Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Never say Never |1D » ~2

Never say Never |1D

28 mei 2014 - 18:47

593

2

180



~2

Hoofdstukkie 2 alweer xoxox

Demi POV

''Ff aankleden Sgatjee!''zeg ik en geef Niall snel een kus. ik ren naar boven en kleed me aan. O JA! Ik zal ff zeggen dat volgende week Mijn Bff's Komen.
Als ik klaar ben ren ik naar beneden. ''BOYZ!!! Volgende week is er bezoek. Mijn Sweeties komen langs.''zeg ik terwijl ik op Nialls schoot plof.
''Oké Moppie''zegt Niall en hij geeft me een zoen. ''Yakk! ik vind het goed dat jullie een koppel zijn maar niet te klef''grijnst Liam. Ik grijns terug. ''O Trouwens Liam , Harry , Zayn en Louis, Mijn vriendinnen zijn weg van Jullie. Kiki op Louis , Melissa Op Zayn , Rachel op Harry en Kim Op Liam. Want Pics??''lach ik. ''All Right Chocobeertje!''zeggen ze. Ik laat hun de foto's zien en ze zijn super enthousiast. Ik en Niall schieten in de lach.

~Een week later~

De bel gaat. ''Ik ga!''roep ik. Ik Open de deur en we beginnen met z'n vijven te gillen. ''JULLIE ZIJN ER!!!!!!! OMG!!''roep ik. ''WETEN WE!!''Roepen Kiki,Kim,Melissa en Rachel in koor. Ze komen binnen en zetten hun spullen op de grond. Ik Knuffel hun zo snel als ik kan. We lopen naar de woonkamer. '' Ok Meiden... Dit zijn Liam, Harry, Louis, Zayn en Mijn Niall. Jongens dit zijn Kiki,Kim,Rachel en Melissa.'' Grinnik Ik. ''Demi Zullen wij naar de keuken gaan?''grijnst Niall. ''Is goed''lach ik.
Ik loop naar de keuken waar Niall me optilt. Ik zoen hem en voel alweer vlinders in mijn buik. ''I Love You!''fluisterd Niall in mijn oor. ''I Love You Too''fluister ik terug. Ik grinnik en ik maak me los. ''Cake?''vraag ik aan Hem. ''Ja lekker!!''zegt Niall super enthousiast. Ik geef hem een stuk cake. Als hij dat op heeft lopen we terug naar de woonkamer. Kiki zit bij Louis. Melissa bij Zayn. Rachel bij Harry. En Kim bij Liam. ''Zo alles gelukt?''vraagt Rachel lachend. Ik bloos. ''Wij vertrekken vanavond alweer naar Nederland.''zegt Melissa verdrietig. ''Wat? Nee niet vanavond al!''roept Zayn. ''Ja toch wel.''zegt Kim zacht. ''Fudgecakes...''zegt Liam Boos. Ik moet lachen maar ik ben schijnbaar de enige. Liam,Kim,Louis,Kiki,Zayn,Melissa,Harry en Rachel kijken me boos aan. ''Wat?!?''zegt Zayn Boos. Ik voel me ongemakkelijk, dus ik ga boven mn bikini aantrekken. Als ik klaar ben loop ik via de woonkamer naar de tuin en ga op de stoel bij het zwembad zitten. Ik zie dat Niall zijn zwembroek heeft aangetrokken en onderweg naar het zwembad is. ''Hey Darling. Gaat het?''vraagt hij. ''Nee.''zeg ik. Hij geeft me een kus op mijn kruin. ''NU Blij zijn! Anders krijg je straf.''grijnst Niall. ''Haha Heel Grappig Niall.''Zeg ik. Maar dan tilt Niall me op en gooit me het zwembad in. Hij springt er zelf ook in zodat hij me kan kietelen. ''GENADE!! GENADEE!!!''roep ik Lachend. ''Zeg: ik zal Blij zijn.''dwingt Niall me lachend. ''Ik zal Blij zijn''zeg ik nog steeds lachend. Dan stopt hij met kietelen en zoent me. Ik zoen hem terug en wikkel mijn benen om zjn middel.
Na 10 Minuten zijn we weer omgekleed en zitten we op de bank. ''Hey Love sorry dat we zo boos waren. ''zegt Liam. ''Is al goed. Willen jullie Friet?''vraag ik. ''JA''roept iedereen in koor. Ik loop naar de hele grote friet pan in de keuken. ,,AUW!"Roep ik. Hand verbrand... Ik pak het verband en maak het nat met koud water. Dan ik wikkel het om mn hand en maak het vast met een veiligheidsspeld. Met een grote bak friet loop ik naar de woonkamer. Ik zet de bak op tafel. ''Wat is er met je hand??!!" roept Niall. ''Verbrand''zeg ik geërgerd. Ik ga naast hem zitten en leg mijn hoofd op zijn schouder.


Reacties:


angel18
angel18 zei op 29 mei 2014 - 15:20:
Leuk goed geschreven


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 28 mei 2014 - 22:43:
Leuk! Melding voor het volgende hoofdstuk! Xx