Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H6<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

14 mei 2014 - 20:18

1278

4

386



>H6<

Hier is het 6e hoofdstuk van mijn ff Enjoy ;)

Lina

Als ik Skyler heb uitgezwaaid, loop ik weer terug naar binnen en ga op de bank zitten. Mijn ouders zijn naar een personeelsfeest en ik moet op Perrie passen. Ze zit op haar 3DS te spelen. ‘Welk spel speel je?’ vraag ik.
‘Ik speel een spel waarbij je dieren moet verzorgen.’ Ze legt haar spel weg en kijkt me aan.
‘Ik vind het super leuk spel en ik hou van dieren. Ik wil later op dierenarts worden en ik wil ook graag een huisdier. Waarom hebben we die niet eigenlijk?’
‘Ik heb geen idee, ik zal het aan papa en mama vragen als ze thuis zijn.’ Ze knikt en pakt haar spel weer. Ik zet de tv aan en ga naar Comedy Central. Als ik zie dat Family Guy net begint, zet ik het op pauze. Als ik mijn favoriete programma wil zien, moet ik wel relaxed kunnen kijken. Ik verdwijn naar de keuken en open de koelkast. De colafles haal ik eruit en schenk een glas in. Ik loop weer terug en kijk op de klok. Het is al half negen. ‘Per, je moet naar bed lieve schat.’ Ze knikt en loop alvast naar boven. Mijn zusje is hier zo makkelijk in, als ze naar bed moet loopt ze meteen naar boven. Ik loop achter haar de trap op.
‘Lina, heb je een vriendje?’ vraagt ze nadat ik haar heb ingestopt. Ik schud mijn hoofd en zie een teleurstelling in haar gezicht.
‘Wat is er nou, Per?’
‘Ik vind het jammer dat je geen vriend hebt.’
‘Hoezo dan?’
‘Gewoon, ik wil dat je gelukkig bent en verliefd voelt.’
‘Hey lieverd, ik heb lieve ouders en heb het beste zusje van de hele wereld, natuurlijk voel ik me gelukkig!’ Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en ze glimlacht. ‘Ga maar lekker slapen!’ Ze knikt en gaat lekker liggen. Ik geef haar nog en een kus, doe de lichten uit, deur dicht en loop naar beneden. Uit de kelder pak ik nog een zak chips. Als ik me omdraai, en naar de voordeur kijk, zie ik een vage schim. Ik schrik ervan en laat de zak vallen. Ik luister of Perrie is wakker geworden. Blijkbaar niet. Ik pak weer de zak en kijk naar de deur, niks meer te zien. Ik haal mijn schouders op en loop naar binnen. Wie zou dat zijn? Ik ga weer zitten en meteen zet ik de tv op play. Als het afgelopen is, voel ik dat mijn ogen bijna dichtvallen. Ik schrijf een briefje voor mijn ouders:
Ik ga slapen. Perrie ligt al te bed en ik nu dus ook. Ik wou eigenlijk wachten, maar ben heel moe! Ik hoop dat jullie een leuke avond hebben gehad! Welterusten! Xxx Lina.
Als ik dat geschreven heb, pak ik mijn mobiel, doe de lampen uit en loop naar boven. Ik check nog een keer bij Perrie. Haar ademhaling is diep en regelmatig. Ze slaapt. Ik sluit de deur en loop naar me kamer. Nadat ik heb omgekleed ga ik in mijn bed liggen. Met de lichtknop bij mijn bed doe ik de lampen uit. Mijn ogen moeten weer wennen aan het donker. Allerlei gedachtes schieten door mijn hoofd. Wie was die schim? Zou het een bekende zijn? Misschien was het wel One Direction. Niet zo raar denken Lina, het is vast en zeker geen One Direction. Zou Louis me raar vinden als ik hem ontmoet? Ik ben al zolang verliefd op hem, dat zijn er wel meerdere, maar ik mag hem ontmoeten! Zou ik gaan stotteren? Ik hoop van niet. Bij leuke jongens stotter ik altijd. Ik denk dat One Direction het wel gewend is, maar toch wil je normaal overkomen. Zou ik gaan fangirlen? Ik wil normaal overkomen. Ik hoop dat de vakantie normaal verloopt zonder problemen, fans en onderbrekingen. Door die gedachtes kan ik niet slapen. Ik kruip mijn bed uit en loop naar de kamer van Perrie. Ik kruip in haar bed en ze draait zich richting mij. Ik leg mijn arm om haar heen een en geef haar een kus op haar slaap. Na een paar minuten val ik in slaap.

