Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Hobbit » The beast in the mountain » Vertrek uit Hobbiton

The beast in the mountain

27 mei 2014 - 15:25

291

0

303



Vertrek uit Hobbiton

Op een dag in hobbiton was er een blije en gelukkige hobbit hij had alles wat zijn hartje begeert tot dat er een tovenaar langs kwam met de naam Gandalf.
Gandalf was er om te vragen of Bilbo mee wou met de reis naar erebor.
Bilbo zij zelf nee maar eigelijk had hij geen keus want toen hij Gandalf weg stuurde zette Gandalf stiekem een teken op de deur van de hobbit.
En die avond tijdens het avond eten werd er aangeklopt, Bilbo deed de deur open en zag daar een dwerg staan die naar dat huis was gekomen door het teken op de deur. Hij duwde Bilbo weg en liep naar het eten dat op de tafel stond ondertussen werd er weer aangeklopt en liepen er weer dwergen naar binnen tot dat zijn hele huisje vol zat met dwergen tot opeens Gandalf weer naar binnen liep en een vreet festijn breekt los de dwergen eten alles op in het huis tot Bilbo het onder brak en Gandalf was het met hem eens. Op een geef moment was het klaar en gingen ze opruimen op dwergen stijl heel snel en heel gezellig tot thorin binnen liep, iedereen was stil. Hij vroeg aan Bilbo of hij mee wou met de reis en bood hem een contract aan, hij zei dat hij er over na zou denken en de dwergen gingen weg op eerste instantie wou hij niet mee want: alles was zo rustig en stil. Toen hij dat zij was hij eigelijk overtuigt van zichzelf alles was maar zo saai en rustig het avontuur was weg dus besloot hij mee te gaan met de dwergen maar de dwergen waren al weg. Dus hij besloot het op rennen achter de dwergen aan op zoek naar avontuur


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.