Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H8<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

22 mei 2014 - 19:29

909

5

416



>H8<

Hier is het volgende hoofdstuk X Enjoy ;)

Lina

We zitten nog steeds in de limo richting het vliegveld. Het voelt alsof we al een uur in de limo zitten. Ik kijk op mijn telefoon, zeven uur. Het was een halfuur maar. Alles lijkt anders als je zenuwachtig bent. ´Dames, we zijn bij het vliegveld´ zegt de chauffeur. We stappen uit en lopen naar de kofferbak. Mijn koffer lag als eerst liggend, dus die had ik meteen gepakt. Ik wacht op Skyler die haar koffer pakt. Onze hanstassen heb ik bij, die hadden we al in de limo. Skyler komt aangelopen met haar koffer. Ze ziet er zo vrolijk uit. Snap ik ook wel. We gaan onze idolen ontmoeten! We gaan onze crushes ontmoeten. Ik kan het nog steeds niet geloven! We lopen naar binnen en checken in. We moeten meteen onze bagage inchecken. ´Huh? we moeten meestal toch twee uur wachten?’ vraag ik.
‘Jullie niet’ zegt Jill. Verward kijk ik haar aan. Skyler blijkbaar ook, we snappen er niks van. ‘Jullie hebben een privé vliegtuig.’ Zonder dat ik het merk staat mijn mond wagenwijd open. Ik merk het pas als Skyler mijn mond probeert dicht te duwen. ‘OMG! Dat is zo geweldig!’ schreeuw ik bijna. Skyler maakt een gebaar dat ik rustiger moet doen. Jill maakt een gebaar dat we mee moeten komen. We lopen mee naar het vliegtuig. Mensen kijken ons een beetje raar aan maar daar schenken we geen aandacht aan. ‘One Direction had ook een privé vliegtuig, maar die zijn al in het hotel aan het rusten’ zegt Cindy.
´Dus, als we er zijn, ontmoeten we ze?´ vraagt Skyler. Cindy knikt. Na vijf minuten te hebben gelopen, zijn we bij het vliegtuig, we stappen in en gaan zitten. Ik heb weinig geslapen dus ga goed liggen en probeer wat te slapen. Ik lig half tegen Skyler aan, maar ze vind het niet erg en pakt mijn hand vast. Het geeft me een veilig gevoel. Skyler is gewoon geweldig. Als ik problemen heb, kan ik naar haar toe en het is ook andersom. Ze heeft me het gevoel dat ik iets beteken. Ik werd vroeger namelijk gepest, maar toen Skyler in de klas kwam, was het meteen over. Dat gebeurde in groep vier,. Ik ben dus vier schooljaren gepest om geen reden. Na de zomervakantie van groep drie naar groep vier kwam Skyler nieuw bij ons op school. Ze had perfect mooi bruin zwart haar, net als nu. Meteen de eerste dag hadden we een klik en elke keer als iemand mij wilde gaan pesten, beschermde Skyler mij. Iedereen wisten wel dat ze Skyler niets aan moesten doen, ze kon echt erg uitflippen als je haar boos maakt, dat vind ik wel fijn aan haar. Daarmee helpt ze me altijd. Elk jaar zat ze bij mij in de klas, zelfs tot nu toe. We hadden geluk dat we hetzelfde niveau hadden, anders had ik het echt niet overleefd. Skyler is geweldig en dat zal ze altijd blijven en ik wil haar nooit meer kwijt. Met die zin val ik in slaap.

Skyler

Lina is in slaap gevallen op mijn schoot. Ze is echt een schat. Ik ben blij dat we een klik hadden, iemand om mijn problemen kwijt te kunnen. Ze weet sinds laatst pas over Kelly, maar ze heeft zo´n fijn medelijden met mij. Dat is gewoon geweldig. Maar dat is ze ook, ze is knap, lief en natuurlijk mijn beste vriendin. Als ik haar niet had, had ik nog meer problemen gehad, niet op school, maar thuis. Op school ben ik niet bang, zelfs de pesters weten dat ze mij niet moeten hebben, en al helemaal niet Lina. Ik ben blij dat we in dezelfde klas zitten. Ik hou echt van haar als vriendin. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en probeer te gaan slapen

*5 uur later*

´Dames wakker worden.´ Lina en ik worden wakker geschud door Cindy. Lina gaat rechtop zitten en glimlacht naar me. Ik glimlach terug en doe mijn riem om. Lina doet hetzelfde en pakt weer mijn hand. ´Weetje Skyler, ik ben blij dat we vriendinnen zijn. Je hebt me altijd geholpen en nu nog steeds. Ik hou van je.´ Ze geeft me een kus op mijn wang.
´Ik hou ook van jou.´ Na een kwartier zijn we geland op de grond. We maken onze riemen los en stappen uit het vliegveld. Opeens voel ik een warme vlaag over me heen komen van de warmte hier in Ibiza. Gelukkig dat ik een short met een tanktop heb aangedaan. Anders had ik het nu wel snikheet! We lopen verder van het vliegtuig af en krijgen onze koffers. We lopen naar het vliegveld. ´Wacht, zullen we even iets eten?´ vraagt Lina. Ik knik en de dames nemen ons mee. We gaan zitten in een klein restaurant en we bestellen een broodje. Als we het op hebben, pakken we onze spullen weer en lopen naar buiten. ´Jullie mogen met die meneer meegaan.´ zegt Jill en wijst een meneer aan. ´Wij moeten even iets regelen, we komen vanmiddag even langs.´
´Is goed, hoe laat ongeveer?´ vraag ik.
´Rond vier uur denk ik.´ Lina en ik knikken en lopen naar de meneer die Jill net aanwees. De meneer heeft een bordje vast met daarop:
Miss Walker and Miss Jackson.
Ik voel me zo speciaal nu. Ik pak Lina´s hand en we lopen richting de meneer. Hij neemt ons mee naar een taxi en we gooien onze spullen achterin. Onze handtassen houden we bij. We stappen in en rijden aan.

Reageren=Melding


Reacties:


1Dtjetanya zei op 26 mei 2014 - 22:23:
Heel leuk!! Melding!!


x1Dx
x1Dx zei op 22 mei 2014 - 23:00:
leuk! ben benieuwd!!
Melding!!!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 22 mei 2014 - 21:31:
Super leuk!!


Nadja
Nadja zei op 22 mei 2014 - 21:09:
Leuk !!!!


Anne
Anne zei op 22 mei 2014 - 19:47:
Leuk!