Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo undici

Broken by cancer (AF)

13 mei 2014 - 14:56

2125

9

508



Capitolo undici

Image and video hosting by TinyPic

=Rachel=
Ik kijk Jake aan. Hij is zo lief, ik ben blij dat ik bij hem mag slapen. Ik vind hem echt leuk maar ik durf niks. Als ik echt zwanger van hem ben, denkt hij toch dat ik een muts ben.
,,Rachel?!” ik hoor de schelle stem van mijn moeder akelig dichtbij mij en Jake. ,,Rachel, jij hoort thuis te zijn. Dit bedoel ik dus, als ik zulke dingen aan Robin vraag doet hij het ook.” zegt mijn moeder. Ik schaam mij dood, Jake zit naast me. ,,En wie is deze jongen?” ze kijkt Jake aan. ,,Je moet niet met mijn dochter omgaan dat is slecht voor je. Als je echt met een van ons om wilt gaan, is Robin een keurige jongen.” zegt mijn moeder en wijst naar mijn broertje van vijftien.
,,Waarom is dat slecht voor me? Rachel is een hartstikke lieve meid.”
,,Ze is een fout in ons leven geweest, onze Robin niet. Hij is perfect, maar Rachel niet. Kijk naar haar ogen.” zegt mijn moeder. Ze brand me gewoon letterlijk af voor mijn neus. Ik krijg tranen in mijn ogen, maar weet ze nog weg te slikken.
,,Rachel is ook een slet.” zegt Robin.
,,Hou je bek!” zeg ik tegen hem, maar mijn moeder geeft me gelijk een tik op mijn hoofd.
,,Zo doe je niet tegen je broertje, hij kan er niks aan doen dat jij misvormd bent.”
,,Hoe haalt u het in uw hoofd?! Rachel is een hartstikke lieve en leuke meid en ze is niet misvormd! Ik vind haar ogen prachtig en ik zou niks aan haar willen veranderen! Dus hou op!” Ik kijk Jake aan. Hij blijft geweldig.
,,Dus jij vind mijn misvormde dochter leuk? Rachel, kom mee, jij gaat mee naar huis nu!” schreeuwt mijn moeder en pakt mij bij mijn arm. Ze trekt me met al haar kracht omhoog.
,,Nee, ik ga niet mee. Jij behandelt me al jaren als oud vuil.”
,,Moet ik je vader halen?” vraagt mijn moeder dreigend.
,,Je doet maar.” Mijn moeder wenkt mijn vader om mij te helpen. Hij grijpt me vast aan mijn arm. ,,Au, je doet me pijn!” schreeuw ik hard.
,,Laat haar los!” Jake rent naar mijn vader en mij.
,,Jij blijft bij mijn dochter uit de buurt.” zegt mijn vader kwaad. Ik steek mijn hand uit naar Jake en hij weet hem vast te pakken. ,,Laat mijn dochter los.” Mijn vader trekt hard aan mijn arm en het doet echt pijn.
,,Ik wil niet eens met jullie mee, laat me bij Jake.” zeg ik.
,,Ja en dan heb je zeker over een jaar een kind.” zegt mijn moeder bot. Jake slikt even, maar laat mijn hand niet los.
,,En wat dan nog? Als ik daar gelukkig mee ben, wat ik bij jullie dus totaal niet ben.” zeg ik. Ik voel me nu best rot dat ik dit zeg, want ik vind het wel degelijk erg dat ik misschien zwanger ben van Jake. Ik hoor mijn vader's schouder knakken. Hij laat mijn arm los, het doet echt pijn bij hem, maar ik ga bij Jake staan. Hij slaat zijn armen beschermend om me heen. ,,Jake, zullen we gaan?” vraag ik en kijk hem aan.

=Jake=
Als haar vader nog dichterbij komt, dan sla ik hem echt op zijn bek. Ik hou Rachel vast totdat haar ouders weg zijn. Ik kijk haar aan.
,,Gaat het?” vraag ik aan haar.
,,Beetje last van mijn schouder.” zegt ze en kijkt naar haar schouder. Ik leg mijn hand op haar schouder.
,,Doet dit pijn?” Heel zachtjes duw ik met mijn vingertoppen op haar schouder, terwijl ik haar in haar ogen kijk. Even slik ik. Ze is zo leuk, maar ik doe niks. Ze is nu al genoeg van streek, ik maak het alleen maar erger dan.
,,Nee, het doet geen pijn.” zegt ze en bijt op haar lip. Ze wilt gewoon niet laten zien dat ze er last van heeft.
,,Weet je het zeker?” ze knikt. ,,Oké, dat zal dan wel.” Ik draai me om en kijk naar de ingang van de discotheek. Zal ik op Nola wachten of gewoon gaan met Rachel. Ik hoor Rachel zuchten. Shit! Ze verveelt zich nu al! Ik stuur even een berichtje naar Nola en draai me dan weer om naar Rachel.
,,Wachten we nog op Nola?” vraagt ze en glimlacht naar me. Ze haalt kort haar hand even door haar blonde haar.
,,Ik heb haar net een berichtje gestuurd dat ik naar huis ga en dat jij met mij mee gaat.” zeg ik tegen haar terwijl ik naar haar mooie nek kijk. Even ga ik door mijn haar. Rachel vind me niet leuk, waarom moest ze anders zuchten? Ik loop naar haar toe en pak haar hand. Mijn hart bonkt als een gek, maar ik moet het negeren.
,,Jake, ik...uhm...ik.” stottert ze. Ik voel dat ze zachtjes in mijn hand knijpt waardoor mijn hart nog erger klopt. Ik voel mij zo'n klootzak nu. Hoe kon ik haar nu zwanger maken!
,,Ja, kom je mee?” ik kijk haar aan en ze knikt. Ze wilt haar hand uit de mijne halen. ,,Wat doe je?” vraag ik. Shit! Dat klinkt bozer dan ik bedoel. Ik pak haar hand weer en houd hem stevig vast terwijl we richting mijn huis lopen.

