Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » *** Girls Things *** [ Afgerond ] » 11 > Janessa or Nanessa?

*** Girls Things *** [ Afgerond ]

26 mei 2014 - 12:27

982

5

465



11 > Janessa or Nanessa?

Niall Horan

'Nini, wat is er?' Vraagt Barbara. Ik schud mijn hoofd en bekijk haar buik. 'Weetje Barbara, ik wil het kindje niet houden...' Barbara schrikt. 'Maar Niall! We hadden samen besproken dat we het kindje zouden houden!' Roept ze boos. 'Ja, ik kan van gedachten veranderen, toch?!' Roep ik terug. 'Hou je wel echt van me, Niall?' Barbara kijkt me aan en ik haal mijn schouders op. Ze staat kwaad op en kijkt boos naar me. 'Niall, je houdt niet eens van me! Wat een fucking lul ben je!' Ze loopt kwaad naar de kapstok en pakt haar jas. 'De groeten!' Roept ze nog voordat de deur dichtslaat. Zuchtend pak ik mijn mobiel en bel Liam.
'Hey Nialler!'
'Liam, wat is er aan de hand? Je klinkt zo blij.'
'Ja, ik ben echt verliefd... En jij klinkt niet zo blij...'
'Echt, op wie?!'
'Vallie...'
'Vallie?'
'Ja, Valerie, van Girls Things!'
Ik slik, Vanessa... Ik mis haar zo...
'Niall? Ben je er nog?'
'Oh, euh, ja...'
'Nou, vertel me wat er is...'
'Net is Barbara weggegaan... Ze ik leuk maar ik ben toch niet verliefd op haar...'
'En het kindje dan?'
'Ik hoop dat het een miskraam word.'
'Niall, serieus?!'
'Nee, grapje.'
'Maar, ik heb trouwens een verrassing voor je!'
'Oh, wat dan?'
'Je gaat Vanessa weer zien!'
'Wat?!'

[face=times]

Vanessa Alex Jurth


'Ik heb een verrassing voor je!' Roept Jai en ik kijk verrast. 'Je gaat Niall weer zien!'
'Wat?!' Roep ik en Jai kijkt me verbaasd aan. 'Is toch leuk, oude vrienden weer zien?' Ik schud heftig mijn hoofd. 'Hoezo, voel je soms nog iets voor hem dan?' Hij kijkt me onderzoekend aan en ik haal mijn schouders op. Jai staat kwaad op. 'Serieus?! Hou je nog van 'm?!' Hij loopt naar de kapstok en pakt zijn jas. 'De groeten!' Zegt hij nog voordat de deur met een klap dichtslaat. Zuchtend sta ik op en ren ik hem achterna. 'Jai!' Schreeuw ik en hij draait zich met een ruk om. 'Wat?!'
'We hebben nu fucking bijna vier maanden en nu is het opeens klaar omdat ik het niet weet?'
'Ja, als je drie maanden nog steeds van die homo hebt gehouden, dan ja.'
'Kom op, Jai, ik hou van je.' Hij draait zich om en begint met lopen. Ik pak hem vast bij zijn arm en trek hem tegen me aan. 'Ik hou echt van je...' Fluister ik en ik druk mijn lippen tegen de zijne...


