Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Broken by cancer (AF) » Capitolo dodici

Broken by cancer (AF)

15 mei 2014 - 17:57

3158

10

494



Capitolo dodici

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=
Als ik de volgende ochtend wakker word en naast me kijk, zie ik Rachel al helemaal aangekleed op het bedrand zitten. Ik kijk haar verbaasd aan en ga naast haar zitten.
,,Waarom wil je nu weggaan?”
,,Oh, ik wil geen last voor jullie zijn.”
,,Last? Hoe kom je daarbij? Waarom zou je een last voor ons zijn?”
,,Gewoon. Zijn jullie met meer mensen in huis, dus minder eten.”
,,Doe niet zo raar. Waar wil je anders naartoe? Jij mag niet terug naar je ouders!”
,,Naar een hotel of zo.”
,,Schat, ik snap het niet. Vond je het niet leuk hier? Vind je mijn ouders niet leuk? Heb je slecht geslapen?” Ik weet het, veel vragen, maar ik moet gewoon weten waarom ze nu opeens weg wilt.
,,Nee, dat is het niet. Ik wil je gewoon niet tot last zijn.”
,,Hou op, dat ben je niet. Ik dacht dat je het leuk vond dat je hier mocht slapen? Heb ik soms iets verkeerds gedaan of gezegd?”
,,Nee heb je niet, maar ik denk dat Nola het niet leuk vind.”
,,Wat heeft Nola met ons te maken?”
,,Als jij haar leuk vind moet jij voor haar gaan en door hier te slapen help ik niet echt.”
,,Denk je dat ik verliefd op Nola ben?”
,,Ja, ik bedoel kijk hoe close jullie zijn.”
,,Rachel.” Ik leg mijn hand op die van haar.
,,Maak het nu niet moeilijker!” roept ze en staat op. ,,Jake, ik hou van je, maar als jij van Nola houdt kan ik er niks mee.”
,,Rachel, alsjeblieft ga nou niet weg.”
,,Waarom niet? Als je Nola leuk vind verpest ik het alleen voor je.”
,,Ik vind Nola niet leuk.”
,,Maar wie dan? Want ik ben het niet, anders had je het gisteren wel gezegd.” Ik zeg even niks en Rachel trekt de deur open. Ik schiet in paniek, ze wilt echt weg!
,,Nee, niet weggaan!” zeg ik en duw hard de deur weer dicht. Ik ben wel heel snel opgestaan, ik sta voor Rachel in mijn boxer, maar dat maakt me niet uit. Rachel bijt weer op haar lip. ,,Ik vind je wel leuk, alleen durfde ik het gisteren niet te zeggen. Ik dacht dat ik je dan juist verder van me af zou duwen en ik wil je niet kwijt.”
,,Doordat je het niet tegen mij zei, duwde je me juist van je af.” zegt Rachel en ze bekijkt me kort en bijt weer op haar lip. ,,Jake, ik hou van je.” zegt ze en loopt rood aan. Ik weet mij geen houding te geven en slik. Zou ze me nu niet meer willen? Zou ik haar nu toch van me afgeduwd hebben? De twijfel gaat door mijn lichaam. Ik durf haar niet eens aan te raken, bang dat ze het niet wilt. Volgens mij wilt ze hetzelfde van mij horen en waarom zou ik het niet zeggen? Ik vind haar ook leuk.
,,Ik hou ook van jou, Rachel.” zeg ik en pak zachtjes haar hand. Hopelijk gaat ze niet weg. Ze knijpt zachtjes in mijn hand. ,,Ga niet weg alsjeblieft.” smeek ik haar. Rachel bijt alweer op haar lip, wat heeft ze daar toch mee?
,,Alleen als ik je echt niet tot last ben. Maar uhm...zijn wij nu een stel?” vragend en rood staart ze me aan. Ik knik.
,,Voor mij wel.” zeg ik. ,,Ik wil je zo graag bij me hebben. Ik hou van je om wie je bent. Ik zal je nooit zomaar laten vallen.”
