Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Know You... OMG... » Why did i said Yes?

I Know You... OMG...

28 mei 2014 - 23:39

1076

0

323



Why did i said Yes?

Chelsey POV

,,Nee Fay. Ik ga niet mee. Ik wil hem niet onder ogen komen.''zeg ik. ,,Kom op Chelss! Het was 10jaar geleden! Hij zal je vast alweer vergeten zijn!''zegt Fay.
Even voor de mensen die dit niet volgen. Ik Ben Chelsey. 9Jaar geleden woonde ik naast een jongen,Louis Tomlinson.
We waren beste vrienden tot ik hoorde dat hij verhuisd was naar Londen. Zonder iets te zeggen. Ik was er kapot van! Ik heb hem ge-smst,gebelt,ge-mailt.
Maar ik kreeg geen antwoord. Ik besloot te stoppen met aan hem denken. Ik ging verder met mijn leven. Maar nu... Nu moet ik hem zien...
,,Okee dan!''Zeg ik zuchtend. Fay maakt een overwinningsdansje. Ik grinnik. Dus over 1 week zie ik hem weer. Ik zucht.
Hoe ga ik reageren als ik hem zie...? Herkent hij mij?

~1 week later~

Ik trek mijn Blauwe broek aan een een streepjes shirt met bretels. Mijn haar vlecht ik 1 kant op en leg hem over mijn linkerschouder.
Misschien herkent hij me nu? Zo was ik vroeger ook altijd gekleed.
Fay komt mijn kamer binnen gestormd. ,,CHELSEEEYYYY KO- WOOW!''zegt ze. Ik lach. ,,Ik kom!''zeg ik. Ik pak de foto van mij en Louis toen we 9jaar waren.
*zucht* Ik stop de foto in mijn tas en loop dan de trap af. Mijn moeder zit al in de auto te wachten. ,,Leggo Fay!''zeg ik grinnikkend.
We springen de auto in en Fay zet heel hard Midnight Memories aan. Ze zingt mee.
Als we er zijn geef ik mijn moeder een kus en loop dan met een hypere Fay de Arena binnen. Wij zijn als eerste binnen en zien ook nog de stem oefeningen van de jongens.
Ik schrik. Louis kijkt mijn kant op! Ik zoek mijn hoed maar realiseer dat hij thuis ligt. ,,Pssstt Chelss Louis kijkt naar je.''zegt Fay.
,,Dankje dat had ik nog niet gemerkt.''zeg ik sarcastisch.



Louis POV

We doen onze stemoefeningen. Maar dan stop ik. Wacht? Nee dat kan niet! Chelsey? Ze kijkt mijn kant op en even staan we oog in oog.
Ze zoekt iets maar kan het niet vinden. Ik zie het verdriet in haar ogen. Ik zie dat de jongens merken dat er iets is tussen mij en Chelsey.
De tranen lopen langzaam over haar wangen en dan draait ze zich om.
,,Jongens komen jullie weer Backstage??''vraagt Paul. we lopen het podium af en ik zie dat Chelsey zich weer omdraait.
,,Joo Lou, Wat was er nou net tussen jou en die Chick?''Vraagt Niall. ,,Niks.''zeg ik afwezig. De jongens halen hun schouders op.
Ik loop naar Paul toe. Hij begroet me. ,,Paul, Wil je dat meisje dat huilt straks na het concert backstage brengen?''vraag ik.
Hij Knikt. En dan stroomt de zaal vol met Gillende Fans. Ik zie dat Chelsey vooraan staat. Stiekem ben ik daar blij om.


Fay POV

OMG. We staan gewoon vooraan!! Ik ga serieus Fangirlen nou... Chelsey geeft me een knuffel en zegt dat ik wel rustig moet blijven. Tss No Way!
De jongens komen op en beginnen Best Song Ever te zingen. Ik zing vrolijk mee. Chelsey danst. Dus ik doe dat ook maar.
Daarna is Little Things aan de beurt. En het lijkt wel alsof Louis het voor Chelsey zingt. Cute! Louis is totaal niet mijn type. Niall wel!
ik giechel. Na ongeveer 17songs is het concert afgelopen en net als we weg willen gaan komt er een man naar ons toe. OMG ik ken hem. Het is Paul! De TourManager van 1D!



