Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » 16. Zayn, what are you doing?!

Everything Changes >Afgerond<

21 mei 2014 - 14:27

1061

5

307



16. Zayn, what are you doing?!

Image and video hosting by TinyPic

Niall Horan


Daar zit ik dan, te staren naar de tv waar niets op is. Hoe dom had ik kunnen zijn? Ik heb Linn weg laten gaan terwijl als ik haar niet had laten gaan, ik kans had dat ze me weer wilde. Maar nee, domme Niall doet dat niet. Ik zucht diep en pak mijn mobiel. Scrollend door mijn contacten zoek ik naar Linn. Of Louis, of Zayn. Geen flauw idee wie ik moet bellen... Dan bel ik Linn maar, ik hoop dat ze opneemt.
'Hey, met Linn.'
'Hey, Linn met Niall. Hoe is het? Waar ben je? Je weet dat je altijd bij me terecht kan, schatje.'
'Haha, ja. Wat lief van je dat je daarvoor belt. Waar ik ben? Bij... Louis.'
'Fuck!'
'Wat?'
'Nee laat maar.'
'Linn, ik moet je iets vertellen. Kan je naar me toe komen?'
'Ja, gaat nogal moeilijk ik ben nu in Doncaster en ik heb geen rijbewijs. Kan je het zeggen via de telefoon?'
'Nou, ja. Wat jij wil.'
Ik twijfel een moment, maar ja. Via de telefoon zeggen dat ik verliefd op Linn ben gaat veel makkelijker dan het in het echt te zeggen.
'Nou, ik ben verliefd op je. Nog steeds.' Mompel ik door de telefoon. Even hoor ik niks meer.
'Echt?' Ze klinkt nogal ongelovig.
'Ja, echt. Jij ook op mij dan?'
'Nou, ik ben niet verliefd op dit moment. Sorry Nialler.'
'Nee, het is niet erg.' Ik bijt op mijn lip.
'Het spijt me echt Niall.'
'Ja, maar ik ga. Bye.'
Ik hang snel op wrijf in mijn ogen. Het was ook wel voorspelbaar dat ze 'nee' ging zeggen. En als dat niet was, had ze wel voor mij gekozen in plaats van Zayn. Mijn mobiel trilt op de tafel en mijn beltoon gaat af. Ik pak mijn mobiel en neem hem op.
'Hey, met Niall.'
'Hey, jongen.'
'Simon?!'
'Ja, jullie hebben een signeersessie en de volgende dag een klein concertje.'
'Oh, wanneer dan?'
'Morgen, ik heb een hotel voor jullie geregeld in Londen.'
'Oh, wanneer moeten we in het hotel zijn?'
'Om zeven uur moet je er in ieder geval zijn. Zeg je klinkt niet zo als altijd, is er wat?'
'Nee hoor, maar ik zie je. Doei.'
'Dag Niall.'
Ik kijk naar de klok, vier uur. Om vijf uur vertrek ik, dan ben ik op tijd in Londen.

Linn Mahone


Ik vind het zo zielig voor Niall... 'Linn,' Louis ploft langs me neer op de bank. 'Simon heeft net gebeld, morgen hebben we een signeersessie en klein concert in Londen. Ga je ook mee?' Ik schud mijn hoofd en Louis kijkt verbaasd. 'Wil je echt niet mee?' Nogmaals schud ik mijn hoofd. 'Ik kan wel in hetzelfde hotel slapen als jullie maar ik ga niet mee naar de signeersessie, misschien kom ik kijken bij jullie concert.' Louis knikt. 'Goede keus.' Hij grinnikt en kijkt naar het laatste koekje dat in de koekjestrommel zit. Hij kijkt me aan en ik lach. 'Louis, je mag 'm hebben.' Hij pakt razendsnel het koekje en duwt het in zijn mond. 'Lewkor.' Zegt hij met volle mond en ik geef hem een speelse duw. Wanneer hij zijn mond leeg heeft grijnst hij breed. 'Ik heb van Zayn gehoord dat je niet tegen kietelen kan.' Ik weet wat dit betekend... Louis kietelt me en ik lach zo hard dat de tranen in mijn ogen springen. 'Stop!' Lach ik maar dat heeft geen nut, wat ik al dacht. 'Stop, Louis!' Roep ik buitenadem. Ik duw hem van me af en ik zucht opgelucht. Louis grijnst nog steeds. 'Haal die grijns van je gezicht.' Zeg ik en hij doet wat ik zeg.

