Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vampire alarm! » ~3~

Vampire alarm!

28 mei 2014 - 15:32

867

1

162



~3~

OMG Chapter 3 alweer Guys!! Hope jou like it!

#Chelsey


Okee even alles op een rijtje... 1| Mijn vriendje is een vampier 2| Ik zit in een huis vol vampieren 3| Ik ben nerveus
,,Chelseeeyyyyy!!!!!!!!!"roept Louis. Ik glimlach en geef hem een knuffel. Oke ik weet dat hij een vampier is maar... Het is op de een of andere manier toch vertrouwd. ,,Heeey Chickiiee!"zegt Zayn die ook een knuffel wilt. Ik grinnik en knuffel hem. Liam springt op. ,,Nu Ik!!" roept hij. Hij knuffelt me. ,,Lee...AIR!!"roep ik. ,,O ja sorry... Ik was vergeten dat jij niet zo sterk bent als wij zijn."zegt hij grijnzend. Ik steek beledigd mijn tong uit. Hij lacht.
,,Waar kunnen mijn spullen?"vraag ik aan Harry. "Geef maar ik breng ze naar boven. Loop je mee?"vraagt hij. Ik knik en loop de trap op binnen 3secondes staat Harry al weer beneden. Ik zucht en rol met mijn ogen. ,,Uitslover!"mompel ik. Harry grijnst en geeft me een zoen. ,,Eehh Chelsey i`ve got a question babe."zegt Louis. ,,Tell me Boo."grjns ik. ,,Ga je het redden met 5 vampiers?" ,,Gaan jullie het redden met 1 meisje?" Grinnik ik. ,,OEE BURN!"lacht Zayn en hij ligt op de grond van het lachen. ,,Wij zijn even in de kelder Vampier dingen doen."grinnikt Niall Geheimzinnig. Ik rol met mijn ogen en de jongens vertrekken naar de kelder. Dan gaat de deurbel. Ik loop naar de deur en open hem. Er staat een meisje. Ze ziet er boos uit.
,,Wie ben jij?!?!"Vraagt ze. ,,Uhhh...Chelsey,Vriendin van Harry."zeg ik. ,,Vriendin? VRIENDIN???!!!!!"schreeuwt ze. ,,J-Jaa.."antwoordt ik. Haar ogen worden rood en haar hoektanden worden puntig. Ze sist. ,,Ik ga Harry een lesje leren voor wat hij mijn Michiel heeft aangedaan. Hij heeft hem vermoordt."Zegt ze boos. Dan komt ze dichter bij en ik loop naar achter. Ze zet haar tanden in mijn nek en ik gil van de pijn. Harry en de rest komen naar boven gerend. ,,NEEEE!!!!!!!! IRINA STOP!!!!!!!!!!"Schreeuwt Harry. En toen werd alles zwart.



#Harry Styles


We horen Chelsey gillen en rennen zo snel mogelijk naar boven. ,,Irina.."zeg ik zacht. Ik voel woede opkomen en ook verdriet. Hoe kan ze dit doen?
,,NEEEE!!!!!!!! IRINA STOP!!!!!!!!!!"Schreeuw ik. Zayn, Liam en Louis halen Irina van Chelsey af. Niall en ik pakken Chelsey. Niall haalt wat doekjes om het bloed weg te vegen en ik neem Chelsey mee naar mijn kamer, daar is ze veilig. Ik leg haar op mijn bed en Niall komt binnen met de doekjes. Niall maakt haar nek schoon. Ik ben zo boos dat ik niet eens naar haar bloed verlang. Beneden hoor ik de voordeur dicht gaan. Liam, Zayn en Louis komen binnen.
,,Mate, Gaat het?" vraagt Zayn. Ik schud mijn hoofd en barst in tranen uit. ,,Waarom ik? Waarom?"vrraag ik huilend. De jongens komen naast me zitten en troosten me. ,,Hazz...Je zal nu moeten kiezen..Haar hartslag vertraagt!"zegt Niall. Ik knik. Dan bijt ik mezelf en geef haar mijn bloed. Morgen is ze vampier. ,,Je hebt goed gekozen Hazz."zegt Liam.

*13 uur later*


,,Nialler!!! Breng even een paar zakken bloed!!"roep ik. Niall is binnen 5secondes weer boven en overhandigd me de bloedzakken. Dan gaat hij weer naar beneden zitten net zoals de anderen. Ze beweegt!! Ze schrikt wakker en haar ogen zijn vuurrood.




#Chelsey


Wacht? Wat?! zei hij nou bl-Onee... Ik ben toch geen... Nee dat kan niet... Oh My God...
Ik schrik wakker en de 1e die ik zie is Harry. Hij houdt iets in zijn handen. ,,Hier drink dit eerst."zegt hij bezorgd. Ik kijk hem vragend aan maar zeg niks.
Ik drink de zak helemaal leeg en bezef dat het bloed was. ,,Hazz.. Wat is er gebeurt?"vraag ik. ,,Je bent Vampier."zegt hij. Ik wist het... ,,Je emoties kunnen sterk zijn. Daar mee bedoel ik dat je de eerste paar uur heel blij of verdrietig of boos bent. Kan ook afwissellend."zegt hij dan. ,,O daarom ben ik zo blij."grinnik ik. ,,Haha. Kom je mee?"vraagt Harry. ,,Wacht. Eerst wil ik wat vragen."vraag ik. ,,Vraag maar."zegt hij. ,,Hou je nog wel van me omdat ik jeweetwel een vampier ben..."Vraag ik. Hij pakt mijn heupen vast en begint me te zoenen. Uit reflex leg ik mijn armn om zijn nek. ,,Chocobeertje...Tuurlijk hou ik van je."zegt hij. De jongens hadden me een bijnaam gegeven...Chocobeertje... Ik glimlach. ,,Wie het eerst beneden is!"roep ik en ik race weg. Ik ben sneller dan Harry. En Harry was de snelste van hun. Nu niet meer. Binnen 2 Secondes sta ik beneden. 3 secondes later is Harry er. Ik geef hem een kus. ,,Wooow Hazz verslagen door een meisje!"zegt Liam. Ik grinnik en Harry gromt. Zayn komt naar me toegelopen en zegt: ,,Heey Chocobeertje. Welcome Back. I Like Your eyes. They`re Pretty." Ik Grinnik.
,,Wijffiiieeeeeeeee!!!!!! You`re Baaaccccccckkkkkkk!!!!!!!"Hij knuffelt me en ik knuffel terug. ,,Choco... AIR!!"roept hij. Ik Bloos. ,,Oeps.."
,,Fijn dat je er bent!"zet Liam en hij geeft me een knuffel. ,,CHOCOOOOO!!!!!!!!! YOU`REEEE BAAAAAAAACCCCCCCCKKKKKKKK!!!!!!!!!"roept Niall.
,,NIALLEERRRRRRRRRRRRR LITTLE MONKEEYYYYYYYY I`M BAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCKKKKK!!!!!!!!!!!!"roep ik lachend en ik knuffel hem.Sinds Harry en ik weer samen zijn zijn Niall en ik beste vrienden. Ik kan echt alles aan hem vertellen. Ik loop naar Harry toe en geef hem een zoen. Ik zucht.
,,Are you mad at me now?"vraag ik. ,,I will never be mad at you Babe."zegt Harry en hij zoent mij. ,,I Love you."fluister ik. ,,I Love you to babe."antwoordt Harry. ,,Gross!!!!"zeggen Niall,Liam,Louis en Zayn.


Reacties:


angel18
angel18 zei op 29 mei 2014 - 12:31:
Jeej vandaag weer een stukje je schrijft geweldig