Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » *** Girls Things *** [ Afgerond ] » O9 > Jade is pregnant?

*** Girls Things *** [ Afgerond ]

17 mei 2014 - 18:52

1011

7

476



O9 > Jade is pregnant?

Image and video hosting by TinyPic

Vanessa Alex Jurth

Vandaag heb ik een lange dag gehad, gewerkt, signeersessie en daarna nog een interview. Ik lig languit op de bank te kijken naar het nieuws. Normaal kijk ik nooit het nieuws, maar als ik niks te doen heb doe ik dit. Ja, ik heb wel iets te doen maar daar heb ik geen zin in.

Niall Horan, bandlid van One Direction, heeft ruzie met Louis Tomlinson vanwege...


Meteen pak ik mijn mobiel en heb ik geen aandacht meer voor het nieuws. Ik scroll naar beneden totdat ik Nialls nummer zie.
'Hey, Vanessa what's up?'
'Nee, wat is er met jou en Louis aan de hand?'
'Nou, ik euh...'


... Vanessa Jurth.


Gaat het verder op de tv, gaat dit over mij?
'Niall, ben je er nog?'
'Ja maar... Het is iets tussen mij en Louis.'
'Op het nieuws hoorde ik dat jullie ruzie hebben en mijn naam kwam er ook in voor. Niall, ik wil weten wat er aan de hand is.'
'Schat, dit gaat niet over jou!'
'Ja, tuurlijk. Niall vertel me de waarheid...'
'Ik vertel de waarheid!'
'Waar ben je?'
'Studio.'
'Ik zie je zo.'
'Maar Vanessa, dat hoeft ni-'
Ik hang op en ik sta op. Waarom doet Niall er zo moeilijk om? Hij hoeft alleen maar te vertellen wat er is, that's it. Ik pak mijn jas van de kapstok en ik doe mijn nieuwe Nike Air Max aan. Ik open de deur en doe hem vervolgens weer dicht. Ik draai de deur op slot en stop de sleutel in mijn zak. Denkend over wat er zou zijn tussen de jongens stap ik op Nialls scooter. Ik doe de sleutel in het slot en rij naar de studio.

'Hey Vanessa, wat leuk om je te zien. Je komt zeker voor Niall?' Ik knik naar Ashley, ze zit achter de balie. 'Loop maar rechtdoor, dan ga je naar links en dan zie je vanzelf de jongens.' Ze wijst waar ik heen moet. 'Thanks, Ash.' Ik glimlach en loop rechtdoor. Dan ga ik naar links en ik kijk door de deuren of ik de jongens zie. Nee, hier niet, hier ook niet, ja! Ik open zachtjes de deur en ik leid de jongens af. 'Oeh, sorry.' Zeg ik tegen Carl, hij is een producer van het album Up All Night. 'Is niet erg, ze deden het toch hartstikke slecht.' Grapt hij.

Jade Steph King


Een giechel verlaat mijn mond, Kyle zoent me in mijn nek. 'Je bent zo sexy...' Fluistert hij in mijn oor en ik giechel nogmaals. 'Jij ook...' Hij springt van me af en kleed zich uit. Hij gaat op me liggen en maakt mijn bh los. ik kreun wanneer hij mijn borsten masseert. 'Dit wordt je laatste avond als maagd, baby...'