Chelsey POV

Er komt een man naar ons toe. ,,OMG jij bent Paul!''zegt Fay. ,,Inderdaad! De jongens vroegen of jullie Backstage wouden komen.''zegt de man die waarschijnlijk Paul heet.
,,Ja!'' roept Fay gelijk. ,,I Don't Care.''zeg ik en ik volg Paul samen met Fay. ,,Fay wil je zo A.U.B. niet gaan FanGirlen?''fluister ik.
,,Reken maar van wel.''grijnst ze. We staan nu in een grote kamer. ,,De boys komen zo. Pak maar wat je wilt hebben.''zegt Paul en hij verlaat de Kamer.
Fay begint al met Fangirlen en ik pak de foto erbij. ,,W-Wat als Louis me niet meer herkent?''vraag ik gestresst. Fay zucht.
,,Hij herkent je wel. Geloof me.''zegt ze. Dan gaat de deur open en kijk ik in zijn groene ogen. Hij komt tegenover mij zitten en kijkt me aan.



Niall POV

Daar zit het meisje weer. Het meisje die voor ons concert aan het huilen was. Ze kijkt in Louis ogen. Je kan zien dat ze verdrietig is.
Alsof ze Elk moment in huilen kan uitbarsten. Dan komt er een meisje naar me toe gerent. Ze is super knap. ,,Hee, Ik ben Fay!''zegt ze.
,,Hey. Ik ben Niall. En dit zijn Liam, Harry, Zayn en dat is Louis.''zeg ik. ,,I Know.''giecheld ze. ,,Weet jij wat er met die 2 is?''Vraagt Liam.
Fay knikt. ,,Chelsey woonde 9jaar geleden naast Louis. Ze waren Best Friends tot dat hij verhuisde naar Londen. Ze heeft hem gebelt, ge-email
t en ge-smst. Maar ze kreeg geen antwoord. Dit deed ze 8maanden lang. Uiteindelijk heeft ze besloten om verder te gaan met haar leven.''vertelt ze.
,,Woow heftig...''Zegt Zayn. Ik en Liam en Harry knikken. Het meisje, Die dus Chelsey heet, begon met Louis te praten. Wij deden net alsof we niet luisterden.
,,Louis...Why Did You Tell Me? Waarom onliep je me?''zegt Chelsey. Ze begint te huilen.


Louis POV

,,Louis... Why Did You Tell Me? Waarom ontliep je me?''vraagt Chelsey. Ze begint te huilen. ,,Om-Omdat Ik bang was dat we daarna geen contact meer hadden.''Zeg ik.
Ik ga naast haar op de bank zitten. ,,Natuurlijk *snik* wel!''zegt ze. ,,Vergeef je me?''vraag ik. ,,Ja *Snik* Tuurlijk.''zegt ze en ze knuffelt me. Het voelt fijn. Vertrouwd.
,,Geef je telefoon eens?''vraag ik. Ze geeft hem en ik zet de nummers van mij en de boys erin. Ze grinnikt en geeft me een kusje. ,,Ik heb je gemist Lou.''zegt ze.
,,I Missed you to beauty.''zeg ik. Ik knuffel haar. ,,Fijn dat het weer goed is. Zullen we morgen afspreken?''Vraagt Niall. ,,Is goed Ik app wel.''Lacht Chelsey. Ze is zo mooi..
,,Kunnen jullie zelf naar huis of moeten we jullie brengen?''Vraag ik. ,,Brengen is goed!''Roept Fay. Ik Lach ,,Allright Lets go!''zegt Liam. We lopen naar buiten waar menigten fans staan.
Daar springen we in de Grote SUV en rijden naar het huis van Chelsey. ,,Same House?''Vraag ik. Ze knikt. ,,Liam naar LondonStreet 21.''zeg ik en we rijden daar heen. Als we er zijn,
nemen ze afscheid van de jongens en ik loop nog even mee naar de deur. Fay is al naar binnen gerend. Chelsey bloost als ik haar hand vast pak. Ik zoen haar. En ze zoent me terug.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.