Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He's the one|| Zayn Malik [Afgerond] » ~007~Dinner Date

He's the one|| Zayn Malik [Afgerond]

24 mei 2014 - 15:45

1206

9

430



~007~Dinner Date

Image and video hosting by TinyPic A giggling Zayn is my favourite Zayn (/◕ヮ◕)



Jaylinn

De volgende dag sta ik, voor mij doen, redelijk vroeg op. Om half negen sta ik al naast me bed, me uitreikend. Een geeuw verlaat mijn mond en het liefst duik ik mijn bed weer in. Gelukkig ben ik mentaal sterk genoeg en sleur ik mezelf de trap af en de keuken in. Ik maak een gezond en vezelrijk ontbijt en werk dat snel naar binnen. Dan bestijg ik met twee treden tegelijk de trap en duik mijn kamer in. Vanuit een van de lades in mijn kast pak ik mijn sport outfit en loop dan naar de badkamer. Het schone setje kleding leg ik op het daarvoor bestemde plankje en ik ontdoe me van mijn pyjama. Ik gooi snel wat water in mijn gezicht en schiet dan in mijn sportkleren. Douchen lijkt me namelijk een beetje zinloos als je je straks kapot gaat zweten. Mijn blonde haar bind ik samen in een hoge paardenstaart en ik pak mijn speciale sport oortjes (want inhoud dat er een klipje aan zit die je aan je oor kan bevestigen en een klipje zodat je het aan je shirt kan bevestigen) Dan loop ik naar beneden en schiet in mijn schoenen, waarna ik naar de keuken loop en een flesje water vul. Vervolgens loop ik naar buiten en richting het park. Ik doe wat rek en strek oefeningen en begin dan langzaam te joggen, terwijl de klanken van Zero Gravity in mijn oren klinken.

Als ik twee uur later weer helemaal schoon en rein ben, loop ik de woonkamer in. Net op dat moment gaat mijn mobiel af en ik ren snel naar het kleine barretje dat de keuken van de woonkamer scheid. Mijn vingers grissen het apparaat van het gladde oppervlak en ik druk op beantwoord.
‘Met Jaylinn.’
‘Jayyyyyylinnnnnnnnnnnnnnnnn,’ klinkt er hard. Ik houd het mobieltje een stuk bij mijn oor vandaan en trek mijn neus op. ‘Wat. Wie is dit?’ Er klink een verontwaardigd geluid, gevolgd door een paar giechels. ‘Ken je nu niet eens meer je eigen vriendin der stem?’ Mijn mond valt open en ik slaak een gilletje. ‘Maaikeee!’
‘Jaylinnnnn!’ Ik lach en loop richting de bank, waar ik me op laat ploffen en vervolgens mijn benen optrek. ‘Hoe is het in Turkije?’
‘Ge-wel-dig. Er is hier hartstikke veel zon, het is warm, ik heb een zwembad, veel eten, leuke jongens..’
Ik lach en pluk wat aan mijn teennagels. ‘Heb je al iemand aan de haak geslagen?’
Ze giechelt. ‘Misschieeeeen.’ Weer lach ik en ga in kleermakerszit zitten. ‘Geef me details, you monster.’

Uiteindelijk kletsen we tot zes uur ’s avonds over van alles en nog wat. Ik heb haar echter nog niet verteld over Zayn, omdat ik zelf nog niet eens weet waar we staan. ‘Oh shit, Maaike. Ik moet gaan, ik heb een date en word over een uur opgehaald.’
‘Een date?! En dat vertel je pas nu omdat?’
‘Omdat ik het helemaal vergeten was door jouw verhaal! Ik moet nu echt gaan babes, love you kisskiss.’
‘Kisskiss.’ Dan hang ik op en spring op. Ik race naar boven en ren mijn kast in. ‘Wat zal ik aantrekken?’ Ik scan de vele kledingstukken in mijn kast en besluit uiteindelijk op een schattig jurkje. Met het jurkje in mijn handen loop ik de kast weer uit, waarna het op mijn bed leg. Vervolgens loop ik de kast weer in en zoek een bijpassend setje ondergoed uit. Daarna pak ik mijn simpele zwarte pumps met een strikje op de neus en loop de kast weer uit. De pumps zet ik naast het bed, het setje ondergoed leg ik op de jurk. Dan loop ik naar mijn make-uptafel/bureau en ga zitten. Ik rommel wat door mijn doosje met mascara en kies uiteindelijk een simpele zwarte. Vervolgens pak ik ook nog eyeliner en wat blush en ga ik aan de slag met mijn make-up.

