Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » Chapter 11

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

14 mei 2014 - 13:21

894

6

321



Chapter 11

‘dus.’ Begon Harry. We zaten samen op de bank tv te kijken. Hij had de hele weg naar huis niets tegen me gezegd. Ik keek op en zag zijn prachtige groene ogen. Snel keek ik weer weg. ‘Ik meende echt wat ik zei.’ Ging hij verder. ‘en ik hoop echt dat je me vergeeft.’ Ik keek hem weer aan. Zijn prachtige groene ogen, de kuiltjes in zijn wangen als hij lacht. Zijn bruine krullen.
‘ik vergeef je.’ Zei ik.
Ik zag Harry een beetje onzeker kijken. Ik glimlachte en liep naar hem toe. Ik ging naast hem zitten en pakte zijn hand vast. Met zijn andere hand wreef hij over mijn wang heen. Ik zie dat hij naar me toe buigt. Zijn zachte lippen raken de mijne het voelt gewoon perfect. Ik leg mijn handen in zijn nek neer en ik voel hoe Harry zijn handen bij mijn heupen legt. Harry dwingt met zijn tong mijn mond open. Ik open mijn mond en zijn tong glijdt naar binnen. Rustig draaien onze tongen rondjes om mekaar heen. Ik trek weer terug en glimlach naar Harry. Ik geef hem nog een klein kusje op zijn mond. De vlinders razen door mijn buik heen. Ik ga tegen zijn buik aanliggen en val langzaam in slaap.

Ik word wakker door het harde geluid van de deurbel. Ik lig nog steeds tegen Harry aan dus ga ik rechtop zitten. ‘lekker geslapen?’ vraagt hij. Hij geeft een kusje op mijn wang en loopt richting de deur. Hij komt terug met Zayn, Liam, Niall en Louis.
Ik begroet ze allenmaal met een knuffel en ga dan weer naast Harry op de bank zitten. Harry slaat zijn arm om me heen.
‘Zijn jullie samen ofzo?’ vraagt Zayn.
‘Ja, ze heeft me vergeven.’ Zei Harry. ‘Wat doen jullie eigenlijk hier?’ vraagt Harry dan. ‘we verveelde ons. Hoezo hebben we iets leuks verpest.’ Zei Louis.
‘omg nee.’ Zei ik met een rood hoofd. ‘jullie hebben me trouwens wel wakker gemaakt.’ Zei ik nep boos. ‘zal wel, maar nu je toch met Harry hebt kan je mee op tour!’ zei Niall blij. ‘tour?’ vraag ik verbaasd.
‘Jaa, volgende week begint de take me home tour. Hij duurt zo’n 6 maanden.’ Legt Louis uit.
‘Danielle gaat ook mee.’ Zegt Liam. ‘dan kan je haar ook beter leren kennen.’
‘oke, ik ga mee. Als Harry het ook goed vind natuurlijk.’ 'ben je gek, natuurlijk vind ik dat goed!' riep Harry. hij gaf me een knuffel.

-

Ik had al mijn koffers al ingepakt. De eerste paar concerten zouden hier in de buurt zijn. Maar we gingen toch in een hotel. Mijn kamer zat naast die van Niall en tegenover die van Harry. Verderop zaten die van Liam en Danielle. Want die hebben wel een kamer samen. Die van Louis, en die van Zayn. Ik had al kennisgemaakt met Danielle en ze was echt geweldig.
In de avond zouden we met zijn alle uit eten gaan. Ik sta voor mijn kast en kijk wat ik aan moet. Ik zuchtte, ik heb geen enkel jurkje. In mijn joggingsbroek loop ik richting de kamer van Dani en Liam. Dani opent de deur. Ze ziet er prachtig uit een zwart jurkje. Krullen in haar haar. ‘Dani, ik heb je hulp nodig.’ Zeg ik.
Ik zie hoe ze naar mijn joggingbroek kijkt en ze schiet in de lach. ‘kom maar ik heb de perfecte jurk voor jou.’
ze liep richting haar kast en pakte een lichtblauw jurkje. 'probeer die is.' zei ze. liam was niet in de kamer dus trok ik mijn kleding maar gewoon hier uit. ik deed de jurk aan en Dani doet mijn rits dicht.
'wauw, deze staat jou echt goed.' zei ze. 'Mag ik je Haar krullen?'
ik knik en ga voor de spiegel zitten. Dani gaat achter me staan en na een half uurtje is mijn lange haar helemaal gekrult. mijn make-up had ik ook al op gedaan en vol-gens Liam waren de jongens ook al klaar. ik deed nog een paar hakken ( Ook van Danielle) aan en liep naar de lobby. Harry en de rest zouden daar ook al zijn.
'je ziet er fantastisch uit.' zegt Harry zodra hij me ziet. hij geeft me een kus en slaat zijn hand om me heen. we lopen met zijn alle naar de taxi's.

Louis had gereserveerd. dus toen we aankwamen konden we meteen naar onze tafel. een beetje afgelegen van de rest. anders zouden er de hele tijd fans komen.
ik nam plaats naast Harry en Zayn. we bestelde wat te drinken en kozen ons eten uit.

tijdens het wachten hadden de meeste hun telefoon gepakt. ik besloot dus maar het zelfde te doen. Ik opende twitter en scrolde wat rond. ik zag dat al behoorlijk wat mensen mij volgde. ik keek bij mijn meldingen en zag dat er heel foto's van Harry en mij stonden. ik sloeg er een paar op en deed daarna mijn telefoon weg. want het eten kwam eraan.

we zitten allenmaal gezellig te eten en te praten als er opeens meisje op ons af komt lopen.
'Hai, kan ik je helpen.' zeg Liam tegen haar. 'Jij niet, maar hij wel.' ze wijst naar Har-ry. 'Hoe kan ik je helpen?' vraagt Harry dan.
'Herrinner je me niet meer?' zegt ze.
'Nee sorry.' zegt Harry. ik merk dat hij een beetje geirriteerd raakt.
'Van het feest, je zoende me weet je nog.'


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 17 mei 2014 - 0:40:
Ooow melding!!


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 16 mei 2014 - 22:33:
CLIFFHANGER !!!!! NEEE !!!

SNEL VERDER Xxx


xliamPayne
xliamPayne zei op 14 mei 2014 - 21:02:
Geweldi. Melding


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 14 mei 2014 - 16:16:
O.ooowww.... CLIFFHANGER!!!! Snel verder! X


Nadja
Nadja zei op 14 mei 2014 - 16:12:
Melding