Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vampire alarm! » ~1~

Vampire alarm!

28 mei 2014 - 10:41

430

1

191



~1~

Chapter 1 ;)

#Chelsey

Ik zit op mijn bed met mijn dagboek op schoot. Ik begin te schrijven.
Lief Dagboek, vandaag was een geweldige dag! Ik ben wezen shoppen met Emily en Lily. Ik heb een schattig rood jurkje met een wit riempje en witte pumps gekocht. Daarna zijn we een ijsje gaan eten. En toen... toen zwaaide Thomas naar me. Maar ik ga nu afsluiten.
Liefs Chelsey xoxo

Ik leg mijn dagboek op mijn nachtkastje en ga slapen. Morgen heb ik vakantie! Ik sluit mijn ogen en val in slaap.


#Niall Horan

,,Luister Hazza, als je niet wilt dat we ontdekt worden zul je toch uit bloedzakken moeten drinken. En de controle leren te beheersen.
Zayn, Louis en Liam kunnen dat al. Ik bijna.''zeg ik tegen Harry die boos aan het grommen is. Ik rol met mijn ogen en pak een bloedzak.
,,Hier Haz. Drinken.''zeg ik. En Harry pakt hem geïrriteerd aan en heeft hem binnen no time leeg. ,,En Beter?''vraag ik.
,,Beter.''zegt Hazza die al een beetje vrolijker is. Ik grinnik en race super snel naar de bank waar ik de tv aan zet. ,,Yo Lee-yum! Waar ben jij gozer?!?''hoor ik Zayn roepen. ,,IN DE BADKAMEERRRRR!!!!!!''roept Liam. ,,Gasten jullie hoeven niet te schreeuwen. Gewoon fluisteren. We zijn vampiers die kunnen elkaar gewoon horen hoor.''zeg ik. Zayn steekt zijn tong uit en ik hoor Liam grinnikken. Soms zijn ze toch zo kinderachtig.
,,Als Jullie toch niks nuttigs te doen hebben, kom dan van je luie reed af en help even met Harry zoeken.''zegt Louis paniekerig. Ik schrik.
,,Is-wa-Weg-Haz.''stottert Liam. ,,Kom we gaan zoeken.''zeg ik snel en we racen snel het huis uit.


#Chelsey

Het is ochtend ik sta op en doe mijn haar in een slordige knot. Dan ga ik beneden ontbijten. En ren weer snel naar boven. Ik pak mijn nieuwe jurkje en mijn nieuwe pumps en leg ze op bed. Dan pak ik een bh en onderbroekje en leg ze ook op bed. Dan spring ik even onder de douch om me te wassen en kleed me dan aan. Ik kam mijn haar en doe het in een hoge paardenstaart. Dan pak ik mijn tas en ga naar beneden. Ik check even of ik alles heb en ga dan de stad in. Als ik een donker steegje inloop staat daar een jongen met een meisje. Hij bijt haar! Ik schrik. Ze is dood...dan komen er nog 4 jongens aangerend. Woow dat was snel. ,,Hazz achteruit...''zegt 1van hun langzaam. Maar dan herken ik de jongen die Hazz wordt genoemd... O My God..
,,H-Harry? Oh My God... Maar-Hoe-Jij was toch dood?''vraag ik. Ik ben in de war... ,,Hazz ken jij haar?''vraagt de andere jongen.


Reacties:


angel18
angel18 zei op 28 mei 2014 - 11:57:
Omg vet goed geschreven