Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Haunted Love | ft. 1Dzayn » -O2- Meeting the club

Haunted Love | ft. 1Dzayn

18 mei 2014 - 17:23

709

13

531



-O2- Meeting the club

O2 | DjMalikjuh | P.O.V. Eleanora Rose

Ongeduldig tik ik met mijn nagels op de keukentafel. Ik bijt zacht op mijn onderlip en kijk op mijn horloge. Het is de gewoonte van de groep om 'fashionable late' te komen - waar ik normaal niks op tegen heb -, maar nu kan ik er echt niet tegen. Eindelijk gaat de deurbel en ik spring op, ren naar de deur en geef een ruk aan de deurknop. De deur zwaait open en ik roep; 'Eindelijk!'
Dan besef ik dat daar niet mijn vriendengroep staat, maar een man met blauwe jas van de pakketservice met een pakje. Mijn wangen kleuren zo rood als mijn haren en ik kijk hem ongemakkelijk aan. Het pakketje pak ik aan en ik mompel een snelle ''dag'', waarna ik de deur dichtgooi. 'Bah!'
Ik loop terug, mik het pakje op de bank en ga zuchtend weer op de barkruk zitten. Ik ben niet eens nieuwsgierig naar wat er in het pakje zit...

'Ruben! Komen!' roep ik. Anders moeten we straks ook nog op hem wachten.
Ruben komt de trap af rennen en kort daarna gaat de deurbel opnieuw. Het hoofd van Ariana verschijnt voor het raam en ze trekt een gekke bek. Ik spring opgelucht weer op en ruk de deur open. 'Eindelijk!' roep ik opnieuw en laat ze binnen. 'Sowwie,' zegt Bella verontschuldigend, 'Ariana's fiets lag weer eens op het dak van die zeur-buren...' Ik grijns en begeleid iedereen naar een barkruk, waarna ik zelf op de keukentafel ga zitten. Ik kuch en kijk iedereen kort aan.
'Laat ik maar meteen met de deur in huis valllen; jullie zijn hier gekomen voor een geheimzinnige brief. Er in staat vermeldt dat wij met ons allen een luxe verblijf in een hotel, in het bos achter die heuvel, hebben gewonnen! Het lijken Ruben en mij wel wat en jullie willen vast ook wel wat actie!' Hoopvol kijk ik ze aan. 'Is dat niet hartstikke eng?' vraagt Ariana. 'Nee joh! Supergaaf!' roept Gorgio en mept op de tafel. 'Wij gaan deze aanbieding gewoon aannemen!' Iedereen stemt enthousiast in, behalve Ariana en Quinty.
'Is dit niet een flauwe grap ofzo? Kunnen we niet eerst die brief zien? Het klinkt geweldig, maar toch...' zegt Quinty behoedzaam.
'Oké, oké, ik haal de brief wel even,' zeg ik en spring van de kruk af. Ik loop de trap op, het is toch wel handig om de brief te laten zien, misschien weten zij wat er in het Latijn in die brief staat... En zo kunnen we Ari en Quin wel overhalen.
Ik loop mijn kamer binnen pak de brief van mijn bureau.

Esurientes
In domus
Tenebrarum
Habitatores sunt


Ik lees het en een rilling gaat over mijn rug. Ik heb het gevoel dat hier iets heel belangrijks staat, dat we dit moeten lezen, net zoals de kleine lettertjes van bijvoorbeeld een contract. Ik loop de trap weer af en leg de brief op tafel. Samen lezen we hem door. 'Wat betekend dat laatste?' vraagt Elizabeth. 'Ik heb geen idee!'
'Volgensmij is het Latijn!'
'Kan iemand even Google Translate openen?'
Iedereen praat door elkaar heen en Belle pakt haar mobiel.
'Ik vertaal wel even.'
Ze opent Google Translate en ze typt de Latijnse woorden in.
'Eten is huis, donker is hebben,' zegt ze langzaam en ze wiebelt met haar wenkbrauwen. 'Ehm...vaag?' zeggen Ruben en Gorgio tegelijk.
'Ach, wat deert het,' zegt Ariana, 'de rest van de brief ziet er erg geloofwaardig uit, dus. Wie gaan?'
Ze legt haar hand op de tafel. Gorgio en Elizabeth meppen meteen hun hand naast die van Ariana op de tafel. Belle volgt en uiteindelijk volgen ook Quinty en Ruben. Ik kijk ze lachend aan en leg mijn hand er ook bij.
'We gaan ervoor!' We juichen en Ruben haalt een blocnote.
'Wat hebben we nodig?'
'Nou, ze zeggen dat het luxe is, dus we hebben geen tentjes en slaapzakken nodig. We hebben denk ik alleen kleding en al die standaard spulletjes nodig,' zeg ik. De rest knikt en Ruben legt de blocnote weer weg.
'Dan nemen we gewoon mee waarvan we denken dat we het nodig hebben.'
Ik sta op en zeg: 'Hiermee sluit ik deze vergadering!' Iedereen staat op en lopen naar de deur.
'Byez!' roept Ariana en ze opent de deur. We zwaaien nog even en dan valt de deur dicht en is het weer stil.

Ook al heb ik zin in avontuur, die Latijnse zinnen staan me niet aan...

.


.



Reactie=melding!!


Reacties:

1 2 3

kuubje23
kuubje23 zei op 21 mei 2014 - 12:54:
goed geschreven!


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 19 mei 2014 - 17:45:
De latijnse zin...


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 19 mei 2014 - 17:26:
Leuwkkk !!!


RivLovee
RivLovee zei op 19 mei 2014 - 16:56:
O. My. Fuwking. Gowd!


fantasyfreak
fantasyfreak zei op 19 mei 2014 - 12:24:
Heel leuk!!