Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » 17. RIP AG...

Everything Changes >Afgerond<

22 mei 2014 - 15:52

697

5

287



17. RIP AG...

Zayn Malik


'Dus Zayn,' een politieman zit tegenover me. 'Snap je wat je zelf hebt gedaan?' Ik knik en kijk naar mijn voeten onder de tafel. 'Het spijt me, sir.' De agent schudt streng zijn hoofd. 'Maar, eerlijk Zayn. Deed je het expres? En kende je haar?' Even sluit ik mijn ogen. 'Het was niet expres en ja, ik kende haar.' Weer schudt de man zijn hoofd. 'Als je tegen me liegt, krijg je nog meer problemen dan dat je al hebt.' Ik zucht diep en besluit de waarheid te vertellen. 'Oké, ik deed het expres. Ik ben met haar naar bed geweest en daarom was en is mijn ex heel boos. Ik dacht dat dit misschien zou helpen, maar ik zit helemaal fout.'
'Dat is nooit de oplossing, Zayn. M-' De agent zijn telefoon gaat af. 'Ja, oké. Dag.' Hij kijkt me streng aan en ik durf niet recht in zijn ogen te kijken. 'Grande, ze is dood.'

Een stevige bewaker duwt me in de cel. Ik, Zayn Malik heb Ariana Grande vermoord. Hij maakt de handboeien los en hij verdwijnt door de deur. De deur slaat met een klap dicht en wordt op slot gedraaid. Ik kom voorlopig niet meer uit deze cel... Ik loop naar het bed en laat me erop zakken. Ik kan beter zeggen matras. Ik kan mezelf wel voor m'n kop slaan! Waarom heb ik dit toch gedaan. Mensen, fans, iedereen is nu vast en zeker bang voor me. Nog een jaar te gaan in deze rot cel. Als ik tweeëntwintig ben, kan ik hier weg. Of vroeger, als ik me heel goed gedraag kan ik over een paar maanden weg. Eigenlijk valt het best wel mee, toch? Maar ik voel me zo schuldig, Linn en de jongens willen me vast niet meer zien. Nooit meer. Ik sla boos met mijn vuist op het matras. De deur gaat open. 'Een dame en een heer willen je spreken.' De stevige bewaker staat weer in de deuropening. Ik knik en sta op.

'Zayn! Sukkel die je bent!' Roept Louis boos. Ik knik. 'Ik kan wel zelfmoord plegen...' Louis en Linn schudden heftig hun hoofden. 'Nee Zayn! Echt niet doen, alsjeblieft.' Zegt Linn en ze legt haar hand op de mijne. Ik kijk haar aan. Ze trekt weer terug en ik zucht. 'Waarom Zayn, serieus? En nu, op dit moment... Argh...' Zucht Louis. 'Ik weet het niet Louis, echt niet. What the fack bezielde me?!' Ik sla met een hand op tafel en bewakers kijken me meteen aan. Ze houden me al de hele tijd in de gaten. Echt irritant.

'Meneer, mevrouw, het uur is voorbij.' De eigenaar van de zware stem is een bewaker. Ik denk dat hij John heet, want dat is den leuke naam voor een beveiliger. Linn en Louis staan op en vertrekken. Ik doe hetzelfde alleen dan naar mijn cel.

Linn Mahone


'Zayn heeft dit allemaal voor jou gedaan..' Fluistert Louis in mijn oor. We lopen hand in hand naar zijn auto. 'Hoe gaat het nu verder?' Vraag ik. 'Wat?' Louis kijkt me vragend aan. 'Het concert, gewoon alles.' Zeg ik en hij zucht. 'I don't know...'

'Liam, Zayn zit in de bak.' Zegt Louis en Liam grinnikt. We zijn aangekomen in het hotel. De jongens gaan met z'n 4e naar het concert en zo. 'Ik meen het.' Zegt Louis serieus en Liams vrolijke gezicht verdwijnt als de zon achter een wolk. 'Fuck man!' Roept hij en Louis knikt. 'Wat heeft hij gedaan?!' Vraagt Harry. 'Ariana Grande aangereden en nu is ze dood.' De twee jongens slaan een hand voor hun gezicht. 'Kom, we moeten het Niall nog vertellen. Hij zit al in onze hotelkamer.' Harry wijst naar de trap en loopt aan. We volgen hem in stilte.

'What?! Fuck!' Roept Niall, die reactie had ik al verwacht. Niall slaat een arm om mijn middel en trekt me tegen zich aan. Ik laat mijn hoofd rusten op zijn schouder. 'Maak je niet druk Linn. Voordat je het weet is alles al goed en zit hij niet meer in de cel.' Zegt hij geruststellend. Toen ik het hoorde gebeurde er iets in mijn lichaam. Ik werd blij, boos, verdrietig, kortom alle emoties kwamen naar boven.


Reacties:


1Dtjetanya zei op 22 mei 2014 - 18:41:
wow....WTF zayn?!?!
snel verder!!!


Nadja
Nadja zei op 22 mei 2014 - 17:51:
Tssss Zayn youre stupid melding voormij xxx

liaam ismebooooiii


x1Dx
x1Dx zei op 22 mei 2014 - 17:19:
Zayn Zayn Zayn toch
Melding voor mij!!!


Nynlufx
Nynlufx zei op 22 mei 2014 - 17:17:
He's gon badboy!!! Omg!!!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 22 mei 2014 - 16:50:
OMG, Zayn, how could you?
Shame on you
Melding!
-X-