Skyler

Nadat ik thuis ben gekomen loop ik meteen naar boven zonder iets te zeggen. Ik pak mijn tas uit en ga op mijn mobiel. Ik open Twitter en krijg allemaal reacties op de foto van Lina.
@Lauraaaa: OMG! Leuke foto
@Liv37: Leuk, maar doe het nooit bij mij
Ik leg mijn mobiel weg en pak mijn leesboek. Als ik nog niet eens een bladzijde heb gelezen komt mijn vader de kamer in. ‘Lieverd, ik heb je niet horen thuis komen. Hoe was het bij Lina?’
‘Leuk, maar waar is Kelly?’ Ik merk dat ik het vraag met een angstige stem.
‘Die is bij haar nieuwe vriend, dus die is pas morgen thuis.’ Ik knik en mijn vader loopt weg. Oh nee, niet weer een vriendje! Waarom is ze nou nooit single? Dadelijk ben ik weer de pineut. Ik moet gaan praten met mijn ouders. Net als ik naar beneden wil lopen, hoor ik de deur dichtslaan. Is dat mijn zus of zijn mijn ouders weg? Of zou er een inbreker in huis zijn? Ik word bang. Ik loop rustig naar beneden en open de deur. Er is zover ik kan zien niemand. ‘Hallo?’ geen reactie. Op de tafel ligt een briefje.
Skyler, papa en ik hadden een belangrijke afspraak. Kelly is bij haar vriendje Mark. Daar blijft ze slapen en komt morgenavond thuis. Ik weet niet tot wanneer die afspraak duurt, dus we zijn waarschijnlijk laat thuis. Welterusten lieverd! X papa en mama.
Een zucht verlaat mijn mond. Er is geen inbreker en gelukkig geen Kelly. Ik loop weer naar boven, kleed me om en ga in bed liggen. Ik doe de lichten uit en hoor de deur opengaan. Ik doe alsof ik slaap. ‘Ik weet dat je wakker bent’ komt er uit de mond van Kelly. Ik doe nog steeds alsof ik slaap. Ik hoor haar hakken richting het bed lopen. Ze trekt het deken van me af en meteen voel ik een rilling door mijn lichaam. Ik ga rechtop zitten en draai me richting haar. ‘Jij bitch! Hoe durf je tegen me te liegen?’
‘Wat moet je van me Kelly?’ vraag ik nog rustig. Ik voel een harde klap op mijn wang. Mijn hand schiet naar mijn wang en ik voel dat het bloedt. Ik loop richting de spiegel en zie dat er een snee in mijn wang zit. Hoe komt die snee daar? Ik draai me om naar Kelly en zie dat ze een grote ring om heeft, daardoor dus die snee. Ik zie ook de woede in haar opborrelen. Ik loop snel naar de baskamer en pak doekjes voor tegen mijn wang.
‘Skyler! Kom terug jij!’ roept mijn zus. Ik hoor haar hakken komen en loop snel via de andere deur naar de trap en naar beneden. Ik hoor haar hakken nog steeds en verstop me snel achter de kast. ‘Waar ben je, jij klein vies kind?’ Ik voel de tranen in mijn ogen prikken. Ik weet ze nog te wegslikken. ‘Laat maar, ik pak je morgen wel. Pas maar op!’ Kelly loopt naar boven en ik hoor een deur dichtslaan. Daar ben ik goed vanaf gekomen. Ik pak het doekje van mijn wang af en loop naar de keuken. Ik maak het doekje schoon en weer houd ik het tegen mijn wang. Het brandt heel erg, ik leg het vannacht wel op mijn wang, komt wel goed. Weer kan ik brandende tranen wegslikken. Ik loop naar boven en ga weer in bed liggen. Een paar minuten wacht ik tot ik helemaal niks meer hoor. Ze ligt te slapen. Zonder dat ik merk lig ik al te slapen.


Reageren=Melding


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 18 mei 2014 - 14:19:
Super leuk geschreven XX


x1Dx
x1Dx zei op 15 mei 2014 - 15:40:
Melding!


Nadja
Nadja zei op 14 mei 2014 - 21:03:
awhh..


Anne
Anne zei op 14 mei 2014 - 20:51:
Gaat steeds beter met schrijven!
Ga zo door!!
Xx