'Hoe denk je over trouwen?' We zitten met z'n tweeën op de bank, te praten over later. Ik haal mijn schouders op en Louis kijkt me aan. 'Hoe ik er over denk? Ik heb geen flauw idee. Het lijkt me leuk om te trouwen, dat feest en alles en that's it. Meer niet.'
'Ik zal de vraag beter stellen, hoe denk je over trouwen met mij?' Ik grinnik en schud mijn hoofd. 'Vraag dat aan een fan, maar niet aan mij.' Hij kijkt verbaasd. 'Wil je dan niet met me trouwen?' Ik lach en schud mijn hoofd. 'Wat denk je zelf?' Hij haalt zijn schouders op en pruilt. 'Kom op Lou, we hebben niet eens verkering.' Zeg ik serieus. 'Dat komt wel.' Zegt Louis serieus en ik grinnik. 'Nee Lou, dat komt niet.' Ik neem een slok van mijn appelsap. 'Waarom gaf je me trouwens appelsap?' Vraag ik aan hem. 'Ik had om cola gevraagd.' Louis glimlacht en tikt zijn vinger op mijn neus. 'Omdat je zelf ook een appeltje bent, chéry.' Ik rol mijn ogen, wat een sjansbal. 'Chéry?' Vraag ik en hij knikt. 'Is een leuk woordje.' Hij kijkt op de klok en zucht. 'We moeten gaan.' Hij pakt mijn hand en tilt me omhoog. 'Thanks, chéry.' Grinnik ik.

Louis Tomlinson


Ik heb nu haar hand en ik laat hem ook niet meer los. Het is super lekker weer dus een jas hebben we niet nodig.
Als we voor de auto staan haal ik hem van het slot af en open het portier voor haar. Ze knikt en stapt in. Oké Louis, denk aan de tips die je van Mister Love hebt gekregen. Oftewel Zayn. We noemen hem Mister Love omdat hij elk meisje kan krijgen, Selena Gomez, Ariana Grande, Jennette McCurdy. Kortom, gewoon ieder meisje.

'Zijn we er bijna?' Vraagt Linn, we zitten al 2 uur in de auto en we zijn er bijna. 'Jep.' Linn zucht opgelucht. We gaan een straat in en ik kijk verbaasd. De hele straat staat vol politie's. Ik pak mijn mobiel en bel naar Zayn. Hij gaat drie keer over en uiteindelijk krijg ik zijn voicemail. Ik stap uit en loop naar de politiemannen die iemand omsingeld. 'Dag, wat is er aan de hand?' Ik probeer nieuwsgierig tussen de agenten door te kijken wie ze mee nemen. 'Een jonge jongen van een jaar of twintig, nee hoe oud ben je ook alweer?' Zegt een agent. 'Eenentwintig.' Een bekende stem die ik meteen herken. Zayn! 'Lou, zo te zien kan ik morgen niet komen...' Zegt hij en ik zucht. 'Mogen ik en mijn vriendin mee met hem?' Een agent knikt en ik loop terug naar de auto. 'Wacht,' ik draai me om en kijk naar Zayn die wordt vastgehouden door een aantal politiemannen. 'Wie is je vriendin?' Ik grinnik. 'Daar kom je zo wel achter, maar dat is nu toch niet het belangrijkste..'


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 21 mei 2014 - 22:23:
Wat heeft Zayn nou weer gedaan?
Spannend melding!! -xxx-


Nynlufx
Nynlufx zei op 21 mei 2014 - 19:47:
Zayn's becomes a Badboy *squeals*
Meldingg!!xx


1Dtjetanya zei op 21 mei 2014 - 19:37:
Melding!! Wat heeft zayn gedaan?


Nadja
Nadja zei op 21 mei 2014 - 16:33:
Meeelding


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 21 mei 2014 - 16:14:
spannend!
Melding!
-X-