Als we thuis komen zitten mijn ouders nog beneden.
,,Mam, pap, ik ben thuis.” zeg ik en ik laat even mijn gezicht zien. Mijn moeder kijkt als eerste op en ziet gelijk Rachel.
,,Oh Mike, we hebben visite.” zegt ze en loopt naar Rachel toe. ,,Hoi, ik ben Michelle, de moeder van Jake. We leuk, normaal neemt hij alleen Nola mee.” ik vind het altijd zo fijn van mijn ouders. Iedereen word altijd zo aardig en leuk ontvangen hier. Ik kijk naar Rachel en dan voel ik een schuldgevoel. Haar ouders waren zo stom net tegen haar en nu word ze openlijk ontvangen, wat moet ze nu wel niet denken?
,,Wat leuk!” mijn vader kijkt Rachel aan en neemt haar mee naar de bank. ,,En met wie hebben wij het genoegen?” vraagt hij aan haar.
,,Rachel Jackson.” zegt ze vrolijk en schudt de hand van mijn vader. Hij glimlacht en vraagt of Rachel iets te drinken wilt. ,,Nee dank u.” zegt ze.

Ik kijk Rachel aan. Het lijkt alsof ze de aandacht van mijn ouders wel leuk vind, maar dat kan natuurlijk ook schijn zijn.
,,Uhm pap, mam?'' Mijn ouders kijken me aan. ,,Mag Rachel hier blijven slapen?''
,,Natuurlijk mag dat.'' Zegt mijn vader. ,,Zolang ze maar in de logeerkamer slaapt.'' Ik knik. Ik ben wel teleurgesteld. Ik zou zo graag naast haar willen liggen!
,,Ga maar lekker naar boven jongen.'' Zegt mijn moeder. ,,Kijk in je slaapkamer maar een film of iets. Zorg er wel voor dat Rachel in logeerkamer slaapt.'' Ik rol met mijn ogen. Dat had ik toch al begrepen.
,,Ja mam, ze gaat in de logeerkamer.'' Zeg ik en steek mijn hand uit naar Rachel.
Ze pakt hem aan en ik trek haar mee naar boven.
"Dan hadden ze ons vanochtend niet moeten zien." grinnikt Rachel, ik glimlach en trek haar mee naar mijn kamer.
"Welke film wil je zien?" Vraag ik aan haar.
"Iets met horror en romantiek." zegt ze en gaat op mijn bed zitten. "Het is echt lief van je dat ik hier mag blijven slapen.” zegt ze.
,,Jij mag altijd blijven slapen als je wilt. Dat doen vrienden toch voor elkaar?'' Oh ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Vrienden?! Ik wil meer zijn dan vrienden! Ik moet mijn mond maar even houden nu en draai me om naar de dvd-speler.
"Ja dat doen vrienden voor elkaar." Ik hoor een kleine teleurstelling in haar stem of verbeeld Ik het me maar. Ik stop er een dvd in en laat me achteruit op mijn bed vallen. "Ik hou wel van horror griezelig en zo " zegt Rachel en ze gaat op de rand van het bed zitten.
,,Waarom zit je daar? Je kan het veel beter vanaf hier zien.'' Zeg ik en klop op het matras naast mij. ,,Of moet ik je soms grijpen?'' Vraag ik plagend en klim over het bed richting haar. Ze springt op en wilt weglopen, maar ik pak haar vast met mijn handen rond haar middel en til haar op. Ik laat me schuin achterover vallen en we vallen op het bed neer. Rachel lacht. Haar lach is zo mooi. Ik begin haar te kietelen, zodat ze nog meer moet lachen.
"Jake.. Haha.. stop.. Haha.. Ik kan niet tegen kietelen." zegt ze waardoor ik haar harder ga kietelen. "Haha.. Je bent gemeen.. haha." ze krijgt tranen in haar ogen van het lachen. De film maakt mij nu even geen flikker uit het enige waar ik nu oog voor heb is Rachel, maar ze vind mij toch niet leuk.
Ik kijk haar lachend aan.
,,Smeek je om genade?'' Vraag ik aan haar. Ze schudt haar hoofd. Ik stop niet met kietelen en kijk even stiekem naar haar borsten. Shit! Volgens mij heeft ze het in de gaten en snel kijk ik weer in haar ogen, dit allemaal nog terwijl ik haar kietel. ,,Geef jij je over?''
"Oké, genade, maar dat is alleen omdat ik de film wil zien." zegt Rachel, shit ze vond het echt niet leuk. Een paar keer komt er een of ander eng beest in beeld en Rachel schrikt, ik sla beschermd mijn armen om haar heen terwijl zij haar hoofd op mijn schouder legt.
Ondanks dat ik Rachel in mijn armen heb, gaat er van alles door mijn hoofd. Wat ben ik toch ook een loser! Ik heb haar zwanger gemaakt en ik doe allerlei dingen die ze niet leuk vind. Ik begrijp wel dat ze me niet leuk vind. Ik zou eigenlijk wel een foto van haar willen zodat ik elke dag naar haar kan kijken, maar dat geeft ze mij vast niet. Ik verpest ons contact alleen maar! Moet ik niet gewoon weer afstand nemen en alleen met Nola uit gaan?