,,Je bent geweldig! Door jou voel ik mij speciaal. Nu maar hopen dat we geen kind krijgen samen, want wat moeten een meisje en een jongen van zeventien met een kind?” zegt Rachel. Ze leunt met haar kont tegen de muur. Weer vult het rotgevoel mijn lichaam. Rachel zegt wel dat het niet mijn schuld is, maar waarom voelt dat dan wel zo? Ik had haar gewoon thuis moeten brengen, dan was onze nacht niet gebeurd en was ze nu niet zwanger! Als ze zwanger is verlaat ze me toch, want ze wil geen kind, dat merk ik aan alles. Ik zucht en laat mij weer op het bed vallen. Ik voel de druk op het bed toenemen, Rachel hangt boven mij. Ik sla mijn handen rond haar lichaam en zorg dat zij onder mij komt te liggen. Ik druk mijn lippen gretig op die van haar en zij opent al snel haar mond, zodat mijn tong die van haar vind. Mijn tong gaat steeds sneller over haar tong en ik trek haar shirt en bh uit. Mijn handen zet ik op haar borsten, ik begin ze te kneden en ik voel dat ze het heerlijk vind. Ik haal mijn lippen van haar lippen en geef kusjes op haar borsten. Rachel heeft nu haar ogen dicht en glimlacht. Voorzichtig zuig ik op haar tepel en ik hoor haar zachtjes kreunen. Ik ga met mijn hoofd naar beneden en kom nu bij haar buik met de littekens. Voorzichtig ga ik met mijn hand over haar littekens. Speels ga ik af en toe naar beneden met mijn hand en wrijf over haar onderbroek. Nu kreunt ze wat harder en bijt weer op haar lip. Met mijn hand ga ik in haar onderbroek en beweeg met mijn vinger over haar kietelaar. Rachel beweegt met haar lichaam, volgens mij geniet ze ervan. Ze zegt in ieder geval niet dat ik moet stoppen. Ik beweeg wat sneller en voel haar natter worden. Verleidelijk kijkt ze me aan en ze wrijft zachtjes met haar hand over mijn boxer. Oh, nu daagt ze me uit! We kreunen allebei en hebben allebei zin. Net als ik haar onderbroek een stukje omlaag gedaan heb, gaat de deur open. Geschrokken ga ik naast haar liggen en kijk Rachel aan. Ze schaamt zich, wilde ze niet zo ver gaan? Fuck als dat zo is, is dit ook mijn schuld! Tja, ik wil niet dat zij nu de schuld krijgt. Ik kijk mijn ouders aan, wachtend op een preek, want commentaar krijgen we sowieso.
,,Wat zijn jullie aan het doen?!'' Vraagt mijn vader boos. Als hij naar Rachel kijkt en ziet dat ze half naakt is, kijkt hij mij nog wat bozer aan. ,,Jake, ben je wel helemaal lekker? Dat meisje is zeventien!'' Ja, hier was ik al bang voor. Maar ja, zolang ik de schuld op me neem, gebeurd er niks met Rachel.
,,Sorry, we hadden net een kleine meningsverschil. Het was weer goed en toen heb IK haar verleid en een beetje geil gemaakt.'' Ik voel de ogen van Rachel naar mij kijken. Net als mijn vader weer wat wilt zeggen, zegt Rachel opeens: ,,Sorry, maar het was u zoon niet. Ik verleidde hem juist.'' Ik kijk haar aan. Wat doet ze? Straks mag ze hier niet meer komen!
,,Dan nog had jij er niet op in moeten gaan Jake.'' Zegt mijn vader. Mijn ogen worden groter.
,,Hallo! Ik kan het toch niet negeren? Rachel is geweldig, zeg nou zelf! En trouwens, we hebben het niet gedaan.'' Even zie ik Rachel slikken.
,,Sorry meneer en mevrouw, maar wat zou het uitmaken als we het nu wel gedaan hadden? Een stel heeft nu eenmaal seks.'' Zegt ze.
