Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He's the one|| Zayn Malik [Afgerond] » ~004~Concert Time

He's the one|| Zayn Malik [Afgerond]

13 mei 2014 - 9:03

1290

13

511



~004~Concert Time

Image and video hosting by TinyPic

Jaylinn

De volgende morgen word ik met een schok wakker. Met een iets versnelde ademhaling ga ik rechtop zitten en scan mijn kamer. Dan wordt er weer op mijn deur geklopt, het geluid dat me eerder al ruw uit mijn slaap heeft gehaald. ‘Ja?’ roep ik. Mijn vader opent de deur en stapt naar binnen. ‘Honey, ik vertrek nu naar de zaak, oke? Ontbijt staat beneden op het aanrecht enne, vergeet dat concert niet ea?’ Ik knik en glimlach. ‘Dank je wel, paps.’ Hij grijnst terug. ‘Geen probleem.’ Vervolgens draait hij zich om en verlaat hij mijn kamer, waarna ik me met een zucht terug in de kussens laat vallen. Mijn ogen vallen langzaam weer dicht en voordat ik het weet, zak ik weer terug in een comfortabele slaap.

Met een kleine geeuw open ik mijn ogen en rol lui over naar mijn buik. Mijn ogen dicht knijpend tegen het felle zonlicht, kijk ik naar de klok. ‘Tien uur,’ mompel ik, waarna een geeuw volgt. Ik rol weer terug naar mijn rug en ga rechtop zitten, om vervolgens de slaap uit mijn ogen te wrijven. Dan sla ik het laken van mijn benen en sla ze over de rand van het bed. Voor een moment blijf ik zo zitten, waarna ik opsta en me uitrek. In mijn pyjama loop ik de trappen af, waarna ik de keuken inloop. Ik glimlach naar het ontbijtje dat mijn vader heeft klaargezet en zet het snel in de magnetron. Ondertussen zet ik een lekker kopje thee voor mezelf en haal de krant uit de brievenbus. Dan zet ik alles op de diner tafel en ga zitten. Terwijl ik een slokje van mijn thee neem, sla ik de krant open en laat mijn ogen over de teksten glijden. Er staat geen heel interessante dingen in, maar toch blader ik erdoorheen terwijl ik mijn ontbijtje opeet.

Nadat ik de lege kop en het lege bordje in de vaatwasser heb gezet, loop ik de trappen weer op en schiet mijn kamer in. Ik loop meteen door naar mijn kledingkast en ga in kleermakerszit voor de grote kast zitten. ‘Hmmm.’ Uiteindelijk zet ik mijn zinnen op een spijkershort en een wijd vallende tanktop met een pink floyd teken erop. Ook een schoon setje ondergoed wordt uit de kast gepakt en ik loop met de spullen in mijn hand naar de badkamer. Ik leg de kledingstukken op een daarvoor bestemd plankje en laat het bad vollopen. Zodra het bad helemaal vol is, ontdoe ik mezelf van mijn kleding en laat me langzaam in het warme water zakken. Genietend sluit ik mijn ogen en zak wat onderuit, waarna ik volledig ontspan.

Als ik dan eindelijk helemaal aangekleed ben, doe ik snel mijn haar in een slordige knot en schiet in een paar zwarte vans. Vanuit mijn sieradendoos haal ik een paar simpele armbanden en schuif ze om mijn polsen, waarna ik de trap af loop. Snel smeer ik een broodje en stop mijn telefoon in mijn zak, waarna ik de sleutels van de kleine bar gris en de deur uitloop. De deur sluit ik af en ik stop de sleutels in mijn zak. Terwijl ik aan mijn broodje knabbel, loop ik door de straten van London, op weg naar het winkelcentrum. Voordat ik daarstraks de deur uitliep, heb ik nog snel de tijd van het concert op gezocht. Het concert begint om drie uur, wat inhoud dat ik nog een uurtje heb. Gelukkig is de tocht naar het winkelcentrum niet lang en ben ik er al snel. Het centrum is al overbevolkt door jonge tienermeisjes, gekleed in shirtjes met hun idolen erop. Zodra ik de meiden zie, sla ik mezelf mentaal voor het hoofd. Ik heb nog steeds geen research gedaan naar de band. Geweldig, praat ik dadelijk met mijn mogelijke soulmate, weet ik zijn naam niet eens. Noem dat maar awkward. Ik schud mijn hoofd om mijn eigen gedachtes en ga opzoek naar de plaats waar het concert wordt gehouden.

