Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » *** Girls Things *** [ Afgerond ] » 1O > Janessa

*** Girls Things *** [ Afgerond ]

23 mei 2014 - 20:21

718

6

376



1O > Janessa

Image and video hosting by TinyPic

Today a Vanessa-Day!


Vanessa Alex Jurth


Een half jaar later, is het nu. 'Vanessie, slaap je al?' Vraagt Jai. 'Nee, jij?' Hij grinnikt en ik laat mijn hoofd weer rusten tegen zijn schouder. Oké, nou ik zal alles van haarfijn uitleggen.
Het is uit tussen mij en Niall. Hij hield blijkbaar meer van dat wijf dan van mij. Ik heb het trouwens uitgemaakt, contact hebben we ook niet meer. Drie maanden ben ik single geweest, helemaal vrijgezel. Ik ging dus naar een party met Valerie en Jade, het was heel gezellig en toen kwam ik Jai tegen. We hebben wat gepraat, gedanst en we hebben onze nummers uitgewisseld. We hadden meteen een klik. En nu, nu ben ik samen met Jai. Dus geen ,,Nannessa’’ meer zeggen.

Girls Things.... We hebben gewonnen! We zijn nu serieus wereldberoemd, nog beroemder dan Ariana Grande, One Direction, 5 Seconds Of Summer, Rihanna, iedereen! Overal waar we zijn worden we wel gespot, soms is het irritant maarja. Zo is het nu eenmaal, toch? En fans gaan uit hun dak tijdens onze concerten. Ik vind het echt super!

Valerie heeft met.... Niemand! Ze is helemaal single, maar ze vindt het niet erg. Jade heeft met Kyle, en nee, ze is niet zwanger geraakt. Jade had me alles verteld en ik schrok er in het begin wel van, ik zit op dit moment niet te denken aan een carrière + baby.
-------------------------------------------------------------------------------------------

The next mornin'

'Babe, wake up.' Ik word door elkaar geschud door... Drie keer raden, Jai, Jai, Jai. 'Nee,' kreun ik, 'laat me slapen, please.' Ik open langzaam mijn ogen en kijk recht in de prachtige ogen van Jai. 'We moeten gaan.' Zegt hij en ik kijk verbaasd. 'Waar naartoe?' Jai lacht en schud zijn hoofd. 'De opnames, gekkie.' Ik zucht, dat had ik jullie trouwens nog niet verteld. We hebben een nieuw liedje; ,,The Love Coaster’’ en daar hebben we de opnames van. De Janoskians zitten ook in onze videoclip. De jongens zijn heel gezellig. Ik gooi mijn benen over de rand van het bed en ga zitten. Ik gaap en strek me uit. Jai trekt me uit bed en ik grinnik. 'Auw, mijn arm.' Zeg ik droog en loop naar de kast. Verbaasd kijk ik naar Jai. 'Ga je zo naar de opnames?' Hij grinnikt en schud zijn hoofd, hij heeft een broek aan en verder niets. 'Jai, ik weet niet wat ik aan moet trekken, zoek jij iets voor me?' Ik kijk hem glimlachend aan en hij knikt, duwt me aan de kant en zoekt naar een goede outfit. 'Kijk is, dit staat je vast en zeker super!' Hij houdt een feloranje rok omhoog met een kort basic topje. 'Je hebt een goede smaak.' Ik pak de outfit aan en trek het aan. Snel zoek ik nog naar een vestje en tada!. Ik draai een rondje en Jai klapt in zijn handen.

'Yo yo, Jadie.' Ik geef Jade een knuffel en ze glimlacht. 'Hey, Janessa.' Ze grijnst breed en ik lach. 'Inderdaad.' Zegt Jai die bij ons komt staan. 'Waar is Valerie?' Vraag ik en ze wijst naar een busje dat op onze set staat. Verrast loop ik erheen. Zachtjes open ik het deurtje en ik kijk verbaasd naar Valerie. 'Valerie? What's up?' Ik stap naar binnen en Valerie zucht. 'Nou, ik denk dat ik verliefd ben op,' Valerie kijkt me aan, 'op Liam.' Ik ga naast haar zitten. 'Dat is toch leuk?' Valerie schudt heftig haar hoofd. 'Hoezo niet?' Vraag ik. 'Hij is vast en zeker niet op mij...' Ik glimlach. 'Hij wil je echt wel, waar valt Liam op? Op meisjes met krullen, check. En waar valt hij nog meer op? Op meisjes zoals jou, check!' Ik pak Valeries hand en ze glimlacht. 'Thanks, Vanes.' Ze geeft me een knuffel. 'No problem, daar ben ik toch voor.'
'Dames opschieten!' Klinkt de stem van John, de regisseur. We staan op en lopen naar buiten. 'Hoe is het met jou en Jai?' Vraagt Valerie nieuwsgierig. Een dromerige zucht verlaat mijn mond en Valerie giechelt. 'Ge-we-l-dig!' Roep ik en weer giechelt Valerie. 'Zo cute, jullie twee, Janessa.' Ik knik, vind ik zelf namelijk ook.

We zijn klaar met de opnames. We hebben nu rust, voor even dan. Eventjes voor Jai en mij alleen... Jai zei dat hij een verrassing voor me heeft, ik ben benieuwd wat dat is...


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 24 mei 2014 - 12:51:
Oooh super leuk!!!
Melding!!


angel18
angel18 zei op 24 mei 2014 - 10:38:
Omg dit is leuk maar pliez laat nanessa plies terug komen ik haat dat wijf die met niall heeft maak een nial pov dat is ook leuk pliezzz


xcarrotx
xcarrotx zei op 24 mei 2014 - 10:07:
woooow. opeens een half jaar later.... eventjes wennen but 'me like!'
hmm als val iets met liam krijgt ziet vanessa Nialler weer mwuhahaha


justmissF24
justmissF24 zei op 24 mei 2014 - 4:24:
Lowee it!!


1Dtjetanya zei op 23 mei 2014 - 22:27:
Superleuk!! Melding!!