,,Oh natuurlijk, dat weet ik als geen ander.'' Zegt mijn moeder en knipoogt even naar mijn vader. ,,Maar zorg er dan wel voor als jullie het doen, dat jullie het veilig doen. Ik denk niet dat jullie op jullie zeventiende al op een kind zitten te wachten.'' Ik kijk mijn moeder aan. Wat wilt ze nou horen? Dat ik spijt heb dat ik op Rachel in ben gegaan? Dat krijgt ze niet te horen, want ik heb nergens spijt van! Ik kijk naar Rachel en pak haar hand. Ze schaamt zich echt, dat zie ik gewoon. Dat is dus alweer iets wat mijn schuld is.
,,Als jullie nu weg willen gaan.'' Begin ik. ,,Dan kunnen Rachel en ik ons aan gaan kleden.'' Mijn vader kijkt me nog steeds boos aan, maar kijkt nu ook even op de klok.
,,Ja en snel ook.'' Zegt hij. ,,Jullie moeten naar school.'' Ik knik en mijn ouders gaan mijn kamer uit. Snel pak ik mijn mobiel zodat ik niet laat zien aan Rachel dat ik denk dat het mijn schuld is. Een bericht van Nola komt tevoorschijn.
,,Heb je zin om met Nola naar de stad te gaan?'' Ik kijk Rachel aan.
,,Ja, is goed, maar vanavond ga ik denk ik wel naar een hotel. Je ouders vertrouwen me volgens mij niet meer.”
,,Ze willen niet dat je zwanger raakt van mij. Ze zijn bezorgd, ook om jou.” even slik ik. ,,Rachel, deed ik je pijn toen ik over je littekens ging?”
,,Nee, ik voelde er niks van, maar dan zijn je ouders mooi te laat.”
,,Te laat met wat?”
,,Dat ik zwanger raak van jou, maar als jij het niet wil houden ga je dan mee het weg laten halen?”
,,We weten het toch nog niet zeker? En natuurlijk ga ik met je mee.”
,,Maar alsnog. Ik zou het best willen houden op zich, mijn moeder kreeg mij ook vroeg.”
,,Wil je het houden?”
,,Alleen als jij het wil, want zonder jou kan ik het niet.”
,,Rachel, ik weet het echt niet. Ik haat mezelf door wat ik je nu aan doe. Zonder mij was je niet zwanger en nu misschien wel.”
,,Bij iedereen kan het gebeuren, maar het overkomt mij dus laten we nu niet piekeren, dan ben je een stuk minder lekker.”
,,Lekker, ik? Jij bent veel lekkerder! En trouwens, jij bent de eerste waar ik verliefd op ben geworden. Ik heb meer meiden gehad, maar nog nooit heb ik me zo gevoeld bij iemand.” Wow, dit is de eerste keer dat ik het tegen haar zeg.
,,Nou, dan wil het lot misschien wel dat wij een kind krijgen. We zijn voor elkaar gemaakt.” Ik glimlach naar haar. Ze is echt geweldig! Ik druk mijn lippen op die van haar en stap dan uit bed. ,,Man, ik heb hier geen andere kleren, geweldig slim van me.”
,,Wil je wat van mij aan?”
,,Kijk naar jou schouders en die van mij. Jij bent veel gespierder, dat is veel te groot.”
,,Ja, je kunt natuurlijk ook naakt rondlopen.” Zeg ik plagend. ,,Vind ik helemaal niet erg.”
,,Die had je gedroomd Jake!” Ik lach.
,,Misschien kan je wel wat van mijn zus aan. Ik mag niet zomaar in haar kamer komen, dus moet ik eerst vragen haha.” Ik loop de gang op en klop op de slaapkamerdeur van mijn zus.
,,Binnen.” roept ze.
,,Mijn vriendin is op mijn kamer, alleen ze heeft geen kleding mee. Mag ze misschien wat van jou lenen?” zeg ik als ik haar kamer in stap.
,,Je vriendin? Bedoel je Nola?”
,,Nee.”
,,Dan wil ik haar wel eens zien!” roept ze en ze loopt meteen door naar mijn kamer, zonder dat ik nog iets kan zeggen.