Ik open mijn ogen en wrijf de slaap eruit. Ik gaap luid en ik voel iemand langs me liggen. Ik kijk opzij en schrik, het is Kyle. Hij slaapt nog, wat schattig is hij als hij slaapt. 'Kyle.' Ik schud hem op en neer en hij kreunt. 'Kyle..' Herhaal ik en hij opent langzaam zijn ogen. 'Jade? Is dit een droom?' Hij kijkt om zich heen en ik schud lachend mijn hoofd. 'Waarom lig je bij me in bed?' Ik kijk Kyle met schrik aan. Ik merk nu pas dat ik naakt ben... 'Fuck, we hebben toch niet...' Kyle knikt. 'We hadden zeker teveel op...' Ik sla een hand voor mijn gezicht. 'Maar, hebben we het veilig gedaan?' Kyle haalt zijn schouders op en ik zoek naar een verpakking, die ik niet vind. 'Fuck!' Roep ik en Kyle staart voor zich uit. 'Jammer dat ik me niets herinner.' Ik snap wat hij bedoelt en geef hem een duw. 'Dit is niet grappig, ik kan zwanger zijn. En we hebben niet eens verkering!' Hij knikt. 'Het is niet zeker dat het gelukt is.'
'Maar de kans is groot.'
'Ben je ongesteld dan?'
Ik knik en hij zucht. 'Het spijt me zo...' Ik schud mijn hoofd. 'Het is niet jou schuld.'
'Wacht ik voel iets,' hij gaat met zijn hand onder de dekens en ik kijk gespannen. 'Kijk, we hebben het wel veilig gedaan!' Hij laat me de verpakking zien en ik zucht opgelucht. 'Zelfs als je dronken bent doe je het veilig.' Grinnik ik en hij haalt zijn schouders op.

'En nu?' Vraagt Kyle als we aangekleed aan tafel zitten. 'Wat en nu?' Kyle haalt zijn schouders op en speelt met zijn vingers. 'Nou, jij en ik... Hebben we nu iets?' Ik krab op mijn hoofd. 'Kyle, ik ben niet zo van meteen verkering. Ik wil je eerst goed leren kennen.' Kyle knikt en glimlacht.
Over een paar weken is de halve finale en over twee maandjes is de finale... Ik kan niet wachten om weer op te treden!
Ik zet de tv aan en ga op de bank zitten. Ik zet hem op MTV en ik kijk naar de RDMAs. Vanessa werd toen gevraagd solo te zingen en te dansen. Ik vind dat ze het heel goed heeft gedaan! 'Hey, is het uit tussen Vanessa en Niall? Dat stond namelijk op internet en alles.' Zegt Kyle en ik kijk hem verbaasd aan. 'Nee joh! Die twee zijn het gelukkigste stel ever!'

Vanessa Alex Jurth


'Niall verdomme!' Schreeuw ik terwijl ik huil. 'Vanessa, ik deed het niet expres!' Roept hij en ik schud mijn hoofd. 'Natuurlijk niet, iemand gaan zitten neuken doe je niet expres?!' Niall pakt me vast bij mijn schouder. 'Babe, luister...' Ik ruk me los. 'Nee flikker op! Blijf van me af!' Ik zet een paar stappen naar achter. De jongens staan naar ons te kijken, ik zal je het verhaal vertellen. Niall en Louis hadden ruzie omdat Niall dus een meisje zwanger heeft gemaakt, Louis vond dat niet kunnen en daarom hebben ze ruzie gekregen. Hij heeft dus een meisje zwanger gemaakt terwijl hij met mij heeft/had. 'Vanessa please...' Niall kijkt naar zijn voeten.
'Ik heb er zo veel spijt van...'
'Daar had je van te voren aan moeten denken, Niall.'
'Ik was hartstikke dronken!'
'Ja, als je dronken bent hoef je niet iemand zwanger te maken!'
Het is even stil, ik heb gelijk toch? 'Niall ik hou van je.' Mompel ik en zijn ogen worden vochtig.


Reacties:

1 2

angel18
angel18 zei op 22 mei 2014 - 16:21:
Snel verder


xcarrotx
xcarrotx zei op 19 mei 2014 - 9:22:
Shocking
Sorry voor de late reactie, ik was een beetje druk...


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 18 mei 2014 - 11:16:
ik heb net alles gelezen. Echt een super verhaal! Melding voor het volgende chappie?! Xx


x1Dx
x1Dx zei op 18 mei 2014 - 0:44:
Aah nee
Melding!!


justmissF24
justmissF24 zei op 17 mei 2014 - 23:51:
AaHh