Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » GirlsNight ~

You Must Make A Choice.

18 mei 2014 - 15:13

1017

8

393



GirlsNight ~

Hehe in de zon krijg je toch een beetje inspiratie voor dit verhaal. Misschien niet het beste hoofdstuk maar het is er in iedergeval 1 ik ga proberen sws elke week 1 tje te kunnen posten xx of 2 dat ligt aan mijn inspiratie Image and video hosting by TinyPic

Rachel Pov

´s ochtends word ik zwetend wakker, ik kijk op mijn wekker Bah 7;30. Na een tijdje voor me uit te hebben gestaard besluit ik toch uit bed te gaan, ik neem een snelle douche. Eenmaal kleren aan te hebben getrokken gooi ik een paar lagen make up op mijn gezicht zodat mijn gezwollen rode ogen minder opvallen en mijn wallen zijn ondertussen ook weggewerkt. Nu maar hopen dat Liam niet al beneden is dan kan ik ongezien wegkomen. Ik sluip stilletjes naar beneden maar tevergeefs Liam zit al klaar wakker aan zijn ontbijt voor de tv. Hij merkt me op kutzooi! ,,Goedemorgen Rachel’’ Zegt hij vrolijk. Hoe kan hij nu zo vrolijk zijn denk ik bij mezelf. ,,Rachel?’’ Zegt hij nu weer. ,,Wat moet je Liam’’ Ik snauw het eruit hij moet het maar voelen. ,,Wat is je probleem toch sinds ik terug ben doe je alleen maar raar’’ Snauwt Liam net zo hard terug. ,,Niks oprotten’’ zeg ik uiteindelijk maar. Liam lijkt te schrikken hij kijkt me aan, dat komt natuurlijk dat we dat nog nooit gemeend naar elkaar hebben gezegd maar nu was het anders nu had hij mijn hart gebroken. Hij staarde me nog even aan maar ik liep de deur uit op naar Ivana!

Liam Pov.

Rachel komt de kamer binnen lopen terwijl ik rustig mijn ontbijt op zit te eten voor de tv, vanuit mijn wimpers kijk ik naar haar, ze heeft verdacht veel make up op. Nu ze naar mij kijkt kijk ik terug, ik hoor haar heel zachtjes vloeken. Ik besluit maar vrolijk te doen. ,,Goedenmorgen Rachel’’ Zeg ik uiteindelijk na een pijnlijke stilte. Even lijkt ze in verdachten gezonken ,,Rachel?’’ Ze is al snel weer bij gekomen. ,,Wat moet je Liam’’ Snauwt ze naar me. Ik zucht binnensmonds ze is dus nog boos op me ik snap echt niet waarom gewoon laat ik het maar gewoon vragen dan. ,,Wat is je probleem toch sinds ik terug ben doe je alleen maar raar’’ Blijkbaar kan ik ook snauwen wauw ben trots op mezelf! Even lijkt ze te schrikken van mij reactie maar ik krijg al gauw reactie terug ,,Niks oprotten.’’ Ik schrik van haar woorden we zeggen tegenelkaar wel eens oprotten en zo alleen is dat voor de lol nu lijkt ze het te menen, ik kijk nog een tijdje naar haar ze raakt zenuwachtig en loopt naar de deur, ik hoor haar nog net op naar Ivana mompelen. Verbijsterd blijf ik achter al snel brand er een hete traan die ik uiteindelijk ook laat vallen, ik weet echt niet wat ik fout gedaan heb. Uiteindelijk weet ik me weer te concentreren op de tv alleen blijft Rachel nog steeds in men gedachten dat ene zinnetje blijft maar hangen ,,Niks oprotten.’’ Het herhaalt zich keer op keer in mijn hoofd.