=Rachel=
Ik lig op Jake zijn bed en wacht tot hij eindelijk terug komt. Wat als hij het kind niet wil houden? Ik bedoel, ik wil het best houden, maar daar heb ik Jake bij nodig. Plots vliegt de deur open, een meisje met bruin haar en bruine ogen staat in de deuropening. Ik schrik me rot en slaak een gil.
,,Rustig maar.” zegt ze glimlachend. ,,Jake kwam naar mij voor kleren, maar toen hij zei dat het voor zijn vriendin was, moest ik gewoon even kijken.”
,,Oh nou ik ben Rachel Jackson.” zeg ik en sta op. Ze begint naar me te kijken. Ik denk dat ze me littekens ziet en sla mijn armen voor me.
,,Zo goede keus hoor broertje.” zegt ze en knipoogt naar Jake. Ik schaam me dood, ik bedoel ik haat het als ik bekeken word.
,,Mag ze kleding lenen?” vraagt Jake nog een keer aan zijn zus.
,,Natuurlijk, loop maar mee.” zegt ze en loopt me voor naar haar kamer. Ik volg haar op de voet. Ze opent de deur en trekt mij mee naar binnen. ,,Ik ga je nog mooier maken dan dat je nu bent.” zegt ze vrolijk en duwt mij op haar bed. Ze loopt naar haar kast en trekt er een setje kleren uit, iets wat Nola meer zou dragen. Ik glimlach naar haar, ze lijkt me best aardig. ,,Nou, trek aan.” zegt ze en gooit het setje naar me toe. Ik trek het aan en ze bekijkt me weer. ,,Staat je goed, weet je wat? Hou het maar.” Ik bekijk mezelf in de spiegel.
,,Mag ik hier mijn make-up even doen?” vraag ik.
,,Ik doe je make-up en haar wel. Jake gaat je niet meer herkennen.” zegt ze vrolijk en kamt mijn haar zachtjes op. ,,Waar kom je eigenlijk vandaan? Je hebt een klein accent.” ze pakt wat klipjes en steekt mijn haar op.
,,Texas.” glimlach ik en kijk naar mijn haar. Los staat het veel leuker.
,,Ah vandaar.” Glimlacht ze en ze pakt een spiegel. Die houdt ze achter mijn hoofd, net zo dat ik vanuit de spiegel voor me de achterkant van mijn haar kan zien. ,,Vind je het wat of wil je het anders?”
,,Ik lijk nu wel erg op Nola, ik denk dat ze daar niet blij mee zal zijn.” zeg ik en slik even. Straks denkt Jake nog dat ik Nola wil vervangen, al helemaal als ik op haar lijk.
,,Je wilt het dus anders.” zegt ze en begint te lachen. ,,Zeg dat dan gewoon. Wil je een vissengraatvlecht?”
,,Ja, is goed.” zeg ik en draai me even om naar de deur. Jake staat tegen de deurpost aangeleund. Hij is zo sexy echt damn! De zus van Jake ziet hem ook staan.
,,Jake, je mag haar nog niet zien! Wegwezen!” ze duwt hem haar kamer uit.
,,Niet eerlijk Soof.” hoor ik Jake nog zeggen voordat zijn zus de deur dicht doet.
,,Oh, ik heb me helemaal nog niet voorgesteld.” zegt zijn zus. ,,Ik ben Sophie.” Ik glimlach. ,,Soms kan het zo'n lastpak zijn.” Ik grinnik. ,,Eerlijk waar, het is nog een wonder dat hij vroeg of hij kleren mocht lenen. Normaal vraagt hij het niet eens als hij iets nodig heeft.'
,,Zo ken ik er ook wel een paar, maar Jake is echt een schatje hoor.” zeg ik terwijl Sophie mijn haar vlecht.
,,Waarom ben je hierheen verhuisd?” vraagt Sophie. Ik glimlach even. Ze is echt in mij geïnteresseerd, waarom kunnen anderen dat niet opbrengen?
,,Mijn moeder kreeg hier een baan en dus moesten mijn broertje en ik mee.”
,,Je zult het wel missen. Ik bedoel, je vrienden zitten allemaal nog in Texas en dan zit jij hier. Lijkt me best moeilijk.” Ik slik even. Welke vrienden? Als je de koeien op de boerderij niet meerekent.
,,Ja, heel erg.” lieg ik.
,,Kijk mij eens aan, dan doe ik je make-up.” zegt Sophie. Ik kijk haar aan en ze smeert foundation op mijn gezicht.
,,Waar ben je voor aan het studeren?”
,,Ik ben in opleiding voor visagiste. Ik vind het heerlijk om meiden op te maken voordat ze uit gaan of een feest hebben.” Sophie pakt de mascara. ,,Kijk even omhoog, anders krijg je straks mascara in je ogen.”
,,Dat is gaaf. Ik hoop dat Jake me straks niet herkent.” glimlach ik. Sophie kijkt mij aan.