=Rachel=
Ik lig met mijn hoofd tegen Jake zijn schouder, waarom ben ik ook zo'n muts en vertel ik hem niet gewoon wat ik voor hem voel, maar hij wil zeker geen contact meer met mij als blijkt dat ik zwanger van hem ben. "Jake, ik wil niet in een logeer bed slapen die zijn altijd zo hard." zeg ik en loop rood aan.
,,Ja, dat is natuurlijk niet goed voor je tere huid. Ik weet wel iets, maar dat moet jij ook willen. Mijn ouders gaan over een paar minuten wel slapen. Als jij nou net doet alsof je slaapt, dan kan je lekker in mijn bed slapen.''
Ik kink. Ik hoor de ouders van Jake boven komen en sluit mijn ogen. "Wat doet Rach.." de vader van Jake kan zijn zin niet eens afmaken omdat Jake zegt dat hij stil moet zijn.
"Ze slaapt." fluistert Jake.
"Oh voor deze ene keer mag ze dan bij je blijven slapen." zegt zijn vader, Jake en ik wachten een paar minuten tot het echt stil is en kijken elkaar aan. Alles in mijn lichaam schreeuwt om hem. Eigenlijk maakte het mij geen bal uit of dat bed hard was, ik wilde naast Jake slapen. Jake legt zijn handen op mijn onderrug en trekt mij zachtjes tegen zich aan. Nu twijfel ik wel erg, zou hij mij dan toch? Ik leg mijn hoofd op zijn schouder.
"Bedankt dat ik hier mag slapen" zeg ik en til mijn hoofd op en geef hem een kus op zijn wang, snel leg ik mijn hoofd weer op zijn schouder. Ik wil het liefste schreeuwen dat ik van hem hou, ik wil geen vrienden meer zijn ik wil meer. "Jake, ik.. Dit klinkt misschien dom." stotter ik. "Ik.. Ik vind je leuk" zeg ik en draai mij weg van zijn hoofd, hij denkt nu vast dat ik een muts ben.
,,Meen je dat? Vind je me echt leuk?'' Ik hoor twijfel in zijn stem. Gelooft hij me soms niet? Ik zeg dit echt niet tegen iedereen hoor.
,,Ja ik vind je leuk, meer dan leuk.'' Ik word rood. "Maar ik snap als je mij niet leuk vind, ik bedoel Nola is een super lieve meid." zeg ik, ik weet wat er nu gaat komen namelijk: "Sorry maar ik vind Nola leuk".
,,Ja, Nola is super.'' Zegt Jake. Zie je wel! Ik draai me van hem weg en ga op mijn zij liggen met mijn rug naar hem toe. Stom ben ik zeg! Waarom heb ik het toegegeven terwijl ik al een gevoel had dat Jake verliefd is op Nola? Een traan rolt over mijn wang.
,,Ik ga slapen.'' Zeg ik tegen Jake. Een lichte zucht hoor ik en ik slik. Dit had ik me niet zo voorgesteld. Volgens mij ligt Jake nu ook met zijn rug naar mij toe. Ja hoor, je hebt het echt verpest!! Morgen maar gewoon weer naar huis. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.


Reacties:

1 2

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 16 mei 2014 - 22:26:
Nicee


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 15 mei 2014 - 15:54:
Nice !!


Nadja
Nadja zei op 14 mei 2014 - 7:52:
Mooi dit hahahahaaa


x1Dx
x1Dx zei op 13 mei 2014 - 23:07:
melding


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 13 mei 2014 - 22:49:
WAAROM ZEGT JAKE NIET DAT HIJ HAAR LEUK VIND?!