Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Never say Never |1D » ~1

Never say Never |1D

28 mei 2014 - 17:48

1121

0

295



~1

dit is een kopie van mijn ander verhaal. die zat vol fouten :P

Demi POV

~Op het vliegveld~
Terwijl ik sta te wachten op mijn koffer word er op mijn schouder getikt.
"Oom Paul!''Roep ik blij. "Hey Demi!'' Roept mijn oom Paul.
Hij heeft mijn koffer al in zijn hand en ik begin te lachen.
"Demi, Kom je mee naar mijn 'Huis'? Er staan daar wat verassingen te wachten.''grijnst Paul. ''O-Oké''zeg ik twijfelend.


~Bij het Huis~
"Niet schrikken ik zal ze ff waarschuwen.''lacht Paul. Ik knik kort en glimlach.
"Jongens ze is er!! Doe rustig ze heeft 14 uur in het vliegtuig gezeten.''hoor ik Paul zeggen. Ik zet mijn Tas in de gang en hang mijn jas op. Als ik de woonkamer binnen kom zie ik 5 jongens op de bank zitten en ze springen allemaal op. ''Lekkurdinggg!!!''Roept een van hun. ik zie aan zijn gezicht dat het Harry Styles is. ''LEUK MEISJUHHHH!!''roep Zayn en de rest schiet in de lach. "Heey, Ik ben Louis''zegt Louis bescheiden. Dan komt er nog een jongen naar me toe lopen.
"HAAAAIIIII Love ik ben Liam''lach Liam. ''Heeeejjj Darling. Mijn naam is Niall.''zegt Niall.
''Heey. I-ik ben Demi''zeg ik een beetje verlegen. ''Ok we laten je je... wacht.. Paul hebben we een Logeer kamer?'' Vraagt Harry.
''Nee ze slaapt bij Ju..''Paul kan zijn zin niet afmaken want Louis tilt me op en de rest neemt mijn spullen mee. ''HEY!!! Ik kan zelf lopen! Waar gaan we heen?''roep ik. ''Weten we maar dit is leuker.''zegt Liam. Ik rol met mijn ogen.
Als we een kamer binnen gaan zie ik dat het de kamer van de jongens is. De jongens beginnen te grijnzen. En nu zie ik waarom... De hele kamer hangt vol Met One Direction Posters. ''Eigendunkers''grijns ik. De jongens begin te lachen.
Eindelijk zet Louis me neer. ''Thanx Boys. De rest kan ik wel alleen.''grijns ik. Mijn koffers zijn op mijn bed neergelegt. Ik stuur de jongens de deur uit. ''Tot zo!''roep ik. Ik pak mijn koffers uit en leg mn spullen op hun plek. Als ik klaar ben ren ik naar beneden. ''Klaar!''roep ik. Ik zie dat Oom Paul al vertrokken is. ''Yaay! Kom zitten.''zegt Zayn.

~1 week later~

''En toch vind ik Carrot een betere bijnaam voor haar.''zegt Louis. ''Waar hebben jullie het over.''vraag ik. "We zijn een leuke bijnaam voor je aan het bedenken''grijnst Liam. Ik rol met mijn ogen.
''Nee Louis het moet niet iets eetbaars zijn''zegt Harry. Ik sta op en loop naar de keuken. "Ik weet wat! Kunnen we haar niet Chocobeertje noemen!''zegt Niall Ineens. ''Ja Cool!''Roepen Liam,Louis,Harry en Zayn in koor. ''Oke we noemen haar dus Chocobeertje.''zegt Harry. Ik kom terug met 6 blikjes Cola en ik geef ze aan de jongens. ''1 voor Liam, 1 voor Harry, 1 voor Zayn, 1 voor Louis, 1 voor Niall en 1 voor mij.''zeg ik. ''Thanx Chocobeertje!''zeggen de jongens in koor. Ik ga tussen Harry en Niall in zitten en zet mijn blikje op tafel. Ik voel mijn ogen langzaam dicht gaan.

Niall POV

Demi is naast me gaan zitten en ligt met haar hoofd op mijn schouder.
''Holy Nando's... Chocobeertje is in slaap gevallen''fluister ik tegen de jongens. Ze buigen zich om Demi heen om te kijken of ik niet lieg. ''Aaaww Cute! Niall bloos je nu?''grijns Zayn. ''Neeeejj.. He-Helemaal niet..''zeg ik vol sarcasme. De jongens beginnen te grinniken. "Ik wil Chips... Harry kan je chips pakken?''vraag ik met een pruillip. "Doe het lekker ze.. Oooww... Ja tuurlijk.''zegt Harry. Harry staat op en rent naar de keuken. Na ongeveer 20 seconden komt hij terug en geeft me een zak chips.