,,Als Jake je pijn doet, kun je altijd naar mij toe.” Wat zegt zij nu weer? Ik kijk naar mezelf in de spiegel.
,,Zal ik doen.” zeg ik. Sophie doet nog wat lipgloss op.
,,Klaar.” zegt ze en met dat zelfde ogenblik staat Jake al in de kamer van zijn zus.
,,Jij kon het niet laten hé!” roept Sophie uit en begint te lachen. ,,Nou je vriendinnetje is klaar. Wat vind je van de kunsten van je zus?” ik kijk Jake aan.
,,Wow, je bent prachtig.” zegt Jake en kijkt mij met vol bewondering aan. Ik glimlach naar hem en pak zijn hand vast die hij uitsteekt.
,,Veel plezier op school tortelduifjes.” hoor ik Sophie nog roepen. Juist ja, school, de plek waar ik haast nooit kom.
,,Hé, gaat het wel?” vraagt Jake bezorgd.
,,Ja, het gaat wel. Ik dacht alleen aan wat je zus zei.” zeg ik en glimlach naar Jake.
,,Jullie hebben veel besproken hé? Stelde ze je wel een beetje op je gemak? Sophie kan soms een beetje te veel doorvragen.” Hij kijkt me aan.
,,Ze vroeg over mijn vrienden en of ik Texas miste. Ik mis het wel, maar alleen de boerderij waar ik leefde.” zeg ik en glimlach naar Jake. Hij kijkt me aan.
,,Ik ben heel dom geweest met dat van Nola, ik heb al met Kevin afgesproken. Zou jij misschien alleen willen gaan? Ik breng je wel weg hoor.” Nola mag mij niet echt dat merk ik zo.
,,Ja, is goed. Maar kom jij me dan wel ophalen?”
,,Natuurlijk en dan zoeken we samen naar een hotel. Nola is echt aardig hoor, je moet haar alleen wat beter leren kennen. Ik heb het idee dat ze je wel mag.” Jake kijkt me aan en trekt me in een omhelzing.
,,Ik weet het niet. Ik heb nog steeds het gevoel dat ze denkt dat ik jou van haar afpak.” mompel ik tegen zijn borstkas aan.
,,Dat doe je niet. Nola is en blijft mijn beste vriendin en jij bent mijn liefste vriendin waar ik van hou.” zegt Jake en legt zijn handen op mijn kont. Ik kijk hem aan. Waarom moet hij nou naar die Kevin? Ik wil dat hij meegaat.
,,Jake, ik wil niet alleen naar Nola.”
,,Schat, je bent zoveel sterker dan je zelf denkt. Nola gaat je super vinden. Probeer het en geef haar wat tijd. Binnen de kortste keren zijn jullie super goede vriendinnen.” Hij geeft me een kus. Zijn lippen zijn zo zacht.
,,Jake, als ik bang van haar word mag ik je dan bellen?” vraag ik en slik even. Dat klinkt wel heel raar, maar ik ben nu eenmaal snel bang.
,,Jij kan me altijd bellen, mijn mobiel staat gewoon aan. Ik denk niet dat je bang moet zijn voor Nola of wie dan ook. Als iemand vervelend doet tegen je, ben ik er voor je en Sophie ook.” Ik sla mijn armen weer om hem heen. Eigenlijk wil ik hem niet meer loslaten.
,,Staan jullie hier nu nog? Als jullie zo doorgaan, komen jullie te laat voor school.” ik schrik op en kijk Sophie aan.
,,We gaan al, we gaan al.” zegt Jake en trekt mij mee naar buiten. Jake duwt me zachtjes tegen de schuur aan en drukt een kus op mijn mond. Wat doet hij met mij?! Ik word er zo blij van. Jake glimlacht tegen mijn mond en haalt zijn lippen van de mijne. Hij pakt mijn hand en hand in hand lopen we naar zijn auto. ,,Stap maar in schat.” zegt hij en opent de deur voor me. Hij is zo lief voor me, waaraan heb ik hem verdiend? Waarom heb ik nu wel mensen die mij respecteren hoe ik ben? Even krijg ik tranen in mijn ogen. Jake ziet dat. ,,Hé, het komt wel goed tussen jou en Nola.” Hij pakt mijn hand. Hij start de auto en we rijden van zijn huis weg.




Wie benieuwd is naar de zus van Jake:
Klik hier!


Reacties:

1 2

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 16 mei 2014 - 22:26:
Leuwkk !


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 16 mei 2014 - 19:22:
Like it ! Xx


Nynlufx
Nynlufx zei op 16 mei 2014 - 13:18:
Leuk!


williewortel
williewortel zei op 16 mei 2014 - 9:29:
Leuk, en lijkt me een lieve zus<3<3<3


justmissF24
justmissF24 zei op 15 mei 2014 - 23:20:
Leuk x