Al snel stuit ik op dezelfde plek waar gisteren de handtekeningen werden uitgedeeld, waar hetzelfde podium nog steeds staat opgebouwd, ditmaal echter met vijf microfoons en krukken erop. De open plek is al redelijk gevuld met tienermeisjes die luidkeels lyrics zingen. Soms herken ik er een, maar ik kan ze niet aan een bepaald liedje koppelen. Dan valt mijn oog op het bankje waar ik gisteren ook op zat. Het is nog leeg en dus besluit ik dat het een goede plaats is. Door de menigte baan ik me een weg naar het bankje en als ik er dan eindelijk ben, zak ik er met een zucht op. Het volgende half uur wordt besteed aan het observeren van de menigte. Steeds meer meisjes, en de verdwaalde jongen hier en daar, proppen zich op de beschikbare ruimte, totdat stevig gebouwde mannen (hun bodyguards denk ik zo) de ruimte afzetten met lint. Verveeld laat ik mijn blik door het winkelcentrum dwalen. Zo komt het dat ik zie dat niet alleen de begane grond vol staat, maar ook de bovenliggende twee verdiepingen. Een wenkbrauw trek ik op, de jongens moeten behoorlijk beroemd zijn als ze zoveel mensen aantrekken. Ik haal mijn schouders op en richt mijn blik weer op het podium. ’Directionerssssss! Hier is dan de band waar jullie zo lang op gewacht hebben! Hier is Oooooooooneeeeeeeeeeeeeee Diiireeeeeeeeeeeeeeection!’ Muziek start en ondertussen springen vijf enthousiaste jongens het podium op. Ik ben benieuwd.

Zayn

Met een bonk beland ik op de grond en open met een ruk mijn ogen. ‘What the...’ Ik stuur een dodelijke blik naar Louis, die grijnzend op me neer kijkt. ‘Louis. Je gaat eraan.’ Ik spring op en ren achter hem aan. ‘Fuck, no. Paul! Help!’ roept hij hard. Hij schiet de hoek om en ik ren achter hem aan, maar wordt gestopt door een lichaam. Met een ‘’oef’’ geluidje beland ik op mijn billen en kijk op naar de eigenaar van het lichaam. ‘Goeiemorgen, Zayn,’ zegt Paul met een glimlach, ‘Care to explain waarom deze jongen hier voor je wegrende?’ Hij gebaart met zijn duim naar Louis, die achter hem staat. Ik sta op en klop mijn joggingbroek af. ‘Hij daar sleurde me uit bed. Letterlijk.’ Paul trekt een wenkbrauw op en draait zich naar Louis, die langzaam achteruit loopt. ‘Ja, hé, goeiemorgen. Ik denk dat het tijd is dat ik ga. Doei!’ Hij draait zich snel om en sprint weg, terwijl ik hem met een dodelijk blik nakijk. ‘Asshole,’ mompel ik zachtjes. Paul schud grinnikend zijn hoofd. ‘Ik kan nog steeds niet bevatten dat hij de oudste is.’ Ik rol mijn ogen en kijk hem aan. ‘Trust me, dat kan niemand van ons.’ Hij knikt en gebaart dan naar de richting van mijn kamer. ‘Ga je klaarmaken, over anderhalf uur vertrekken we naar het winkelcentrum.’ Ik knik en draai me op mijn hielen om, waarna ik terugloop naar mijn hotelkamer. Ik loop meteen door naar de badkamer, terwijl ik ondertussen mijn shirt over mijn hoofd trek. Hij belandt ergens op het bed, maar ik besteed er geen aandacht aan. Ik schop snel mijn joggingbroek uit, waarna mijn boxer volgt. Dan spring ik onder de douche en sta de warme stralen toe me te laten ontspannen.

Twee uur later stappen we met zijn vijven hetzelfde podium op als gisteren. Ik laat mijn ogen over de grote groep meiden (en jongens) glijden, waarna ik ook naar boven kijk. Kort zwaai ik even naar de mensen op de eerste en tweede etage, om vervolgens het gegil dat ze produceren in ontvangst te nemen. Terwijl ik de lyrics van Summer Love zing, kijk ik nogmaals de grote groep op de begane grond over, totdat ik oogcontact maak met een meisje. Het meisje met de blauwe ogen. Het meisje waarmee ik gisteren een Jacob ervaring had.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 16 mei 2014 - 22:36:
Snel verderrrr !


angel18
angel18 zei op 16 mei 2014 - 20:32:
Leuk snel verder


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 15 mei 2014 - 20:46:
ik lees weer mee ik hou van je verhalen!


1Dtjetanya zei op 14 mei 2014 - 21:20:
Superleuk!
Wil je me volgende keer wel graag een melding geven want het verhaal is heel leuk!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 14 mei 2014 - 16:10:
Super! Hoop dat ze elkaar bij het volgende chappie gaan ontmoeten! X