zal razend worden, ik maak me zorgen over zijn reactie, als hij weet dat het jong van mij is wordt hij gek, misschien zelfs weer bezeten door een sha, ik hoop het niet. We hebben hem al een laatste kans gegeven om te veranderen, als hij weer bezeten wordt dan moeten we hem doden. Ik wil Alissah en Baibao dit niet aan doen.
Twee weken zijn al weer verstreken, de tijd gaat erg snel en ik merk dat Alissah meer zwanger lijkt, ze heeft er niks over gezegd, toen ik vroeg wat de genezer haar heb verteld antwoordde ze met dat het stres was, en dat ze verder gezond was. Ze durfde het mij niet te vertellen over haar zwangerschap.

Vanmorgen werd ik opgewonden wakker, ik merkte dat ik bevredigd werd, ik voelde iets warms en nats, ik ruste mijn poot op haar hoofd. ''Alissah...'' ik hoopte haar aandacht te trekken, maar ik kreeg geen reactie van haar, ze ging verder met haar mond. ''We moeten dit niet doen, Baibao... hij zal hier woest om worden!'' ik probeerde Alissah van mijn edele deel af te halen maar ze stopte niet, het voelde alleen maar beter.
Ik sloot mijn ogen en liet haar gaan, haar hand bewoog mee met haar ritme, ik probeerde mijn orgasme zo lang mogen in te houden, maar dat lukte niet, hoe langer ik het tegen hield hoe pijnlijker het werd. ''Alissah stop!'' ik snakte naar adem, het voelde te goed!
Ik kon het niet meer ophouden en spoot in haar mond, ik hoorde haar slikken en hoesten. ''S-sorry... ik probeerde je nog tegen te houden.'' Ik keek haar aan, haar grote blauwe ogen rustte op me, haar handen gleden door mijn vacht terwijl ze over me heen kroop en op mijn buik ging zitten.
''S-sorry, ik had wild gedroomd en... ik wilde dit proberen.'' zei ze zachtjes. ''Probeer het dan met Baibao, niet met mij.'' ik slaakte een zucht, mijn poot wreef onder haar shirt over haar buik, hopend dat ik iets van het jong kon voelen, maar tevergeefs, mijn jong was nog niet groot genoeg.
''Baibao is zich zelf niet meer, hij is zo boos, ik kan niks tegen hem zeggen, ik denk dat hij me haat, wat maakt het dan nog uit dat ik het met jou doe? die dromen maken me gek, ik droom over hem maar doe het met jou.'' ze rustte haar hoofd op mijn borst.

''Ik weet het, maar dit is niet goed, we kunnen dit niet blijven doen.'' mijn poot wreef over rug, onder haar shirt, haar huid voelde warm en zacht, heel anders dan een pandaren vacht.
''Dat weet ik... maar ik vind het wel fijn, sinds ik het geaccepteerd hebt, seks met jou bedoel ik. Ik ben er nog steeds niet van overtuigd dat dit goed is, aangezien we van andere ras zijn, maar ik vind het wel lekker.'' ze kuste mijn wang.
''Dat is in ieder geval een grote vooruit gang, over paren gesproken, moet je mij iets niet vertellen?'' vroeg ik haar, ik hield haar nog steeds vast.
Alissah keek me geschrokken aan, haar wangen werden rood en haar ogen weken weg van me. ''W-wat zou ik moeten vertellen dan?'' vroeg ze. Ik wist dat ze dat zou zeggen.
''Hier over.'' ik wreef weer over haar bolle buikje. ''Ik weet dat je zwanger bent.''

''Hoe wist je dat? ik heb tegen niemand iets gezegd.'' zei ze, haar stem klonk krakerig, alsof ze elk moment in tranen kon uitbarsten.
''Ik ben de baas hier, ik hoor en zie alles.'' Ik ging overeind zitten en hield haar vast, ik merkte meteen dat ze niet blij mee was met de zwangerschap. ''Ik ben de vader, je zou dit niet verborgen moeten houden voor mij.''
Alissah sloeg haar armen om mijn nek en hield me vast, ik nam haar zoete geur in me op. ''Ik weet niet wat ik moet doen, Baibao... hij zal woest zijn, ik durf het hem niet te vertellen.'' ik hoorde Alissah snikken, ze huilde zachtjes.
''Je moet het hem vertellen, hoe dan ook, dit jong zal komen of hij het er mee eens is of niet, jij en ik hebben hier beiden niet om gevraagd.''
''Ik weet het, ik zal met hem praten nadat hij getraind heeft, dan is hij moe en uitgeraasd, ik wil niet weer ruzie met hem hebben.'' Alissah rustte haar voorhoofd op die van mij en keek me in de ogen aan. ''Dat lijkt me een prima plan.''