~Ongeveer 2 uur later~

Ik voel dat Demi wakker wordt. ''Pfff...''kreunt ze. Dan gaat ze recht op zitten. ''Goedemorgen Darling.''zegt Liam voorzichtig. '' Goedemorgen..''zegt Demi sarcastisch. ''Wat eten we??''Vraag ik.
''Ehh...Pizza denk ik''zegt Demi. "YAAYYY!!! You're the best Love!!''roep ik. ''I Know right''zegt ze.
''Lekker geslapen??''vraagt Harry. ''Ja hoor. Louis Kun je ff mn Phone pakken boven??''vraagt ze. "Ja Tuurlijk''roept Hij en hij rent naar boven.



Demi POV

2 minuten later komt Louis terug met mijn telefoon. ''Dankje Lou.''zeg ik. ik sta op en geef hem een kus op zijn wang.
Als ik Whatsapp open zie ik dat mijn vriendinnen online zijn. Ik ga ze gelijk appen!

Jij: Heee xoxo
Kim: Hee sgattiee
Melissa: DEMIIIIIII
Rachel: Whats Upp Meid!!
Kiki: MEISSJJUHHHH!!
Jij: K mis jullie ;( Jullie moeten snel langskomen!!
Rachel: Gaan we ook doen!
Kim: Hey Deems. Is It True?? Woon je Bij One Direction??
Jij: Jaa It's true! Ze zijn echt Lief! Jullie moeten ze ontmoeten!
Melissa: OMG!! Zayn is mine!!!!!!
Rachel: Harry is mine
Jij: Hahaha Ik ga boys hebben hongeerr

Ik ga offline.
"Joeehoooeee Chocobeertjee We hebben Honger!! Wil je eten klaar maken.''grijnst Niall. ''O Ja!! ik ben al weg!''ik ren naar de keuken waar ik de pizza's de oven in doe. Na ongeveer 30 minuten kom ik met zes pizza's de woonkamer binnen. Ik zet ze snel op tafel en plof op de bank. ik zie dat zayn de afstandsbediening heeft en pak hem snel af. ''Heey!''zegt Zayn. Ik schiet in de lach. ''Ik wil GTST kijken''zeg ik. Zayn rolt met zijn ogen.
Om half 12 sta ik op. ''Ik ga naar bed.''zeg ik. ''Wij ook.''zeggen de jongens in koor. ''Oké, maar jullie blijven op de gang tot dat ik klaar ben''grijns ik. ''Oké''zegt Harry een beetje teleurgesteld. Ik ren naar boven en de jongens komen achter me aan. Snel doe ik de deur dicht en trek mn pyjama aan. ''Kom Maar!''roep ik. De jongens komen binnen en trekken hun Pyjama aan. (( geen dus ze slapen in hun onderbroek)) Ik ga in mn bed liggen en val in slaap.


Harry POV

Demi is in slaap gevallen. De jongens zijn aan het fluisteren en ik zit na te denken. ''Heey... Why nemen we Chocobeertje niet mee naar ons volgende concert??''vraag ik. ''Goed Idee Haz!''Zegt Louis. Ik zie Niall naar Demi staren. ''Psst Nialler Are you in love??''vraagt Zayn. ''Huh? Wat? Op wie?''Vraagt Niall. ''Op Demi."zegt Zayn. ''Wie Ik? Nee helemaal niet''zegt Niall Blozend. ''Niall James Horan niet liegen tegen ons!''lacht Louis. ''Oké Oké... Ja I'm in Love''zegt Niall. ''AAAAWWW little Niall is in love''zeg ik. ''Lol. Ok Boyzz Nu Pitten!''zegt Liam. ''Truste''zeggen we in koor.


Demi POV

Ik wordt wakker Ik zie dat Niall al uit bed is. Natuurlijk... Hij is eten. Zachtjes loop ik naar beneden.
''Heey''zegt Niall. ''Heey''zeg ik en ik ga op het aanrecht zitten. ''Uhh Demi.. Ik wil dit al heel lang zeggen... Ik ben op je verliefd. Ik Hou Van je...''zegt Niall blozend. Ik bloos en Geef hem een kus. Hij zoent me terug en ik voel vlinders in mijn buik. Ik hoor stampende voeten naar beneden komen maar ik let er niet op. En Niall schijnbaar ook niet. De jongens rennen naar de keuken waar ze stoppen. Niall stopt en eigenlijk vind ik dat jammer. Ik begin te blozen en Niall vlecht zijn vingers in de mijne. ''Wooow!''zeggen Louis,Liam,Harry en Zayn in koor. Ik begin te grinniken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.