Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Falling in Love... but with the wrong guy... » ~2 new home

Falling in Love... but with the wrong guy...

28 mei 2014 - 9:24

716

2

185



~2 new home

Heeeyy hoofdstuk 2 ;) lufff xoxox

Jaylinn Quinn Davidson

Ik stap uit de taxi en bewonder het schitterende huis. ,,Wauw!''zeg ik tegen mezelf. Ik loop het pad op en zie mijn nieuwe buren. Het zijn 15 jongens. Ze staan allemaal voor het raam. Ik zwaai verlegen en wordt rood. Dan loop ik mijn nieuwe huis binnen. Wooow wat een groot huis! Ik besluit het eerst maar eens een beetje in te richten. Na zo'n 2uur ben ik klaar en ga mijn spullen uitpakken. Nooit gedacht dat ik zoveel had meegenomen! Net als ik klaar ben gaat de deurbel. Ik ren naar beneden en doe de deur open. Daar staat een meisje. Lang zwart stijl haar, prachtige bruine ogen, slank figuur en niet heel lang. ,,Hooi, ik ben Lori.''zegt ze met een zachte stem. ,,Hee, ik ben Jaylinn.''zeg ik. ,,Ik zag dat je hier net binnen kwam. Je hebt wel een lef om naast hun te gaan wonen.''zegt Lori en ze gebaart naar het huis nst mij. ,,Hoezo?''vraag ik. Ze is even stil. ,,Lang verhaal...''zegt Lori dan opeens.
,,Nou kom maar binnen dan kun je het mij vertellen.''zeg ik en ze komt binnen. Ze gaat op de bank zitten en ik loop naar de keuken. ,,Ik heb alleen water. Ik moet nog boodschappen doen.''zeg ik. ,,Maakt niks uit.''zegt ze. Ik kom terug met 2glazen water. ,,Nou vertel.''zeg ik nieuwsgierig. Ze glimlacht.
,,Nou. Die jongens hiernaast zijn Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik en hun bende. Ze zijn super gevaarlijk en doen wat ze willen. Zelfs de Politie doet er niks aan. Liam Payne heeft zelfs mijn broer vermoord. Ze zitten bij mij op school en- Naar welke school ga jij trouwens?" vraagt ze dan ineens. ,,Ik zit op het Far East High School.''zeg ik. Lori grijnst even. ,,Nou ze zitten dus bij ONS op school. Maar ik waarschuw je! Ze zijn super dangerous.''zegt ze. Ik knik. ,,Kan je me morgen komen ophalen?''vraag ik. ,,Ja tuurlijk! Ik neem wel wat vriendinnen mee. Nina en Chanel. Het zijn mijn bestie's.''zegt ze. ,,Oké.''zeg ik. ,,Maar ik ga.''zegt ze dan. Ze staat op en we nemen afscheid. Morgen ga ik me inschrijven voor kickboksen en thaiboksen. Daar ben ik vroeger 3x kampioen mee geworden. Dan pak ik de telefoon en bel de shoarmatent. Na een half uur heb ik mijn shoarma en nu ga ik genieten!


Zayn Javadd Malik


,,Shit! Wat moeten we nu doen?''vraagt Jaden. ,,Wat we moeten doen is normaal doen tegen haar. Ze weet het waarschijnlijk niet.''zeg ik.
De jongens knikken. ,,Liam James Payne!! Waar zit jij met je gedachten?''grinnik ik. Hij reageert niet. ,,Waarschijnlijk dat meisje.''zegt Harry.
,,WAT?! Nee ik heb zin in shoarma dat meisje heeft net 3grote shoarma schotels bestelt.''zegt Liam grinnikend. ,,Nou ik heb toch honger. Dan gaan we ons gelijk even voorstellen.''zeg ik. En ik gebaar dat Liam,Niall,Harry en Louis mee moeten komen. Enkele secondes later staan we voor haar deur. Ik bel aan en de deur gaat open. Woow! Daar staat ze dan. Een prachtig meisje. Bruin stijl haar in een paardenstaart. Bruine ogen. Slank. Wacht wat!? Gozer je bent toch. Iet verliefd?zeg ik tegen mezelf. ,,Ehhh...Ehhh...Hooi... kan ik jullie helpen?''stammelt ze. ,,Eehh...Ja-Nee- Ja.. we wouden ons voorstellen. Ik ben Zayn. En dit zijn Liam, Louis, Niall en Harry. We zagen dat je eten had. Ons eten is op. Mogen we mee-eten?''vraag ik. Ik zie dat ze schrikt. ,,Nou... ehhh.... Okee?''zegt ze dan. Ze laat ons binnen en we gaan in de woonkamer op de bank zitten. Het meisje gaat naar de keuken en roept: ,,Ik ben trouwens Jaylinn.'' Dan komt ze terug met. Nog 5borden. Die geeft ze aan ons. Ik zie dat ze bang is. ,,Jaylinn, ik zie dat je over ons gehoord hebt, maar wees niet bang wij doen je niks.''zeg ik. Ze knikt. ,,O nee?''vraagt Liam. ,,Nee!!''schreeuw ik. Dan kruipt Jaylinn in elkaar en er lopen stranen over haar wangen. Ik sta op en ga voor haar zitten dan zie ik dat ze echt huilt. Ik ga naast haar zitten en fluister: ,,Rustig maar, ik bescherm je.'' Ze knikt en droogt haar tranen. Dan zie ik allemaal trofeëen staan. Daarop staat: Kickboksen. Kampioen. 1e prijs.
Ik kijk er met open mond naar en ze grinnikt. ,,Morgen ga ik me inschrijven. Dan mag ik wat oefeningen laten zien en dan ga ik weer naar huis.''
,,Cool.''zeg ik.


Reacties:


MainGirl zei op 28 mei 2014 - 15:34:
ik ben bezig met een nieuwe xx


angel18
angel18 zei op 28 mei 2014 - 14:14:
Waneer schrijf je weer verder?