We bleven een tijdje zo zitten, zo nu en dan kuste we elkaar, maar spraken geen woord, ik was erg bezorgd over Baibao, hij was inderdaad zichzelf niet meer. Hij is sneller en sterker geworden, ik dacht dat het kwam door Alissah, omdat hun altijd samen waren en hij daardoor veranderd is. Maar nadat hij haar bijna geslagen had tijdens een ruzie dat uit de hand liep, is hun contact verslechterd, ik had Kun de opdracht gegeven om ze in de gaten te houden en te voorkomen dat Baibao Alissah iets zal doen, dit was sowieso niks voor Baibao om te doen, hij was agressief en opgefokt, maar hij zou niet zomaar Alissah slaan.
Ik hield mijn ogen gesloten, en genoot van de rust, probeerde mijn zorgen van me af te laten glijden. Alissah zat nog steeds op mijn buik en knuffelde met me. Ik voelde haar overeind zitten en ze me weer kuste, haar lippen over de mijne.

''Alissah, we moeten dit niet doen, hoe fijn het ook is.'' fluisterde ik, ik hoopte dat ze naar me zal luisteren.
''Nog een keer, ik wil me er volledig bewust van zijn, daarna is het over, ik zal niet meer bij je slapen.'' antwoordde ze. Ik was verbaast dat ze het vrijwillig wilde doen. ''En dan? dan hebben we vrijwillig gepaard, en heeft de persoon die de brieven stuurt wat ze wilt.'' dat is wat die vrouw wilde, ze heeft ons beide meerdere brieven gestuurd, en in beide stond als we het vrijwillig deden dat de dromen en manipulaties zouden stoppen, we wisten nog steeds niet wie ze was of waarom ze dit deed, alleen dat het een vrouw was, zo aan haar schrijfstijl te zien.

Alissah bleef me kussen. ''We willen beiden dat het stopt, dit duurt al veelte lang.'' ze beet me in mijn nek, ze wist hoe ze me moest opwinden.
''Dat is waar...'' ik kuste haar in haar nek, mijn poten gleden over haar boven lichaam, verwijderde haar shirt en kuste haar lichaam.
We waren beide bewust van wat we deden, genoten van alles wat we deden bij elkaar, ik was Baibao ook helemaal vergeten en richtte alleen maar op mijn eigen plezier en lust en die van Alissah. Ik vergat zelfs de tijd, ik had allang al op het trainingsveld moeten staan maar had het te druk met paren, ik genoot er van, het was zelfs lekkerder dan de vorige keer toen we wakker werden van onze dromen, dit was anders, dit had meer passie.
Na de grote daad bleven we nog even naliggen op bed, Alissah lag in mijn armen. ''Wat moeten we de anderen vertellen? ik bedoel, iedereen zal er opgegeven moment er bewust van zijn dat ik zwanger ben.'' sprak Alissah.
Ze had gelijk, daar had ik nog niet over nagedacht... ''Ik denk niet dat we er over moeten liegen, dit jong zal hoog waarschijnlijk veel op mij lijken, het is beter om eerlijk te zijn en iedereen te vertellen dat ik de vader ben.'' antwoordde ik, het kon mij niet echt schelen wat anderen er van vonden, het was Baibao waar ik meer zorgen over maakte.
''Geruchten gaan al in de rondte, ik zou een relatie met Baibao en met jou hebben, een aantal heeft ons samen jouw kamer zien binnen lopen 's avonds, en die 's morgens weer samen verlaten, ze weten dat er hier iets heeft afgespeeld.'' sprak Alissah.

Dat was mij ook opgevallen, veel gefluister om ons heen, en ik denk dat ze niet alleen praten over wat ze gezien hebben, maar ook wat ze gehoord hebben of geroken. Mijn bed kraakt nog al, en met haar gekreun van genot en mijn gegrom, weten ze dat we het gedaan hebben, ze konden het roken, mijn geur op haar, en haar geur op mij, dat wassen we er niet in één keer af.
''Ik weet het, en het maakt niet uit wat ze denken en er van vinden, wij weten hoe het werkelijk zit.'' ik kuste Alissah op haar lippen en stond toen op, ik liep naar de hoek waar een bak met schoon water stond en waste mijn gezicht en mijn onderste deel, ik wilde het ergste geur van me af hebben, zodra ik op het trainingsveld sta zullen ze meteen ruiken waarom ik zo laat ben.
Ik zag Alissah in de spiegel zich aankleden, ze trok haar BH topje aan, en op de mannier hoe ze bewoog was het echt duidelijk dat ze zwanger was, hoewel dit niet geplant was, ben ik toch wel blij, ik word ook ouder en heb geen tijd voor relaties of een gezin, maar dankzij Alissah word ik toch vader en hopelijk zal Baibao haar helpen met de opvoeding, maar dan is de vraag... laat ik haar hier wonen?
''Ik zie je wel staren!'' lachte ze, ze sloeg me speels op mijn kont. Een glimlach kroop op mijn lippen. ''Maar natuurlijk, ik stond je te bewonderen hoe mooi je er uit ziet met een buikje, beter dan hoe je er eerst uitzag.''
Alissah lachte, ze wreef over haar buik. ''Hij groeit erg snel, de genezer vroeg wie de vader was, ik heb uiteraard niks gezegd, maar ze raadde al wel dat de vader groot is, en dat dit jong ook groot zal worden.'' Alissah keek me aan, haar hand pakte mijn poot en plaatste die op haar buik. ''Ik denk dat het een jongetje is, mijn gevoel zegt dit.''