Niall Horan


'Kijk daar is Va-' Liam stopt abrupt met praten als we Vanessa en Jai zien zoenen. Ik zucht en draai me om. Snel zet ik het op lopen maar Liam houdt me tegen. 'Als je gevoelens voor haar hebt, vertel het haar.' Fluistert hij.
'Nee Vanessa! Zoenen helpt niet, oh kijk is aan daar is je vriendje.' Jai duwt Vanessa van zich af en wijst naar me. Verbaasd kijk ik naar hem en hij loopt naar me toe. 'Gefeliciteerd, man.' Hij geeft me een harde schouderduw en loopt verder. Vanessa rent achter hem aan en laat mij hier staan. Samen met Liam. 'Zo, aardige begroeting.' Mompel ik boos. 'Liam pak je sleutels maar, we gaan.' Liam schudt zijn hoofd. 'Niall,' hijgt Vanessa die opeens voor ons staat. 'Hoi.' Zegt ze dan droog, ze is duidelijk nog steeds boos. 'Hey Liam.' Ze geeft hem een knuffel en mij niet... Weer zucht ik en draai me om. Ik verstop me achter een auto. Ze wil me gewoon echt niet... Het gaat sowieso nooit meer iets worden tussen ons. Fuck, fuck, fuck! Mijn ogen worden vochtig. Argh! Waarom ben ik nu zo gevoelig? De tranen beginnen van mijn wang af te stromen. 'Niall?' Vraagt Vanessa voorzichtig. Snel leg ik mijn handen op mijn ogen. 'Wat is er, Nini?' Nini? Zo noemde ze me altijd toen we nog verkering hadden! 'Niks.' Zeg ik bot. 'Ben je boos op mij?' Vraagt ze en verbaasd kijk ik haar aan. 'Hoezo zou ik boos op jou zijn? Jij bent toch boos op mij?! Waarom doe je anders zo, eerst me gewoon voorbij rennen alsof ik er niet ben en daarna mij geen knuffel geven en Liam wel!' Roep ik en Vanessa schrikt er van. 'Janessa.' Fluistert ze en ze staat op, vervolgens kijkt ze me nog even aan en loopt dan weg. Hoezo „Janessa”? 'Niall, we moeten gaan, kom.' Zeg Liam zacht en ik zucht.

'Hey, jongens!' Roept Jade die de deur opent. We geven haar een voor een een knuffel en ze glimlacht. Ze gebaart dat we naar de huiskamer moeten gaan. Ik loop erheen maar Jade houdt me tegen. 'Niall kom eens.' Ze wijst naar een hoekje waar een bankstelletje in staat.
'Wat is er?' Vraag ik en Jade kijkt me verrast aan.
'Weet je dat niet?'
'Euh, wat weet ik niet?'
'Het is uit tussen Jai en Vanessa, bye bye Janessa.'
'Oh...'
'Ja, pak je kans!'
'Welke kans, Vanessa wil me toch niet.'
'Echt wel, laatst kon ze niet stoppen met praten over jou. Hoeveel ze spijt had van dat ze Jai had gekozen enzo...'
Verbaasd kijk ik haar aan, zou ze dit menen? 'Ik meen het hoor.' Zegt ze. Mijn ogen worden groot. 'E-echt?' Stotter ik en ze knikt heftig. 'Ze is smoor op je Niall, dat kun je gewoon zien!' Ik loop naar de huiskamer, Valerie en Liam zijn druk aan het praten en Vanessa zit in haar uppie, in een hoekje. Glimlachend loop ik naar haar toe en ze kijkt me verrast aan. 'Waarom ben je zo blij?' Vraagt ze en ik haal mijn schouders op. 'Echt?!' Roept ze en ik knik. 'Het spijt me zo...' Fluistert ze en ik schud mijn hoofd. 'Ik hou ook van jou.' Zeg ik en ze kijkt me raar aan. 'What the fuck heeft Jade je verteld?' Vraagt ze. 'Dat je op mij bent.' Zeg ik en ik grijns breed. 'Nee?!' Roept ze. 'Hoezo nee?' Mijn vrolijke gezicht verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ze staat boos op en loopt naar Jade toe die staat te lachen.

Is Vanessa wel op Niall of niet?
Of heeft Jade maar wat gelogen?
Je leest het in het volgende deel
-x-


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 1 juni 2014 - 8:42:
Dzzzz

Laat maar dat geluid wilde ik maken^^
Ik ben benieuwd!!


x1Dx
x1Dx zei op 1 juni 2014 - 0:10:
Ben benieuwd!!
Ga nu lezen!


Nynlufx
Nynlufx zei op 31 mei 2014 - 14:29:
Omg


angel18
angel18 zei op 27 mei 2014 - 15:42:
Waarom reageert niemand


angel18
angel18 zei op 24 mei 2014 - 14:08:
Nanessa en ik weet ik maak je gek haha sorry