Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vampire alarm! » ~2~

Vampire alarm!

28 mei 2014 - 11:18

435

1

158



~2~

Chapter 2

#Chelsey

,,Hazz...Ken je haar?''vraagt een andere jongen. ,,N-Ja... we hadden vroeger wat..''zegt Harry. Ik zie dat de jongens schrikken. ,,Hoe-Waarom zei je niks? Ik heb g**domme om je gerouwd!''zeg ik boos. Ik ga tegen de muur staan en zak langzaam op de grond. ,,Chelsey...''begint Harry terwijl hij een arm over me heen slaat. ,,Blijf van me af!''roep ik. Tranen stromen over mijn wangen. Ik kijk naar het meisje dat daar levenloos op de grond ligt.
,,Wat ben jij?''zeg ik toonloos. Harry zucht. ,,Ik- Wij zijn.. Vampiers.''zegt Harry. Ik schrik en wil op staan maar daar ben ik te veel te verdrietig voor. Ik knik. ,,B-ben je niet bang?''vraagt een jongen. ,,J..Jawel... maar ik kan mijn benen niet meer bewegen.''zeg ik. Hij grinnikt.
,,Ik ben Niall.''zegt de jongen. ,,Chelsey.''zeg ik. ,,Ik ben Liam. En dit zijn Louis en Zayn.''zegt een andere jongen. ,,Hooi, denk ik..''zeg ik.
,,Chelsey... wil je me nog een kans geven?''vraagt Harry voorzichtig. Ik knik. ,,Mooi! Want vanavond slaap jij bij ons thuis. Dan laat ik zien dat ik me kan beheersen.''zegt Harry grijnzend. Ik zucht. ,,Fijn... een huis vol vampieren en ik ben de bloedzak...''zeg ik zuchtend. De jongens grinnikken.
,,Woon je nog waar je vroeger woonde?''lacht Harry. Ik knik. ,,Okee. Dan kom ik je om 6uur ophalen.''zegt hij. ,,Allright.''zeg ik. Ik knuffel hem en fluister: ,,Ik heb je gemist Hazz.'' Hij glimlacht en ik loop richting huis. Als ik thuis ben ren ik naar boven. Daar pak ik mijn sporttas. Ik doe er mijn ondergoed,kleding,schoenen, kussen, tandenborstel,tandpasta, mijn make-up tasje en mijn kam in. Dan neem ik mijn tas mee naar beneden en ga op de bank zitten. Om klokslag 6uur wordt er aan gebeld. ,,Hee Beauty.''zegt Harry. ,,Hee.''zeg ik giechelend. Hij pakt mijn hand en knuffelt me. ,,Hee eehmmm-Wil je mijn vriendin zijn?''vraagt hij. Ik bloos. ,,Ja tuurlijk!''Zeg ik. Oh God... Ik heb verkering met een vampier... hij pakt mijn handen en zoent me. Zijn lippen zijn zacht en lief. Als hij zich terugtrekt vraag ik waar de auto is. ,,Ik gaan niet met de auto. Ik ga jou dragen.''grinnekt hij. Ik snap hem niet. Maar dan tilt hij mij en mijn tas op en doet de voordeur dicht. ,,Wa-Wat je doen?''vraag ik. Harry begint als een speer te rennen en binnen enkele secondes zijn we bij zijn huis. Hij zet me voor de deur neer en zoent me. En dit keer is het een zachte,lieve tongzoen. Dan gaat de deur open. ,,Harry?! Eet de gast niet op!! Ik wil ook!''zegt Niall. Ik grinnik en geef hem een klein kusje op zijn wang. Hij glimacht. ,,Treed binnen in Paleis A la Vampiere.''lacht Harry.


Reacties:


angel18
angel18 zei op 28 mei 2014 - 12:00:
Damn goed geschreven je hebt er een fan bij