Ik voelde haar buik, ze was nog in een vroege stadium, acht weken, maar het was nu al zichtbaar, dat betekende inderdaad dat het jong groot zal worden, zeker als het een jongen is. ''Ik denk het ook, wanneer hij groot genoeg is zal hij ook een Shado-Pan worden.''
Ik gebruikte mijn chi energy om te zien hoe het er daar binnen uitzag, normaal was dit een techniek om te genezen maar door de genezen zag je ook hoe het er binnen in uit zag, heel belangrijk wanneer je iemand genas, maar in dit geval wilde ik alleen mijn jong zien, en die zag ik, lekker warm in Alissah's buik, ik kon nog niet zien wat geslacht het is, maar ik kon wel zien dat het groot was, met een sterk hart. Een goed teken en overduidelijk dat dit jong pandaren is.
''Heer Zhu?!'' klonk een luide stem en hard geklop op de deur. ''Niet binnen komen!'' en het was al te laat, Kun zag ons, ik was naakt en Alissah was half aangekleed, plus dat we zo close bij elkaar stonden, met mijn poot over haar buik.

''Excuses!'' Kun sloeg snel de deur dicht. Ik reikte naar mijn pantser en trok die aan. Alissah trok snel de rest van haar kleding aan. ''Ik zie je later wel.'' zei ze en kuste me op mijn wang en liep toen snel uit de kamer.
''Kun! Ik hoop dat je een goede reden hebt om zo binnen te lopen!'' Snauwde ik, ik was hier niet blij mee, dat men het wist wat Alissah en ik deden boeide me niet, maar ze hoeven het niet te zien!
Kun liep toen weer de kamer binnen. ''Nogmaals excuses, ik had niet gedacht dat Alissah nog op uw kamer was.'' sprak Kun en boog voor me.
''Wat is er?'' vroeg ik hem, ik had al zo een vermoede waarom hij hier was, de anderen vroegen zich vast af waar ik was.
''Er werd naar u gevraagd en ook ik wist niet zeker waar u was, dus ben ik opzoek gegaan, meester Snowdrift heeft wilt met u spreken.'' Kun keek me vriendelijk aan, hij was een grote bal vriendelijkheid, op hem kon je gewoon niet kwaad blijven.

''Ik zal meteen naar hem toe gaan.'' Ik pakte mijn hoed en zette die op. ''Oh, enne Kun... mondje dicht... niemand hoeft te weten wat je gezien hebt en zeker Baibao niet...'' ik liep naar de deur en verliet toen mijn kamer. Kun knikte en boog voor me, en liep toen snel achter me aan.
We liepen door de eetzaal, ik moest eerst wat eten, het werd geen grote maaltijd maar ik kon mijn dag niet beginnen zonder wat te eten.
Terwijl wij door de zaal liepen, zag ik Alissah met Baibao zitten, ze zat naast hem, in plaats van tegen over hem, haar hand raakte zijn arm aan, en ik kon zien dat Baibao erg opgefokt was, zijn agressieve houding, zijn toon van praten, en vooral ook zijn blik. Er klopte hier iets niet, ik moet hem alleen spreken, meester Snowdrift kan wel even langer wachten.
Ik liep naar hun tafel, ik zag Alissah's lieve blik meteen op me rusten, ze leek opgelucht dat ik bij haar stond, mijn poot rustte op haar schouder. ''Baibao, zit je iets dwars?'' vroeg ik hem. Hij gromde luid. ''U zit mij dwars!'' snauwde hij, Baibao stond op en liep toen snel weg.
''Met hem praten is nu erg moeilijk, hij wilt niet zeggen wat er precies is, maar ik weet dat er hem iets dwars zit en ik maak me erge zorgen.'' zei Alissah. Ze ruste haar hoofd vermoeid tegen mijn buik.
''Probeer maar niet met hem te praten zolang hij zo boos is, wacht tot hij zich beter voelt, als jij je 's nachts niet veilig bij hem voelt dan slaap je weer bij mij, goed?'' Ik kon me alleen maar zorgen om Alissah en ons jong maken, er is iets mis met Baibao en ik zal het niet toelaten dat hij hun iets aandoet.
''Alissah, jij mag nu gaan en staan waar je wilt in de Monestary, zolang je maar in de Monestary blijft. Kun zal bij je blijven en zorgen dat je veilig bent.'' Ik streelde haar haren en kuste haar hoofd. Kun was wat eten wezen halen voor Alissah en pas toen hij terug was kon ik verdergaan met mijn andere zaken.
Pakte een grote schaal, vulde die, en liep toen weg, opzoek naar meester Snowdrift terwijl ik onderweg wat at.


Reacties:


Andrea
Andrea zei op 7 juni 2014 - 14:10:
Volgens mij gaan er nog een hoop onverwachte dingen gebeuren :o Schrijf alsjeblieft verder!!!