Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » chapter 12

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

22 mei 2014 - 10:16

1011

4

195



chapter 12

pov harry

'wij hebben gezoend.' zegt het meisje.
shit..
ik voel Clary's ogen in mijn rug branden.

snel kijk ik haar aan. maar ik zie dat ze niet naar mij kijkt maar naar het meisje. ik kijk ook naar het meisje maar die heeft haar ogen op mij gericht.
'harry?' vraagt het meisje.
ik wil mijn mond opendoen om iets te zeggen maar Clary is me voor.

'pardon. ik weet niet precies wat je hier allenmaal wil bereiken. maar je moet goed begrijpen dat Harry niet geinteresseert is in jou. je moet weten dat Harry van mij is. en als jij je hoofd nog een keer laat zien dan zorg ik ervoor dat je voortaan op een been kan rondhupsen.' 

ik kijk Clary trots aan. ze glimlacht alsof ze helemaal niets heeft gedaan. het meisje kijkt met een dodelijke blik terug.
'waarom sta je hier nog? ga weg!' zegt ze dan. boos draait het meisje zich om en loopt weg.

Zayn en Louis barsten in lachen uit. 'jij bent echt geweldig!' zegt Zayn. Hij slaat zijn armen om haar heen.

'ahum..' kuch ik nep. 'sorry!' roept Zayn.' ik glimlach en sla zelf mijn armen om Clary heen. 

'ik hou van je.' mompel ik in haar oor.

 

pov Clary

 

'wij hebben gezoend.' zegt het meisje. 

daar ken ik haar dus van. ik had echt de neiging om op te staan en haar te slaan. ik kijk haar met een vuile blik aan. in de hoop dat ze het ziet en weggaat. Maar ze blijft daar maar staan. starend naar harry. 

'Harry?' zegt het meisje.

oke nu werd ik echt boos.

'pardon. ik weet niet precies wat je hier allenmaal wil bereiken. maar je moet goed begrijpen dat Harry niet geinteresseert is in jou. je moet weten dat Harry van mij is. en als jij je hoofd nog een keer laat zien dan zorg ik ervoor dat je voortaan op een been kan rondhupsen.' 

voordat ik het wist was het eruit. ze keek me met een dodelijke blik aan. lief glimlach ik terug. Maar ze blijft daar nog steeds staan! stomme trut is het zo moeilijk.

'waarom sta je hier nog? ga weg!' 

eindelijk draait het meisje zich om en loopt weg. 

als ik die meid nog een keer zie trek ik haar hoofd er serieus af.

Louis en Zayn schieten allebei in de lach. 'Jij bent echt geweldig.' zegt Zayn tegen me. hij geeft me een knuffel. 

'ahum...' Harry kijkt Zayn aan. 'sorry' zegt hij snel en hij laat me weer los. 

Harry slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan. 

'Ik hou van je.' mompeld hij in mijn oor.

'ik hou ook van jou.' zeg ik terug.

'jullie zijn schattig!' zegt Danielle.

de rest van de avond was erg gezellig. nadat iedereen was uitgegeten zijn we nog even naar het park geweest. Helaas kwam daar teveel paparazzi en moesten we weer naar het hotel. ik ging meteen door naar mijn kamer om een douche te nemen, daarna deed ik mijn pyjama aan. ik zapte een beetje rond de zenders op de tv totdat er aan word geklopt. zuchtend loop ik naar de deur. ik kijk door het kleine gaatje in de deur en zie Harry staan. ik open de deur. 'heey.' zegt hij. ik glimlach en laat hem binnen. 'heey.' zeg ik.

Harry loopt richting de bank en gaat er op zitten. ik volg hem en ga tegen hem aanliggen. we kijken een tijdje samen tv. ik voel dat ik best moe aan het worden ben en ik moet gapen. 'wil je gaan slapen?' vraagt Harry me. 'ja.' zeg ik. we staan op en lopen richting de slaapkamer. ik trek mijn pyjama aan en poets mijn tanden. Harry ligt al in bed en ik kruip naast hem. tevreden val ik in slaap.

ik ben al een tijdje wakker. ik kijk naar Harry. hij ligt nog te slapen. het is zo schattig hoe zijn krullende haar helemaal in de war zit. ik wrijf voorzichtig met mijn duim over het kuiltje in zijn wang. ik voel zijn warme adem op mijn huid.

'stop met staren.' zegt Harry opeens. hij opent zijn ogen. ik giechel en probeer uit bed stappen maar Harry trekt me terug. hij begint me te kietelen. 'ha..harry!' lach ik.        
'sto..stop!'
zodra ik de kans heb sta ik op en ga ik onder de douche staan. na een kwartiertje kleed ik me aan en gaat Harry douchen. als we allebei klaar zijn lopen we naar het restaurantje toe om te ontbijten.

zie je een de jongens of dani zitten? vraagt Harry als we allebei een bord met eten hebben. ik kijk de zaal rond. 'ja daar zitten dani en liam.' andwoord ik. 'goedemorgen.' zeg ik. 'Goedemorgen.' zeggen ze allebei terug. Na een tijdje komen ook Louis en Zayn erbij zitten. 'waar blijft Niall?' vraag ik. Harry haalt zijn schouder op. 'waarschijnlijk nog in zijn nest.' zegt Zayn. toch raar. je zou toch denken dat Niall juist als eerste bij het ontbijt zou zijn.

na nog een kwartiertje wachten kwam ook Niall bij ons aan tafel zitten. We wachtte totdat iedereen uitgegeten was en liepen toen richting de lobby.

vanavond was het eerste concert van de jongens. Dani en ik zouden niet meegaan. we hadden een girlsnight geplant. vandaar dat we nu ook even naar de stad gingen. Liam had een taxi gebeld en die zou er binnen tien minuten zijn. Ook hadden de boys wat beveiligers geregeld zodat we een beetje normaal door de stad konden lopen. 
toen we richting de taxi's liepen stonden echt overal paperazzi en fan's. 'Harry had mijn hand vast. en ik hoorde de fan's over ons praten. nu zullen ze vast wel weten wie ik ben. dacht ik. ik weet eigenlijk helemaal niet zeker of ik wel bekent wil worden. Al de haat van de directioners. niet bepaald leuk. maar ik had het natuurlijk kunnen verwachten. en eigenlijk maakt het me ook helemaal niets uit. ik heb er het allerbeste voor teruggekregen. Harry.

'babe?' Harry zwaait met zijn hand voor mijn gezicht. 'waar denk je aan?' ik voel hoe ik rood word. ik kijk rond en zie dat ik al in de taxi zit.
'ik dacht aan jou.'

 


Reacties:


1Dtjetanya zei op 22 mei 2014 - 18:39:
superleuk en schattig!!!
wel een tip (echt niet dat ik je verhaal niet leuk vind want ik vind het geweldig!!) : ze doet 2x haar pyjama aanXd
melding!!!


x1Dx
x1Dx zei op 22 mei 2014 - 17:04:
Aaawh cute hoor!!
Melding!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 22 mei 2014 - 16:24:
Super! Melding, x!


Nadja
Nadja zei op 22 mei 2014 - 15:38:
Aaawwwwh! Melding

-x-