Ivana Pov

Er zijn 3 vriendinnen van me langs gekomen ben zo blij dat ze er zijn, ik geloof dat Rachel zo ook nog komt. Als ik even in gedachten verzonken ben kom ik snel bij zinnen als Nola, Maria en Violetta aan het smoezen zijn over de jongens. ,,Waar hebben jullie het over.’’ Vraag ik alsof ik van niks weet. Nu beginnen ze nog harder te giechelen. Stiekem heb ik wel een binnenpretje, de jongens kennen hun nog niet of nou ja daar gaat wel verandering in komen. Ik weet van de meiden dat Nola , Zayn leuk vind dat word een makkie om te koppelen aangezien Zayn mijn broer is alhoewel ik heb een andere achternaam maar dat is alleen om mijzelf te beschermen. Maria vind Niall enorm schattig dus ook hun wil ik koppelen, en dan nog Violetta, Ze is enorm verliefd op Harry ze praat alsmaar over hoe schattig zijn krullen en kuiltjes wel niet zijn als hij lacht, Maria praat over eten zoals gewoonlijk ze is gek op eten net als Niall dus ook dat zal wel een makkie worden om te koppelen. Ik zit diep in gedachten verzonken alleen kom ik snel bij zinnen als de bel gaat. ,,IK GA WEL’’ Schreeuw ik . Nu ren ik naar de deur en daar staat Rachel even neem ik haar op , ze heeft verdacht veel make up op maar ik zeg er maar niets van straks krijgen we ruzie ofzo. ,,RACHEEEEEL’’ schreeuw ik . ,,IVANAAAA’’ Schreeuwt ze net zo hard terug ik grijp haar hand en trek haar mee naar binnen. Om even terug te komen op mijn gedachtes alleen Rachel weet dat ik Louis leuk vind en niemand anders omdat Zayn het warschijnlijk niet zo ziet zitten maar ach. ,,Ivana?’’ ,,Jaaaa Rach?’’ ,,Wie Zijn hun?’’ ,,Ohjaaa Vergeteeen!’’ ,,Goed Rachel mag ik je voorstellen aan Nola Emma Reynolds!’’ Inplaats dat ze elkaar een hand geven knuffelen ze elkaar. ,,Goed dit is Maria Vaals’’ Ook hun knuffelen elkaar. ,, En tot slot Violetta Darcy Gregor’’ En ook hun knuffelen elkaar. Ze kunnen het meteen goed met elkaar vinden dat is maar goed ook! ,,MEIDEN AVONDDDDD!!!’’ Gillen ze allemaal tegelijk ik schiet in de lach en besluit maar mee in te stemmen. We hebben de film Frozen geen idee waarom maar de meiden vonden Olaf zo cute en ik was natuurlijk weer de enige die niet wist wie Olaf was, ze keken me voor gek aan. Net toen de film wou beginnen ging de bel. ,,Ik ga wel!’’ Riep Rachel. In de gang hoorden we een gil en ik rende erheen. Daar trof ik Zayn die Rachel over zijn schouder had gegooit. ,,ZAAYN STOP HET ZET ME NEEHEER MALIK IK KRIJG JE NOG WEL’’ Gilde Rachel. Ik schoot in de lach eigenlijk zijn hun ook een leuk stel maar dat kon natuurlijk niet want Nola vond Zayn al leuk! Zayn liet Rachel los en knuffelde me we liepen met ze allen naar binnen. Toen Nola zag dat Zayn er was begon ze hevig te blozen. Ook Zayn zijn wangetjes kleurden roze, zou hij hier zijn om Nola! Na een hele avond te hebben gelachen viel iedereen in slaap behalve ik en Zayn.



Ik had gezegd dat er een pauze op stond maar ik kreeg inspiratie dus vandaar dit onverwachtse hoofdstuk!

Reactie = Melding!


Reacties:

1 2

xHiimacookie zei op 22 mei 2014 - 22:14:
Ik ben vergeten te reageren domme ik ^^.


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 19 mei 2014 - 18:00:
Zo leuk ik lees nu mee!
deze verhaal is veel te goed om gwn te negeren!


1Dtjetanya zei op 18 mei 2014 - 21:22:
superleuk!!!


justmissF24
justmissF24 zei op 18 mei 2014 - 20:39:
Super leukk!!


Anne
Anne zei op 18 mei 2014 - 19:57:
Leuk!
Niet meer op pauze zetten hoor, super verhaal!
Xx