Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » Epiloog

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

17 mei 2014 - 14:15

599

13

400



Epiloog

Het is een lange tijd sinds ik in je heb geschreven. De laatste keer was na de begrafenis van Niall. Niet te geloven dat dat nu al vier jaar geleden is…

Alles is veranderd in de tussentijd. Liam en ik zijn nog steeds verliefd en samen en closer als ooit. Ik kan me eigenlijk de tijd dat we niet samen waren niet meer heugen. We zijn ondertussen ook op onszelf gaan wonen. In London. Liam heeft de hele bende achter zich gelaten en iedereen is zijn eigen weg gegaan. Zayn, Harry, Louis en Josh zien we bijna dagelijks nog. Niet zo gek als je bedenkt dat we allemaal naar dezelfde school gaan. Weet je, soort-van-dagboek-maar-dat-ben-je-niet, ik had nooit gedacht dat Liam een jongen was die naar de Performing Arts school zou willen. En toch is dat precies wat we met zijn zessen hebben gedaan. En die hebben we ook al afgesloten. Het is een raar gevoel, dat Liam en ik nu gewoon afgestudeerd zijn. We hebben nu ons hele leven voor ons.

Je zal je vast afvragen waarom ik nu weer in je schrijf. Maar ik heb een goede reden. Vandaag is mijn trouwdag. Ik ga trouwen, geloof je dat? Ik had nooit van mezelf gedacht dat ik op mijn tweeëntwintigste zou trouwen, maar sinds ik Liam heb ontmoet is mijn hele kijk op het leven sowieso veranderd. En dus is de dag toch aangebroken. Ik ga trouwen met de liefde van mijn leven. Over vier uur zal ik Jade Maria Payne-Tearly zijn en zal ik de rest van mijn leven met Liam doorbrengen. Precies zoals ik wil.
Jade




……Well……That’s it. Dat is Mister Dangerous.
Het is afgelopen, mijn baby’s zijn weer eens opgegroeid en het nest uitgevlogen.
Dit is mijn eerste verhaal met een van de boys als punk. Eerlijk is eerlijk, ik vind dit wel heel erg leuk om te schrijven gehehe. Dus houdt je ogen open, misschien komen er meer =)

Ik vond alle reacties op dit verhaal echt geweldig en ze gaven me echt een boost om steeds weer verder te schrijven en te posten. Dus dank jullie wel allemaal. Jullie hadden gewoon vertrouwen in me. Natuurlijk hoop ik dat ik jullie allemaal weer terug zie bij nieuwe verhalen, die er sowieso gaan komen. Ik houd teveel van schrijven om het nu te laten schieten.
Ik wil Malika in de spotlight zetten. Zij is een van mijn beste vriendinnen en leest elk verhaal van me mee. Ik stel haar mening dan ook heel erg op prijs en ik ben blij dat ze van dit verhaal heeft genoten.
Alle anderen wil ik ook natuurlijk bedanken (alweer lolol) Ik vond het heel erg leuk om jullie reacties te lezen en ik vond het echt supergaaf dat ik jullie met mijn schrijfwerk kon laten huilen. Dat klinkt misschien raar, maar voor mij is het een teken dat ik de emotie die ik wil laten zien, ook echt kan overbrengen. Dus ja……Gewoon een grote bedankt allemaal *hugss*

Het enige lopende verhaal van mezelf is He’s te one||Zayn Malik. Deze is nu bij het vijfde chapter of zo, dus het duurt nog even voor die af is gerond. Ik zou zeggen, lees lekker mee.
Daarnaast schrijf ik met mijn absolute bestie Lianne (aka DJmalikjuh) aan de fic Haunted Love. Ook deze is net begonnen, dus ook hier zou ik zeggen. Lees lekker mee.
Verder heb ik geen verhalen meer liggen, dus terwijl ik aan He’s the one en Haunted Love schrijf, ga ik natuurlijk brainstormen over nieuwe verhalen en deze uitwerken in word.
Anyways, dat was het wel denk ik.
Nogmaals bedankt allemaal and I love you all.
Ivana


Reacties:

1 2 3

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 2 juni 2014 - 18:19:
Super leuk!
Echt zo jammer dat het voorbij is

-X-


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 19 mei 2014 - 17:17:
Super, heel jammer dat het over is !

Ennuh, fleur is natuurlijk bruidsmeisje


juutjee19
juutjee19 zei op 18 mei 2014 - 15:13:
Loved this story!!


justmissF24
justmissF24 zei op 17 mei 2014 - 20:52:
Ahhww super einde!!


Nadja
Nadja zei op 17 mei 2014 - 20:35:
Omggg pure perfectie haha mooie epiloog (:

Liaaaaahaam.

Liefs me -x-