Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Austin Mahone » Everything Changes >Afgerond< » Last Chapter

Everything Changes >Afgerond<

22 mei 2014 - 20:00

481

5

423



Last Chapter

harry styles waving photo: Harry waving hazzawaving.gif

Wahaha, jullie zullen nu denken: 'wtf, er zouden nog twee hoofdstukken komen?' Aha, yeah. Dat was wel de bedoeling, ja. Maar iets in me zei dat ik het nu moest afronden, dus tja... Listen to your heart


Jullie vragen zich nu af, wat gebeurt er met Zayn, Linn, Niall en Louis en natuurlijk de rest. Ik zal beginnen met Zayn.

Hij had zich zo goed gedragen in de gevangenis dat hij er na drie maanden al uit mocht! Ik meen het, drie maanden!
Hij kwam dus uit de gevangenis en meteen werd hij opgebeld. Ariana overleefde. Ze dachten dat ze dood was, maar dat was een vergissing. Meteen was Zayn naar Ariana gegaan om haar zijn excuus aan te bieden. Hij had van alles gekocht: chocolade, accessoires, kaarten, zelfs nieuwe schoenen! Zayn had erg veel geluk, want ze paste ook. Ariana zag duidelijk dat hij er spijt van had en accepteerde zijn excuus. Zayn was zo blij dat hij Ariana om de hals vloog en er een draadje uit haar neus viel. Meteen moesten de dokters komen, had hij weer.
Ariana mag morgen weer naar huis, ze is helemaal oké. Niks aan het handje, alleen een paar flinke wonden die de dokters hadden moeten hechten. Zayn is er ook al overheen en durft ook gewoon te rijden.

Is het Mahoran, Mahonlinson of Mahomalik? Nou, het is niks. Linn heeft met geen een van die drie. En ook niet Harry of Liam. Op dit moment is ze single maar ze voelt wel wat voor een jongen uit haar klas.
Over school, Linn doet het goed op school. Ze is weer thuis en ze gaat weer naar school. Ze heeft heel veel gemist want ze was erg lang weg. Haar school heeft wel miljoen keer gebeld, dat vertelde haar broer, Austin. Austin bemoeit zich niet meer met Linn, hij heeft het beloofd nadat Linn, Austin en hun ouders een serieus gesprek hadden. Linn heeft enorm veel contact met de jongens, als ze er zijn dan. Nu zijn ze aan het touren (en komen binnenkort in NEDERLAND!) door heel veel landen. Jammer genoeg komen ze in New York niet. Harry heeft haar gevraagd om is een keer uit te gaan. Linn heeft ja gezegd, en die date is wanneer het tour is afgelopen... Dat duurt nog wel eventjes, maar ja. Die date is gewoon voor de lol, hoor.

Liam heeft een vriendin, hij is terug bij Danielle! Wat een verrassing... Liam is dolblij en de jongens en ik zijn ook dolblij voor hem. Hij is de hele dag enorm hyper, niet normaal. Het is raar om Liam hyper te zien... Het is uit tussen Nadja en Liam en het is ook uit tussen Denise en Harry...

That's it!
Say bye, bye Everything Changes...

Maar natuurlijk lezen jullie wel mee met m'n nieuwe verhalen; Me & Louis (gestart) en Who's My Sister?

I love you, my Serenita's <3
Zo noem ik mijn lezers ...


Reacties:


Nynlufx
Nynlufx zei op 23 mei 2014 - 7:23:
Yay! Omg ik was echt verslaafd
.. see you by who's my sister!!!
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 23 mei 2014 - 6:49:
Jammer dat het afgelopen is
Was echt een super leuk verhaal
-X-


x1Dx
x1Dx zei op 22 mei 2014 - 23:12:
jammer dat het afgelopen is.
En natuurlijk lees ik mee met je andere verhalen.
i your story's
xxx


justmissF24
justmissF24 zei op 22 mei 2014 - 21:40:
Ahwww het was een.supwr verhaal!! x


Nadja
Nadja zei op 22 mei 2014 - 21:09:
Omgggg tssss sad me you know haha xx