Al snel ben ik klaar en bekijk het resultaat in de spiegel. De kleine dubble flick ziet er geweldig uit en samen met de mascara trekt het de aandacht meteen naar mijn ogen. De subtiele blush op mijn wangen laat me er gezond uitzien en ik glimlach. Dan sta ik op en loop richting mijn bed. Ik kleed me uit totdat ik helemaal naakt ben en schiet dan in het setje ondergoed. Voor de zekerheid kijk ik nog even of de bandjes loze BH wel helemaal goed en strak zit, voordat ik me in mijn strapless jurkje hijs. Het roze lijfje zit strak om mijn bovenlichaam, waarna vanaf mijn middel de zwarte rok wijd en Asymmetrisch uitloopt. Giechelend draai ik een rondje voor m’n spiegel, waarnaar ik m’n voeten in de pumps steek. Vervolgens loop ik weer terug naar mijn bureau/make-uptafel en ga door mijn sieraden. Ik besluit uiteindelijk een paar simpele diamanten knopjes in te doen en een simpele zilveren ketting om te doen. Als ik alles op en aan heb draai ik nog een rondje voor de spiegel en knik goedkeurend. Perfect. Snel pak ik nog een clutch en stop er mijn sleutels en telefoon in, waarnaar ik naar beneden loop en een briefje voor mijn vader schrijf.
Ben op een date, blijf maar niet op, ik weet niet hoe laat ik terug ben
x Jaylinn


Om precies zeven uur gaat de bel en loop ik naar de deur. Met een glimlach open ik hem. ‘Hey.’ Zayn draait zich om en glimlacht. ‘Hey. Je ziet er prachtig uit, Jaylinn.’ Ik bloos wat en stap naar buiten, de deur achter me dicht trekkend. ‘Dank je wel. Je ziet er zelf ook niet zo slecht uit.’ Het is waar, Zayn ziet er prachtig uit in zijn donkere spijkerbroek en zwarte overhemd. ‘Zullen we gaan?’ Snel doe ik de deur op slot en knik dan. ‘Laten we gaan.’ Hij bied me zijn arm aan en die pak ik maar al te graag aan, waarnaar hij me naar de zwarte, klaarstaande range rover leidt. Als een echte gentleman houdt hij de deur voor me open en ik stap in. Zelf loopt hij om de auto heen en schuift naast me op de achterbank. ‘Rijden maar, Vincent.’ De man achter het stuur knikt en verlaat de stoeprand. ‘Waar gaan we heen?’ vraag ik nieuwsgierig. ‘Ergens waar het rustig is,’ glimlacht Zayn. Ik lach kort en sta mezelf toe te ontspannen.

Na een rit van ongeveer een kwartiertje, stopt de auto. Zayn geeft Vincent een klopje op zijn schouder en stapt uit, om vervolgens naar mijn kant te lopen. Hij houdt de autodeur open en bied mij zijn hand aan, die ik dankbaar aanpak. Voorzichtig stap ik uit, de rok van mijn jurk naar beneden houdend. De zachte wind laat mijn gesteilde haar heen en weer wiegen en kippenvel maakt zichzelf zichtbaar op mijn armen. Zayn sluit de deur en slaat een arm om mijn schouders, een deel van zijn lichaamswarmte op mij afgevend. Dankbaar neem ik een stapje dichter naar hem toe en glimlach. ‘We moeten nog even de hoek omlopen. Dat is niet erg toch?’ Ik schud m’n hoofd en samen lopen we de hoek om. Zayn stopt voor een gezellig en knus uitziend restaurantje en ik laat mijn blik naar boven dwalen. Met sierlijke letters pronkt de naam van het restaurantje op de gevel en ik glimlach om de typische Hollandse naam. Het Appeltje.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 25 mei 2014 - 11:00:
Super! Dat gaat wel wat worden tussen hun denk ik. Snel verder! XX


juutjee19
juutjee19 zei op 25 mei 2014 - 10:20:
Aaaaw cute^^


justmissF24
justmissF24 zei op 24 mei 2014 - 23:42:
Ahwe cute <3


x1Dx
x1Dx zei op 24 mei 2014 - 23:15:
Aaaawh cute!
Melding!!!


Malikaa
Malikaa zei op 24 mei 2014 - 16:43:
Aweeee omg, zo cute <3
Bij het appeltje moest ik denken aan sneeuwwitje, haha /-\